Weekly Pics #9

Weekly Pics #9

Het is vandaag alweer zondag. Waarom gaan die weken toch altijd zo snel? Het begin van de week begon heel rustig, en ben ik eerlijk gezegd ook wel vergeten foto’s te maken. Vrijdag en zaterdag daarin tegen zijn er wel veel foto’s omdat we heerlijk 2 dagen in Zeeland geweest zijn om mijn ouders te helpen de tent op te zetten op de camping. En daar gebeurde zoveel leuks dat ik veel foto’s heb gemaakt. Kijk je gezellig mee naar afgelopen Weekly Pics #9?

Maandag

Weekly Pics #9

De maandag begonnen we heel rustig om even bij te komen van een drukke verjaardags zondag. Veerle wilde uiteraard met haar cadeautjes spelen, en koos als eerste voor het verven. Het is niet echt verven maar een ideaal anti knoei alternatief. Je kindje kan met een kwast met water over het karton gaan, en tadaa dan komen er kleurtjes tevoorschijn. Het is van SES Creative, echt ideaal. Dit heeft ze dan ook de hele dag gedaan zo leuk vond ze het. En ze kunnen het blijven doen, want na een minuut of 5 als het water is opgedroogd dan word het papiertje weer wit.

Weekly Pics #9

Even een selfie met mijn kleinste droppie. Kijk die lekkere bolle hap wangen!

Dinsdag

Weekly Pics #9

Dinsdag was een mijlpalen dag. Veerle werd die dag officieel 3, en Evy werd 4 maanden. En dat betekend dat ze mag beginnen met vast voedsel. En zo ook met een pap fles. Dit drinkt ze erg goed, maar voor haar slaap maakt het niet uit. Ze sliep gelukkig al een tijdje klokje rond.

Weekly Pics #9

Hier kijkt Evy heel erg vrolijk vergeleken bij haar gezicht toen ze d’r eerste hapje kreeg. Het was bijna zielig. Al heb ik echt wel in een deuk gelegen erom. We oefenen gewoon nog lekker even door.

Uhm.. Tja… Laat nooit je 3 jarige alvast aan tafel gaan zitten en ga zelf nog iets uit de keuken halen, want dan krijg je dit! ๐Ÿ˜‰ Maar niet verspilt, want Benjamin was zo helder om te bedenken dat als we een puntje uit een koffiefilter zakje zouden knippen je het terug kan gieten. En dat werkt heel goed.

Kijk die vrolijke dame eens zitten. Omdat ze echt jarig was die dag aten we lekker patatjes bij ons vlees en groente. Gewoon lekker snoepen.

Woensdag

Gezellig 2 slaapfoto’s deze woensdag. Maar soms zijn die slaapjes een feestje met een baby! Evy had het er flink moeilijk mee die dag, dus ik was maar wat blij dat ze lekker in haar Sleepyhead op de bank in slaap viel. Leuke slab ook hรฉ.. ๐Ÿ˜‰ Deze is van Veerle geweest en er staat op: Mijn eerste WK. Nou dat moeten we nog maar even afwachten of Evy dat op kort termijn nog gaat meemaken, maar we houden gewoon moed! ๐Ÿ˜‰

Kijk nou hoe lief! En als ze dan zo tegen me aan in slaap valt, en ik naar dat tevreden slaapkopje kijk, dan ben ik wel eens jaloers. Jaloers op de onwetendheid van een baby als je kijkt wat er allemaal gebeurd in de wereld. Hoe heerlijk zijn je slaapjes dan!

Donderdag

Tja, het was gewoon echt heel interessant buiten denk ik. En Veerle vind de poncho van de pop ook erg leuk om aan te trekken…

Lekker op de grond spelen.

We aten lekker wraps s’avonds, en Veerle vond de pannenkoeken met vlees echt heerlijk. ๐Ÿ˜‰ Jep.. een leugentje om haar lekker te laten eten.

Ik heb echt in een deuk gelegen hierom. Ik ging naar een verjaardag toe s’avonds, en toen ik de deur uit liep en naar boven keek zag ik dit. Veerle hangt op het moment een beetje tussen wel een slaapje doen s’middags en geen slaapje doen in. Als ze wel slaapt dan is het gewoon nog tot ruim half 10 s’avonds feest. En dit was donderdag ook het geval, en dan kijkt ze graag uit het raam.ย 

Vrijdag

Vrijdagochtend zaten we op tijd al in de auto onderweg naar Burgh-Haamstede, en onderweg zaten we de vrolijkste velden met tulpen. Zo gezellig staat dat.

