Weekly pics #8

Weekly Pics #8

Een dag later dan gepland maar er staat weer een nieuwe Weekly Pics #8 online! Afgelopen zaterdag was zo’n drukke volle dag dat ik nadat ik van een hele gezellige verjaardag thuis kwam de moed niet meer had de laatste foto’s erin te stoppen en hem klaar te zetten! En gisteren vierde we de 3e verjaardag van Veerle alvast, die word aankomende dinsdag alweer 3 jaar! Heerlijk druk weekend vol gezelligheid gehad! Maar de hele week was heerlijk! Bereid je maar vast voor op een bomvol weekoverzicht! ๐Ÿ˜‰

Zondag

Weekly Pics #8

We begonnen de week met lekker aanrommelen boven! En het leek mij wel leuk om die 2 kleine aapjes samen onder de douche te doen! Ging super goed, en zowaar was het ook eens geen drama om Veerle te douchen! Normaal een mega gevecht, maar ja met Evy erbij is het ineens toch best heel erg leuk!ย 

Weekly Pics #8

Zo’n lief gezicht! Echt op hun manier samen spelen! Evy vind het steeds stommer in de box, want hallo zo kan ik toch helemaal niet alles goed zien! Dus ze gaat steeds vaker richting de grond waar ze het helemaal naar haar zin heeft!

Weekly Pics #8

s’Middags kwam haar grootste vriend bij ons om voetbal te kijken! Ze is helemaal gek op hem dus zodra het kan sleurt ze hem mee en moet hij mee spelen en rennen! Super leuk om dat te zien!ย 

Weekly Pics #8

Deze foto maakte ik van deze kleine ondeugd terwijl ik aan het hopen was dat ze even ging huilen… Ja je leest het goed! ๐Ÿ˜‰ Normaal gesproken wil je je baby zo snel mogelijk stil hebben als ze huilt, maar s’avonds is dat hier andersom! Evy heeft het heel erg nodig om even de prikkels van de dag te verwerken anders valt ze niet rustig in slaap! Dus ik heb heel graag dat ze even flink huilt voor ze haar fles krijgt! Maja zoals je ziet ging dat gewoon even niet op! Ik heb ruim anderhalf uur de benen uit mijn lijf gelopen de trap op en af voor d’r speentje! Elke keer ernaast blijven staan en wachten tot ze sliep en dan weer naar beneden sluipen! En als je dan net weer zit ging ze weer! Het is een fase zullen we maar denken hรฉ! ๐Ÿ˜‰

Maandag

Weekly Pics #8

Maandag zou ik eigenlijk naar een mama bloggers event gaan! Helaas gooide Benjamin op het laatste moment roet in het eten dus moest ik afzeggen! Vond ik best wel jammer, maar ja werk gaat voor! ๐Ÿ˜‰ Ik heb dus maar gewoon heerlijk genoten van Veerle die een toren tot het plafond ging maken! En dan is de basis op haar stoeltje anders komt ze niet hoog genoeg! ( ze is niet hoger gekomen als op de foto maar het was echt heel hoog hoor mam! )

Weekly Pics #8

Je kan zo genieten van kleine dingetjes bij die bijdehante mini mensjes! Zo rennen ze de sporen in je laminaat, en zo lag ze lekker rustig op haar buik zomaar door een boekje te bladeren! Heerlijk!

Weekly Pics #8

Tegen het avond eten zat ik Evy lekker de fles te geven, en was mijn lieve hubby echt heel erg goed bezig! ๐Ÿ™‚

Weekly Pics #8

Bij de Action had ik dit nog gescoord! Ik heb vorig jaar dat rekje al gekocht, en daar wilde ik graag wat vrolijks op! Nou dat is best wel gelukt denk ik zo! Nog een plantje voor erin op de kop tikken en het is helemaal leuk!

Weekly Pics #8

Wij hebben een hele grote schuur in de tuin staan! Helaas is de helft maar van ons, en de andere helft van de buren! ๐Ÿ˜‰ Maar dat is ook best een lap kale saaie muur! Lang leve de buiten posters! Staat een stuk vrolijker en gezelliger!ย 

Weekly Pics #8

Oh toetjes!! Ik hou van toetjes! En laat Benjamin nou net bij de grootste zuivelfabriek van Nederland werken! En laat het nou net zo zijn dat ze ook af en toe wat mee naar huis mogen nemen! Mij hoor je echt niet klagen hoor!ย de weegschaal waarschijnlijk wel!

