Weekly Pics #7

Weekly Pics #7

Het is alweer tijd voor een week overzicht! Een week waarin we best leuke dingen gedaan hebben maar waarin ik helaas ook echt heel erg veel last van hoofdpijn heb gehad! Hierdoor zijn er sommige dagen echt zo goed als geen foto’s gemaakt! Maar ondanks die nare hoofdpijn ( ik word er echt compleet door lam gelegd als ik daar last van heb! ) hebben we toch ook wel heel erg genoten van het mooie weer deze week! En dat alleen al levert natuurlijk hele fijne plaatjes op! Kijk je weer gezellig mee?

Zondag

Weekly Pics #7

Zondag begonnen we de dag een beetje lui! Alleen wilde Evy in eerste instantie niet lui mee doen en weigerde te slapen! Uit eindelijk is ze vlak na deze foto toch in slaap gevallen, maar oh wat heeft ze er tegen gevochten! 

Weekly Pics #7

s’middags zijn we lekker even naar het speeltuintje in het dorp gelopen! Heerlijk vind Veerle het schommelen! Maar dat zie je ook wel aan haar gezichtje! 😉

Weekly Pics #7

Daarna heerlijk de tuin in gegaan! En Evy had het op deze manier ook helemaal prima naar haar zin!

Weekly Pics #7

Eigenlijk zijn dit de mooiste broekjes! Lekker zwart van het spelen! Mama’s wasmachine is geduldig hoor lieve schat! 😉

Weekly Pics #7

Heb ik hier heel veel woorden bij nodig? Is gewoon echt genieten! Dat bakje was trouwens heel snel leeg! 

Weekly Pics #7

Veerle had het koud ( Ik heb echt geen idee waar ze dat vandaan haalde.. ) en had haar jas aangetrokken! Daarna zei ze: Mama Veerle is een beetje moe. En ze ging zo liggen op de trampoline! Binnen 5 seconde was die moeheid alweer compleet weg en sprong ze weer alle kanten op! 😉

Weekly Pics #7

Multitasken! Evy een flesje geven, en zelf een wijntje drinken en zonnen! Echt zo zwaar om te doen.. 😉

Maandag

Weekly Pics #7

Maandagochtend deed helaas de hoofdpijn zijn intrede, en altijd als dat gebeurd weet ik al dat het een paar dagen gaat duren voordat deze weg is! Heel mijn nek zit dan vast en de hoofdpijn steekt aan 1 kant met messen in mijn hoofd! Zo min mogelijk doen dus op zulke dagen en hopen dat het snel over is! Toch nog even deze foto! Want als ik s’avonds bij de meiden ga kijken dan verander ik altijd in een hopeloos hoopje liefde naast die bedjes! Ik kan echt blijven kijken hiernaar! Zo heerlijk onwetend en onschuldig diep in slaap totaal zonder zorgen! Fantastisch om te zien! 

Dinsdag

Weekly Pics #7

Dinsdag ochtend was de hoofdpijn gelukkig ietsje weg! Was ik heel blij mee omdat we nogal een planning hadden die dag! En die begon op het consultatie bureau! Zie je die vrolijke dame op de foto? Zou je zeggen dat ze nog geen minuut daarvoor een prik had gehad? Ik twijfel er zelf ook bijna aan of ze hem inderdaad wel kreeg, maar het is echt zo! 😉 Weer helemaal goed gekeurd! En waar ik het bij Veerle eigenlijk wel leuk vond dat ze niet perfect op het midden lijntje liep want hé ik heb nou eenmaal gewoon een ander kind als gemiddeld… Zit Evy dus echt met alles exact op de midden lijn! Ze is dus een perfect gemiddeld kind.. :p Ik trek mij hier overigens niet veel van aan hoor! Gelukkig zijn ze allebei stik uniek en alles behalve gemiddeld! 😉

Weekly Pics #7

Dus… s’middags na de lunch mochten de katten de kruimels van de bordjes halen! Ze hopen op de 1 of andere manier altijd weer dat we er een stukje worst op laten liggen ofzo.. En nu vond Hummel het nodig om gewoon bovenop het bord te gaan zitten! Lekker gek beest! 

Weekly Pics #7

Na de lunch snel even onder de douche doorlopen en tassen inpakken omdat Veerle en Evy bij oma naar bed zouden gaan s’avonds! En ook een klein apart tasje voor Evy omdat zij eerst een paar uurtjes naar de gastouder ging waar Veerle al was! Het was de eerste keer dat ze erheen ging en dat ging helemaal top! Daarna gingen wij de auto in richting Amsterdam! 

Weekly Pics #7

En omdat ik net iets te lang had getreuzeld onder de douche, en ik eigenlijk heel graag mijn nagels gelakt wilde hebben moest dit maar in de auto! Ik kan het je niet aanraden! Het is best een flinke uitdaging om het dan netjes te krijgen, maar het is me gelukt! 