Op de camping aangekomen hadden de buren daar de caravan versiert. Dit omdat mijn vader die dag alweer 60 is geworden. Was leuk aankomen. ๐Ÿ˜‰

En dit vind ik toch wel het allerleukste aan de camping. Je staat met z’n allen om een wei heen waar een geitje en een shetlander staan. ย 

Je weet dat je aan het kamperen ben als je op deze manier je baby verschoont. ๐Ÿ˜‰ Tussen de wasbakken in! En die flessenwarmer van Difrax is echt ideaal. We hadden hem bij Veerle al gekocht en echt amper gebruikt, toen dacht ik wel eens dat is zonde van mijn geld geweest. Maar inmiddels word hij dagelijks gebruikt en is echt heel fijn.

Zo mooi dat alle fruitbomen in bloei staan. De camping is in een boomgaard en dat is genieten rond deze tijd van het jaar.

Wat een rommel hรฉ.. ๐Ÿ˜‰ Ik was samen met m’n moeder een kastje in elkaar zetten en Evy keek toe! ๐Ÿ˜‰

s’Middags brak de lucht open en is dit het beeld de rest van de dag geweest. De lagen met jassen truien en vesten konden heerlijk uit want het was echt flink warm toen het zonnetje doorkwam.

Haha Benjamin en mijn vader waren heel geconcentreerd met iets kleins bezig.ย 

De meiden sliepen s’nachts dicht bij elkaar. Evy past gelukkig nog goed in de kinderwagen bak dus daar heeft zei in geslapen. En Veerle was wild enthousiast dat ze in een slaapzak mocht.

Ik ben bij de meiden gebleven tot Evy sliep, en van Veerle verwachte ik wel dat zij ook binnen no time zou slapen, want die heeft heel wat afgerend die dag! Dus babyfoon aangezet en gezellig bij mijn ouders in de tent gaan zitten. Niks meer gehoord, dus wij waren helemaal trots op Veerle dat ze ook gelijk was gaan slapen ook al was het zo leuk dat Evy nu heel dichtbij lag…. Tot we ook naar bed gingen.. Daar trof ik het bakje met koekjes aan dat vol zat.. er zaten er nog 2 in en mijn bed lag vol kruimels! We hebben echt niks gehoord, dus Veerle heeft echt door die caravan lopen sluipen om dit te doen. We moesten er stiekem best wel om lachen omdat we dat wel voor ons zagen! Kleine boef.

Zaterdag

We begonnen de dag na een hele koude nacht met een heerlijk ontbijtje! Mijn ouders hebben een mini camping oventje waar we dus heerlijk gebakken warme broodjes uit aten.

Evy had het op zijn zachts gezegd niet zo naar haar zin op de camping. Slapen was dan dus ook een drama. Ik was heel blij dat ze even in slaap viel op het bed van mijn ouders. En dat gezellig met hondje Tommy erbij.

Dit was dus het gebruikelijke beeld deze 2 dagen. Ze sliep alleen bij mij, ik heb dus maar bar weinig kunnen bijdragen aan hulp. Maar schattig was het wel! ๐Ÿ˜‰

Veerle verving mij gewoon aan hulp.. ๐Ÿ˜‰ En ja ze staat hier inderdaad met een zaag, en ze heeft al haar ledematen nog! ๐Ÿ˜‰

Veerle vond de haringen in de grond slaan ook bar interessant. Dus dat wilde ze ook, een seconde na deze foto zei ze: Hij is een beetje zwaar mama, geef die andere maar. Er was ook een rubberen hamer die natuurlijk veel lichter was.. ๐Ÿ˜‰

En na 2 dagen hard werken staat de hele ‘bende’ weer overeind en kan er weer volop genoten worden van een nieuw kampeer seizoen. Op de terugweg naar huis genoot ik van een prachtige zonsondergang en was ik blij op toen alles opgeruimd was ik op de bank kon ploffen!ย 

Zoals je kunt zien startte de week heerlijk rustig, en eindigde hij met allemaal geniet momentjes! Ik hou van zulke weken. Aankomende week staat er nog niet veel bijzonders in de agenda. We gaan eerst maar eens beginnen met genieten van dit paasweekend.ย 

Liefs Nicole

Leuk als je me volgtย op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest

2 thoughts on “Weekly Pics #9”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.