Weekly Pics #8

Ik kan gewoon echt heel blij worden van dit soort vrolijke plekjes in huis! Dat wilde ik gewoon even aan jullie laten zien! ๐Ÿ™‚

Dinsdag

Weekly Pics #8

Oh klein sterk vrolijk meisje! In 5 minuten tijd lag ze zo! Ik had haar met d’r voeten richting mij gelegd! Ik vermoed dat het niet heel lang meer gaat duren voor ze zelf op haar buik draait! Rond de 6 maanden gaan ze dat doen werd gezegd op het consultatie bureau! Naja 4 maanden gaat al richting de 6 toch? ๐Ÿ˜‰

Weekly Pics #8

Dit is dus precies de reden waarom het box kleed dubbel gevouwen ligt! ๐Ÿ˜‰ Anders ligt het kleed binnen no time helemaal vol haren en daar heb ik niet zoveel zin in! Ik moest wel lachen om hoe uitgebreid Gabber lag!ย 

Weekly Pics #8

Als er weer avond diensten aan zitten te komen eten we vaak het 1 en ander wat goed in te vriezen is, en waar je snel teveel van maakt! Dus Benjamin kan sowieso weer 3 avonden lekker eten op zijn werk! ๐Ÿ˜‰

Weekly Pics #8

Oh Hema wat doe je me aan?? Ze hebben daar echt zo enorm veel leuke dingen! En vaak zijn die te leuke dingen nog makkelijk in gebruik ook!ย 

Woensdag

Weekly Pics #8

Woensdag ochtend begon lekker rustig op het gemak! En tja.. tekenen is gewoon heel makkelijk zo.. denk ik.. ๐Ÿ˜‰

Weekly Pics #8

Even zo’n trots mama momentje! Vorige week was een kleurplaat nog doelloos krassen op een blad! En ineens kleurt ze super netjes! Ineens hebben ze dat dan door hรฉ!

Weekly Pics #8

Zulke momenten zijn zo fijn! Heerlijk even gek doen en kroelen! En mam doen we even een foto maken? Tuurlijk lieverd, met pyjama duf ontploft hoofd wil ik met jou op de foto! ๐Ÿ˜‰

Weekly Pics #8

Grote Zwitsal fans hier! En Evy vond de tube ook mega interessant!ย 

Weekly Pics #8

s’Middags gingen we naar de kids middag van de Shoeby Fashion! De kindjes konden op de foto, en uit alle winnaars kun je kans maken om in de folder te komen! En kijk dat modelletje nou toch staan joh! We deden het voor, en die kleine muts deed het zo na! Geweldig!

Weekly Pics #8

Redelijk arrogant kijkt ze hier, en daarom moest ik ook wel heel erg lachen erom! En die handjes bleven maar in d’r zij!ย 

Weekly Pics #8

Maar na een minuut of 5 was het echt wel genoeg dat er allemaal mensen naar d’r keken! Ze kroop helemaal tegen me aan! Maar in de paar minuten zijn er een hoop leuke foto’s geschoten!

Weekly Pics #8

s’Avonds was het heerlijk even me time! De eerste aflevering van Prison Break seizoen 5 werd uitgezonden! Ik zat dus om 21u helemaal gereed klaar! Heerlijk spannend was het weer! Ik heb nu al zin in de volgende aflevering!

Donderdag

Weekly Pics #8

Oh herkenbaar andere mama’s? Dan heb je net alles een beetje aan kant.. je draait je om en bam! Bende!ย 

Weekly Pics #8

Oh en toen stond de pakketbezorger voor de deur! En daar werd ik heel erg gelukkig van! Ik start aanstaande vrijdag met een personal coach training van Newborn Fit Mama! En ik kreeg als welkom dit super leuke pakketje! Ik vertel er deze week nog meer over in een aparte blog!ย 

Weekly Pics #8

De dames werden tegelijk wakker, dus Evy bij Veerle op bed zodat ik haar luier even kon doen voordat er hard protest zou komen! En dan smelt je toch wel hoor!ย 

Weekly Pics #8

Zo lief!

