Win! | Heerlijk luieren aankomende zomer

Relax de zomer door

Wat is het toch fijn dat langzaam maar zeker de temperaturen op lopen, en de zon zich steeds vaker laat zien. We kunnen weer heerlijk natuurlijke vitamine d in ons opnemen en genieten in de tuin. Ik hou van de lente en de zomer. En zeker als ik even helemaal alleen mezelf kan terug trekken in het zonnetje, lekker relax op een stoel. Maar hoe lekker zou het zijn als je dat kan doen in een hangmat? Het lijkt me fantastisch. Jullie ook? Dan heb ik goed nieuws voor je. Want ik mag een prachtige hangmat van Luilak.nl weggeven!

Hangmat Porto Alegre

Ik mag de hangmat Porto Alegre ( zoals hierboven afgebeeld ) weggeven aan jullie, en dit is een hangmat van Luilak zelf. Ze hebben naast hangmatten ook hangstoelen, ophangsystemen, leuke goodies en complete sets te koop. Het mooie aan de producten die ze verkopen is dat het eerlijk geproduceerd is. Ze halen de hangmatten uit Brazilië, Colombia en Ecuador. Ook erg leuk is dat ze een fysieke winkel hebben waar je elke werkdag langs kunt komen tussen 9.00-17.00.

Do Not Disturb Box.

En bij de hangmat alleen blijft het niet. Ik mag om je ultieme luilak moment compleet te maken ook een complete Do Not Disturb Box erbij weg geven. Daar zit onder andere in:

 • 20 stickers met leuke uitspraken
 • Autostickers met leuke uitspraken
 • Een echte zwarte luilak pet
 • Een Do Not Disturb slaapmasker
 • Een Do Not Disturb deurhanger
 • Vijf tegelspreuken op Hollandse tegeltjes met ophangsysteem
 • Leuke screensavers voor op je computer en/of laptop
 • En nog veel meer…

Echt een box om je relax moment helemaal af te maken dus.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat onder deze post een reactie achter met een geldig email adres zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.
 • Volg Veevy op Facebook, Instagram of Twitter
 • Liken of delen op Facebook of Instagram geeft je extra kans

Je kan meedoen tot en met vrijdag 21 april 23:59. Zaterdag maak ik de winnaar bekend, en krijgt deze een mail van mij.

 

Zie jij jezelf ook heerlijk je ontspannen momentjes pakken in deze prachtige hangmat? Laat snel een reactie achter!

 

Liefs Nicole

 

Deze win actie is in samenwerking met Luilak.nl

 

17 thoughts on “Win! | Heerlijk luieren aankomende zomer”

 1. Dit is echt helemaal te gek! Zou ik zo graag willen winnen. Omdat ik rolstoel gebonden ben kan ik bijna nooit lang in de tuin zitten met mijn kinderen. Te snel pijn, maar liggen kan ook niet op een ruim bankje ofzo. Dit zou echt de oplossing zijn! Dat ik dat niet eerder bedacht heb! Kan ik lekker ook in de tuin, en genieten van het zonnetje! Ik hoop dat ik win!

  1. Ik wilde eigenlijk voor mijzelf meedoen maar toen las ik Sanne’s berichtje en dacht: ja, ik doe gewoon voor haar mee. Zeker omdat wij pas iemand hebben verloren die met dezelfde issues kampte.. ik duim voor jou Sanne liefs

 2. Wat een heerlijk relaxte prijs zeg. Met een nieuwe tuin (onlangs verhuisd) en nieuwe werktijden, zou ik hopelijk net iets meer van de zon kunnen genieten. Gewoon even heerlijk luieren 😉 die box maakt het inderdaad helemaal af. ik waag graag een kansje. ik volg via fb en ig. liefs melissa

 3. Hiermee wil ik heel graag in het zonnetje genieten
  Omdat ik mij er zo op verheug like en volg ik je natuurlijk op facebook twitter en instagram

 4. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud. Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

 5. Wat een gave prijs en leuk om je blog te leren kennen. Het lijkt me zo lekker om deze vakantie buiten te relaxen in een hangmat. Weet er zelfs al een geweldig plekje voor, nu alleen nog even winnen 😉 Volg op Bloglovin (loved) en op G+ (gedeeld)

 6. Hi! Wat een mooie actie! Graag wil ik een kansje maken, zodat ik samen met onze kapoen een middagdutje kan houden, buiten 🙂 <3

 7. Met een kleine tuin is het altijd zoeken achter leuke manieren om écht te kunnen relaxen. Een hangmat is er daar eentje van, dus ik doe graag mee.

 8. Ik wil hem heel graag voor mijn lieve vriendin Sanne willen. Door haar ziekte kan ze niet lang op een gewone stoel zitten. Liggen op deze hangmat zou echt ideaal zijn. Zo kan ze toch buiten zijn als de kinderen ook buiten zijn.

 9. Lijkt mij een heerlijk plekje om in terug te trekken. Ik zou hem hoog ophangen, zodat de kinderhandjes er niet bij kunnen 😉 Heerlijk met mijn boek even tijd voor mijzelf. Dat zie ik wel zitten. En daarom doe ik graag mee

 10. Op de ouderavond van onze gehandicapte dochter werd er o.a. gesproken wat fijn zou zijn als dat een keer aangeschaft kan worden. Toen ging het over een hangmat wat de meeste wel fijn zullen vinden om daar buiten in te liggen. Maar binnen ook. Het staat nu op de verlanglijst, het is n.l. een nieuw project dus er is nog veel nodig.. Wat zou het fijn zijn als wij op deze manier ook onze bijdragen kunnen leveren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.