Weekly Pics #6

Het is alweer tijd voor een Weekly Pics! Het was een redelijk heftig weekje voor ons! We hebben een zitting over het faillissement van ons bedrijf gehad, genoten van het prachtige weer en ik maakte Veerle heel gelukkig met een berg stickers! Kijk je gezellig mee naar afgelopen week?

Zondag

Zondag ochtend deden we het heerlijk rustig aan! En toen ik even bij Evy ging kijken lag ze zo in haar bedje! Wat kan je hier lang naar blijven kijken! En wat groeit ze toch hard!

s’middags gingen we een bakkie koffie doen bij mijn ouders! Hier stond Veerle iets uit te leggen aan mijn zusje over de puzzel! Geweldig die gesprekken die je kan hebben met een bijna 3 jarige!

Toen we terug kwamen van mijn ouders ben ik lekker wat makkelijke kleren ingeschoten en hebben we heerlijk niks gedaan! Even lekker lui met z’n allen! En daar hoort ook bij een kopje soep op de bank als avondeten! 😉

Maandag

Maandag was zo’n dag die je graag snel vergeet! Evy kon alleen maar huilen! En als ze dan moest slapen dan bleef ze ook huilen! Resultaat: een oververmoeide baby waar geen land meer mee te bezeilen was! Na heel wat kilometers te hebben gelopen, getroost en alles eraan gedaan haar stil te krijgen ben ik maar op de bank gaan liggen haar tegen me aangedrukt en toen viel ze eindelijk in slaap! Klein eigenwijs droppie is het!

Oeps! Tulpen kunnen best heel goed even zonder water staan, maar dan moet je ze niet vergeten de volgende dag weer een beetje te geven! Ze hebben het overleefd! 😉

Dinsdag

Dinsdag was Veerle weer bij de gastouder en had ik even lekker de tijd om achter de laptop te kruipen! En toen Evy om een fles kwam, was het precies gewoon even niet zo handig! Dus dan los je dat zo op! 😉 

Aan het begin van de middag ben ik nog even naar de Hema gereden, ik wilde er even uit en ik had nog een cadeaubon liggen! Ik heb er gezellig paastakken en wat dingetjes voor erin gescoord! 

Aan het einde van de middag moest ik helaas naar de gynaecoloog. Ik blijk een verzakking te hebben en moet op zoek naar een bekken therapeut! 

Wat een heerlijkheid dit mooie weer hé! En dan krijg je aan het eind van de dag ook nog eens het cadeautje de zonsondergang! Prachtig!

Woensdag

Woensdag ochtend ging Veerle gelijk vol aan de slag met de stickers die ik ook kocht bij de Hema! Sinds kort haar nieuwe hobby dus ze was helemaal blij!

En tja.. op je gezicht plakken is dan ook echt heel erg leuk! Lekker kind! 

Vrolijk droppie! In haar super leuke shirt van de Lidl! 

Kindjes lekker bij oma gebracht, en wij op naar de rechtbank voor het faillissement van ons bedrijf! En wat is het toch een ontzettend mooi gebouw hé! Ik heb vrij weinig met de binnenstad, maar zulke panden vind ik echt prachtig! 

Toen ik s’avonds nog even naar de Lidl reed om nog wat boodschappen te halen kwam ik deze tegen! Wij zijn daar echt hele grote fan van!! Deze grill worst is er helaas alleen als het delicieux assortiment er is bij de Lidl! Maar dan genieten wij er ook echt vol op van! Je moet de worst zelf nog afbakken! Even 25 minuten in de oven en smullen maar! Echt heerlijk!

Donderdag

Donderdag was het tijd voor het huishouden! Dit was er woensdag een beetje bij ingeschoten door de zenuwen, maar als je 3 katten heb dan is de stofzuiger je beste vriend elke dag! Toen ik daarna lekker met een bak koffie op de bank ging zitten keek ik opzij en zag ik dit! Nog geen 2 minuten daarvoor had ik Evy in de box gelegd, gewoon in het midden! En mevrouw had zich helemaal naar beneden gewerkt! Kleine schat, blijf eens wat langer klein en stil liggen!

Ideaal! Bij de Kruidvat bezorgen ze gratis vanaf een bestelling van €50. En als je 2 kinderen in de luiers heb dan kom je daar heel snel aan! Wij kunnen dus weer even vooruit, en ik heb niet hoeven zeulen met die pakken! 