Weekly Pics #8

Zoals ik eerder al schreef vind Evy de box niet zo leuk meer! En in de Sleepyhead ligt natuurlijk wel heel lekker, maar daar heb je niet volle bewegingsvrijheid! Dus hup kleedje op de vloer en spelen maar!ย 

Weekly Pics #8

Ah het was echt een kroeldag donderdag! M’n 2 moppies!!

Vrijdag

Weekly Pics #8

Je moet echt heel goed kijken hoor! Het is niet zo’n hele beste foto! Maar Evy ligt hier met haar voeten bijna tegen het hoofdeind aan! Ik vind haar steeds vaker zo! Kleine draaikont!

Weekly Pics #8

Ik was boven lekker een het rommelen en Benjamin was in de tuin bezig en daar had hij super goede hulp bij!ย 

Weekly Pics #8

Vrijdagavond is vriendenavond zoals jullie weten! Maar dit keer geen frietjes bij ons maar heerlijke pannenkoeken bij een ander stel uit de groep! Was ook erg gezellig!

Zaterdag

Weekly Pics #8

Zaterdag was zo’n dag dat je eigenlijk een uur of 6 tekort komt! We moesten s’ochtends boodschappen doen voor Veerle haar feestje de volgende dag en nadat we snel een broodje op hadden de auto in richting mijn oudste zus! Haar dochter was 6 geworden en daar gingen we uiteraard even naar toe!ย 

Weekly Pics #8

En we kregen alvast een voorproefje voor het weer van zondag die dag! Wat was het heerlijk zeg! Dus lekker even met Evy ook buiten gezeten met haar te leuke petje!ย 

Weekly Pics #8

We waren redelijk laat weer thuis en toen ging ik gelijk door naar de volgende verjaardag van een tante! Ondertussen versierde Benjamin thuis de woonkamer!ย 

Weekly Pics #8Hier verkrijgbaar

En hij zette de trampoline in elkaar die we Veerle voor haar verjaardag hebben gegeven! Hij is echt zo super leuk!

Weekly Pics #8

En terwijl Benjamin thuis nog hard aan het werk was, zat ik heerlijk aan een wijntje en werd het echt veel te laat! Gewoon niet zo slim als je de volgende dag zelf een verjaardag te vieren heb! Maar ja.. zo af en toe moet dat kunnen toch? ๐Ÿ˜‰

Zondag

Weekly Pics #8

Dit keer sluit het weekoverzicht dan ook met de zondag! ๐Ÿ˜‰ We hebben echt een heerlijke zon overgoten dag gehad en ik heb eigenlijk geen foto’s gemaakt! Natuurlijk wel dat Veerle de eerste keer de trampoline op ging! En ze heeft heel wat gesprongen! Geweldig dat blije snoetje!

Weekly Pics #8

Oh ik vond dit zo’n lief gezicht! Lekker al kroelend met haar knuffel in slaap gevallen! Lekker even weg uit de drukte van beneden!ย 

Weekly Pics #8

En kijk eens hoe ontzettend Veerle verwend is! Ze heeft voorlopig weer meer als genoeg te doen!ย 

Weekly Pics #8

De andere kant van het dressoir stond ook gewoon nog vol! Geweldig!

Weekly Pics #8

Zoals ze de eerste weken alleen maar zo bij me sliep, doet Evy dat niet heel vaak meer! Na de fles lag ze compleet in coma en heb ik echt gewoon even nog heerlijk zo gezeten met d’r voordat ik d’r op bed heb gelegd! Genieten na zo’n drukke super leuke dag!

En dit is hem dan alweer voor afgelopen week! We hebben een heerlijke week gehad! Aankomende week word ook weer erg leuk! Met een mijlpaal op dinsdag! Dan is Veerle officieel echt jarig en dan begint toch echt het aftellen richting de basisschool! Vind het best wel een momentje hoor! Hebben jullie nog leuke plannen aankomende week?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest?

4 thoughts on “Weekly Pics #8”

  1. Alvast gefeliciteerd met Veerle!! Wat een heerlijk stel, die twee meiden van jullie. En toen ik ze in bad zag, dacht ik eest dat ze van die vrolijke zwempakjes aanhadden. Domm…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.