Weekly Pics #7

In Amsterdam waren we eigenlijk iets te vroeg! Dus wij even de straat uitgelopen en maakte ik deze foto! Aan het einde van de straat hadden we zoiets van we hebben toch best wel heel erg dorst! Zullen we maar gewoon naar het hotel gaan waar we moeten wezen? Dus gelijk rechtsomkeert gemaakt en snel richting een koud drankje! 

Weekly Pics #7

Daar stond hij hoor! De nieuwe familie auto van Opel! De Crossland X. Ik vind het een hele leuke stoere auto, maar als ik hem zou moeten uitkiezen op echte ruimte zou ik hem laten staan! De kofferbak was niet echt heel erg groot, en dat is wel handig als die een beetje groot is als je met een kinderwagen zit! 

Weekly Pics #7

Hebben jullie heel veel uitleg nodig hierbij? Dit was echt zo enorm lekker! Macarons gevuld met chocolade! Echt… HMM!! 

Weekly Pics #7

Even wat foto’s samengevoegd anders zouden het er wel heel erg veel worden! Het was echt een super gezellige avond! Toen we net binnen waren en aan de klets raakte met 2 dames, zei 1 daarvan ineens hé jij blogt toch ook? Ik herken je! En tegen Benjamin: En jij heb pas ook je eerste blog online gezet! Wow ik kan je zeggen dat was echt heel tof! En totaal onverwachts! Ik bedoel ik ben aankomende 14 april pas 2 maanden online!! Dan verwacht je echt niet dat iemand je al zal herkennen! Echt super gaaf! 

Weekly Pics #7

Aah ultiem smelt moment! De meiden waren lekker bij oma op bed gelegd, maar ze moesten wel mee naar huis want oma moest de volgende ochtend al vroeg weg! Dus ze uit bed gevist, al denk ik niet dat ze het meegekregen hebben! Allebei zo op bed kunnen leggen thuis en ze niet meer gehoord! Heerlijk hoor! Want het is ook stiekem wel een beetje zielig om ze uit hun warme bedje te moeten vissen! 

Woensdag

Weekly Pics #7

Woensdag ging mijn hoofdpijn helaas weer richting een hoogtepunt! Kwam misschien ook wel doordat het dinsdag niet heel vroeg was voor ik op bed lag, maar ik heb er de hele dag serieus last van gehad! Van deze plaatjes werd ik wel heel erg gelukkig! Het zal waarschijnlijk een gevecht worden haar het duimen af te gaan leren, maar voor nu heel stiekem wel makkelijk! Nu ze haar duimpje heeft ontdekt is het voor ons iets minder heen en weer lopen voor de speen! 

Weekly Pics #7

s’avonds had ik zin in iets lekkers! Maar ook weer  niet te moeilijk, en ook niet gelijk stik ongezond! Dus even naar de supermarkt gegaan en lekker wraps gehaald! Heerlijk is dat gevuld met gehakt, champignons en paprika! Beetje saus erop smeren, pluk sla ertussen en smullen maar! Veerle vind vooral de ‘pannenkoeken’ lekker! 😉

Donderdag

Weekly Pics #7

Donderdag bereikte mijn hoofdpijn echt zijn hoogtepunt! Ik sleepte alleen als het moest mezelf van de bank, en probeerde op afstand zoveel mogelijk Veerle bezig te houden! Maar die hield zichzelf al bezig door lekker met Evy te spelen! Dan kruipt ze dus op het tv-dressoir want zo kan ze er goed bij! Ik kan echt genieten als ik ze zo op hun manier samen zie spelen! 

Weekly Pics #7

Gelukkig had Benjamin deze week dag diensten dus dan is hij lekker vroeg thuis en kon ik dus even terug in bed kruipen! Dit hielp gelukkig wel een beetje! Voor het avond eten probeerde we wat nieuws.. Met nadruk op proberen.. Een bloemkool quiche! Het idee is denk ik echt wel heel erg lekker! Het is met bloemkool, rookworst. kaas en ei! Een erg lekkere combinatie allen bij de bereidingstijd stond 35 min in de over, alleen denk ik dat dat voor ons oventje iets te kort was! Dus het was allemaal nog heel erg nat en niet echt taartachtig zoals je toch verwacht! Binnenkort nog maar eens proberen en dan gewoon wat langer in de oven! 

Weekly Pics #7

Evy heeft heel de week duidelijk wat meer moeite met inslapen omdat het nog hartstikke licht is als ze naar bed gaat! En ik heb verduisterende gordijnen hangen op haar slaapkamer, maar daarlangs komt nog genoeg licht! Ze was donderdag avond ook echt niet van plan om zomaar te gaan liggen en slapen! Ik ben op ten duur maar gestopt met tellen hoe vaak we naar boven zijn gelopen! 😉

Vrijdag

Weekly Pics #7

Vrijdag ochtend kwam ze ineens weer om 5uur voor een voeding! Dat zijn we even niet meer gewend! Ik heb daarna niet echt meer geslapen, maar meer verliefd naar Evy liggen kijken! Die is heerlijk naast mij weer in slaap gevallen! Kan zo enorm genieten van die momentjes samen! En nog fijner was dat ik hoofdpijn vrij wakker werd! Je voelt je gelijk 100x fitter! 

