Weekly Pics Break

We doen vandaag gezellig alvast een Weekly Pics break! We zijn lekker een midweekje weg en ik heb al zoveel leuke foto’s die ik met jullie wil delen dat het me slimmer lijkt om het in 2 delen te doen! 😉 Veel kijk plezier!

Zondag

Weekly Pics Break

Zondag begon met bezoek van de yoga groep die ik bij mijn zwangerschap van Veerle gevolgd had! Super gezellig was het! En om het mezelf een stukje makkelijker te maken had ik alles lekker op de tafel in de woonkamer gezet! Anders sta je zo vaak in de keuken!

Weekly Pics Break

Het was natuurlijk echt prachtig weer, dus na het middag eten en een dutje lekker weer naar buiten! Dat hele kleine stipje is Veerle die aan het voetballen is met Benjamin! 

Weekly Pics Break

2 handen op 1 buik die 2! Vanaf baby af aan is Veerle echt een papa’s kindje! Prachtig om ze zo samen te zien!

Weekly Pics Break

Veerle had ‘bloemies’ voor mij geplukt! Helemaal fijn geknepen om er zoveel mogelijk in d’r handje te kunnen stoppen! Prachtig!

Weekly Pics Break

Benjamin ging het avond eten maken, en Veerle was echt nog niet van plan om naar binnen te gaan! Dus liep ik nog even met haar naar het speeltuintje bij ons in de wijk! En op je buik van de glijbaan gaan is echt het allerleukste! 😉

Maandag

Weekly Pics Break

Maandag ochtend was het opruim en inpak ochtend! Evy lag er helemaal vrolijk bij in de box en toen ik weer even voorbij kwam vliegen en dit zag moest ik wel even een foto maken natuurlijk! 😉

Weekly Pics Break

Je begint je vakantie natuurlijk goed of niet.. 😉 en maar 1 bordje vaat om even met de hand af te wassen! Niet alleen heel erg lekker dus maar ook praktische! 

Weekly Pics Break

Op het park aangekomen gingen we natuurlijk de auto uit om in te checken. Veerle wilde eigenlijk echt niet terug de auto in! Die vond de 1.5 uur zitten meer als lang zat! Maar toen ze hoorde dat ze bij mij op schoot mocht was ze zo om! 

Weekly Pics Break

Terwijl Benjamin en ik de spullen aan het uitpakken waren zat Evy zo schattig op de bank dat ik er een foto van wilde maken! Zodra Veerle dit doorhad kroop ze er heel snel naast om ook even te lachen voor de foto! 🙂

Weekly Pics Break

Voor het eten nog even een rondje gelopen op het park, wat boodschappen gedaan en gelijk patat meegenomen naar het huisje! Toen Veerle en Evy gebadderd in bed lagen was het tijd voor mij! Thuis hebben wij geen bad dus dat is ultiem genieten dus! Even helemaal niks! Telefoon lekker buiten handbereik gelegd zodat ik echt even niks anders had als m’n blaadje om te lezen! Vakantie!!

Dinsdag

Weekly Pics Break

Ik weet niet hoe jullie deze prachtige dinsdag begonnen? Ik zo! Dan kan je dag toch gewoon al niet meer stuk?!

Weekly Pics Break

Vanmorgen heerlijk een rondje gelopen en in de plaza van het park hebben ze super leuk vijvers met vissen en schildpadden! Veerle vond het helemaal geweldig!

Weekly Pics Break

Samen kijken! 

Weekly Pics Break

Voor de lunch even lekker niks! Tenminste… voor mij dan! 😉 echt die zon.. wat een cadeautje!!! Je voelt je huid de vitamine d opzuigen!

Weekly Pics Break

Heerlijk buiten eten! 

Weekly Pics Break

En deze vrolijke dame lag ook lekker buiten hard te feesten! Eigenlijk tijd om te slapen.. maar ik snap wel dat ze dat niet deed! Je wil toch geen seconde missen van dit weer!

Weekly Pics Break

Na het middag dutje op naar het zwembad! Evy ging voor het eerst zwemmen en dus hoort daar uiteraard een foto bij! 

Weekly Pics Break

Ze had het prima naar haar zin! Na een minuut of 20 was het ook wel meer als zat hoor! Maar toch wel fijn dat ze het niet direct op een gillen zette! 😉

Weekly Pics Break

Veerle was eigenlijk het water niet uit te krijgen! Het viel mee dat d’r velletje er nog op zat toen ze terug kwamen bij het huisje! Wat vond ze het geweldig leuk!

Zoals jullie zien heb ik van de eerste 3 dagen van de week al meer als zat foto’s! Maar we zijn zo aan het genieten, dat wilde ik jullie niet onthouden! Zondag volgt de rest van de foto’s! Klik hier voor de weekly pics van afgelopen zondag! Genieten jullie ook zo enorm van het prachtige weer op dit moment? 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

3 thoughts on “Weekly Pics Break”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.