Benjamin had 3 nachtdiensten aan het einde van deze week en was al vroeg wakker! Dus ik greep mijn kans en maakte gelijk een afspraak bij de kapper! Want echt het was veel te lang inmiddels! Altijd charmant hé zo’n dooie rat op je hoofd! 😉

Ik heb het niet zo op selfies zoals je ziet aan mijn gezicht, maar ja om jullie nou het eindresultaat te onthouden.. 😉 Heerlijk dat het weer lekker kort is! Kan er weer voor minstens 5 weken tegenaan! 😉

Vrijdag

Oh ik was vrijdag ochtend echt heel erg lui! Zo lui dat ik gewoon liggend de fles gaf! Lekker hoor! 😉

Als ze zo’n huildag hebben als maandag ben ik altijd nog dagen lang heel gelukkig dat ze dan wel vrolijk en gezellig is! Dus schiet ik me suf aan lieve foto’s! 

Toen m’n luie bui over was moest ik toch echt aan de poets! Door het mooie weer gaat het altijd kriebelen bij me dus ik wilde de keuken een flinke beurt geven! Maar in de woonkamer werd het op ten duur verdacht stil! En daarvan was dit het resultaat! Oeps! Maar even gewacht met poetsen totdat Benjamin weer wakker was en er toezicht was op die ondeugd! 

Lekker met een appel naar buiten! 

Benjamin ging grasmaaien en dat vond Veerle iets minder leuk! Ik moest zo lachen toen ik d’r zo zag zitten! 

Evy lag heerlijk in de kinderwagen ook buiten! En toen ik even in de bak ging kijken trof ik haar zo aan! Zijn van die heerlijke smelt momentjes! 😉

Zoals elke vrijdag hadden we nu ook de hele bende vrienden aan tafel zitten om patat te eten! Maar omdat ze op stap gingen was het vroeg weer rustig! Heerlijk onderuit op de bank dus! 

En Hummel nam het er gelijk maar van dat ik zo op de bank lag, want hij kwam gelijk kroelen! Al is er weinig te kroelen zo! 😉 

Zaterdag

Zaterdag tijdens het aankleden Evy lekker op haar buik haar nekspieren sterk laten worden! En dat wilde Veerle ook! 😉

Toen ik Veerle op bed legde tussen de middag wilde ze even ‘samen slapen’ dan moet je bij haar in bed komen liggen en dan lekker even kroelen! Heerlijk zulke momentjes! 

Na het middag dutje gingen we naar mijn ouders om daar lekker mee te eten! En ze hebben in de wijk een heerlijk park waar je kan wandelen! En zo kon ik mooi mijn grote liefdes in 1 plaatje vangen! 🙂

Wat is het toch heerlijk om te zien dat het groen weer terug in de bomen komt hé! Genieten dat voorjaar! 

Evy kon het blijkbaar niet meer aanzien! Snel verstoppen achter haar knuffel! 😉

En daarna heerlijk aan de soep bij mijn ouders! Waarom smaakt het toch altijd extra lekker als je ouders weer is koken voor je hé?!

En s’avonds was het tijd om nog even de laatste foto’s in dit week overzicht te zetten, en kon ik ondertussen met een schuin oog de gigantische afgang bekijken van het Nederlands elftal! Man man man wat was dat weer slecht! 

En toen zat de week er alweer op! Aankomende week staan er een paar hele leuke dingen op de planning! Ik heb er enorm veel zin in! En de weersverwachting is ook nog erg goed voor aankomende week dus we gaan weer vol genieten van het zonnetje!  Jullie nog leuke plannen?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

4 thoughts on “Weekly Pics #6”

  1. He super zeg, ik zie hoe jij Evy de fles geeft. Wij deden dat exact hetzelfde. Ideetje van manlief, ik was altijd wat sceptisch maar al wel gauw om. Want het is wel enorm handig zo! Verder, leuke blog heb je. ik kon je nog niet maar kom zeker terug 🙂

    1. Ja dat is makkelijk hé! Soms komt het gewoon even niet heel handig uit dat ze honger hebben.. bij Veerle heb ik het ook nooit zo gedaan eigenlijk.. maar ja nu heb je sneller wat te doen nu zij ook rond hobbelt! Oh dank je wel! 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.