Weekly Pics #7

En die fitheid uitte zich ook gelijk in een flinke huishoud beurt! Want omdat ik de hele week al zo futloos was door die hoofdpijn was alleen het hoognodige gedaan in in huis! Gelukkig was het nog steeds prachtig weer, dus lekker alles open gezet en Veerle heerlijk de tuin in om te spelen! 

Weekly Pics #7

Boef! Ik weet niet eens meer wat ze nou aan het doen was waardoor ik een foto wilde maken, maar ik ging door mijn knieën om die foto te maken en toen kwam ze zo tegen over me staan! Mama wat doe je? Heerlijk droppie!  

Weekly Pics #7

Toen alles weer lekker gepoetst was kroop ik lekker achter de laptop! Evy was best onrustig dus die heb ik heerlijk in de Sleepyhead naast me op de bank gelegd! Echt zo’n fijn ding! 

Weekly Pics #7

Veerle was ondertussen nog steeds lekker in de tuin, en toen ik op ten duur keek of alles nog goed ging zat ze lekker in haar stoeltje te drinken! Schattig gezicht! 

Weekly Pics #7

Evy wilde toch na de fles het laatste beetje nog hebben, en dat regelde Veerle wel even! 

Zaterdag

Weekly Pics #7

Als of ik deze week nog niet genoeg ‘lui’ was geweest had ik zaterdag ochtend echt een luie ontspannen bui! Heerlijk veel met Veerle gekroeld! En ook wel gespeeld uiteraard! Wist je dat puzzelen op de bank ook echt heel goed kan als je zo’n bui heb? 😉

Weekly Pics #7

Even lekker die nekspieren nog sterker maken! Ze was bijna helemaal gedraaid dus heb haar even het laatste zetje gegeven en toen lag ze zo! 😉 

Weekly Pics #7

En toen was het weer tijd om lekker naar opa en oma te gaan! En super gezellig, daar kwam mijn oudste zus met haar kinderen ook eten! Die wonen een eindje weg dus die zien we niet heel vaak dus dat was erg leuk! Evy vond het ook erg gezellig! 

Weekly Pics #7

Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik tante werd van deze grote kanjer! 10 jaar geleden had ik me nog niet kunnen voorstellen dat ik dit plaatje zou schieten! Vind dat zo mooi om te zien! En zo trots als een pauw was hij! Wat is het toch super leuk om tante zijn! 

Weekly Pics #7

En tja.. dan zit je dus met 10 mensen aan tafel te eten! Ik zal je een klein rekensommetje geven: er zijn nog 2 zussen met aanhang en in totaal 5 kinderen! Reken maar uit hoe druk het is als we met kerst met z’n allen zijn! 😉

Weekly Pics #7

Evy maakte dus dat we eigenlijk met 11 mensen aan tafel zaten! Die zat er gezellig zo bij! Na het eten en de kinderen op bed leggen ben ik heerlijk achter de laptop gekropen om de laatste foto’s aan deze blog toe te voegen dus verder geen foto’s gemaakt! 

Ondanks de hoofdpijn was het een fijne week! Vooral als het ging genoten van de zon en van die 2 heerlijke meiden die we hebben! Komende week word ook weer en leuke drukke week met de nodige afspraken! Hoe was jou week? Ook zo genoten van het weer?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

4 thoughts on “Weekly Pics #7”

  1. Heerlijk genoten van het weer ja! Vooral donderdag, toen ik lekker vrij was. Wat een sfeervol overzicht van jullie lieve kindjes!! En wat gaaf dat je werd herkend al twee maanden bestaand blog. Dat is een goed teken Nicole. Namelijk dat je goed bezig bent!! Hopelijk wordt je komende week niet geplaagd door hoofdpijn. Ik weet wat het is om te hebben. Tot misselijkheid aan toe. Kus.

    1. Ja echt zo tof! Dat verwacht je echt totaal nog niet! Nee ik hoop het ook niet.. maar ja stress hoofdpijn komt altijd als het net niet uit komt.. net als de stress zelf.. zal jij denk ik ook wel herkennen erin! Hopelijk nu weer eventjes van af! Kus

  2. Supet leuke week en geweldig om te lezen. Kleine tip voor de quiche als je de groente even balanceert of bakt wordt de quiche ook eerder gaar. Dikke kus

    1. Hmm de bloemkool moesten we eerst gaar koken en dat hadden we ook gedaan.. We hadden wel verwacht dat het wat steviger zou zijn nu was hij heel waterig! Sowieso moeten we de bloemkool veel kleiner snijden hoor de volgende keer! Nu waren het hele grote stukken! Dus het ei kon er ook niet echt lekker goed tussen gaan zitten denk ik! Kus

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.