Weekly Pics #5

Het is alweer tijd voor de wekelijkse Weekly Pics! En dit keer deel 2! We hebben de rest van de week echt nog enorm genoten van onze mini vakantie en vooral ook van het weer! Want ik geloof zelf bijna niet dat we zulk mooi weer hebben gehad als ik nu naar buiten kijk! Kijken jullie weer gezellig mee naar de rest van de foto’s?

Woensdag

Woensdag ochtend hebben we het lekker op het gemakje gedaan! Dus toen we ontbeten hadden kropen we nog even met z’n allen in bed! Maar rustig werd er niet gelegen! Heerlijk gek gedaan met elkaar wat als resultaat had dat we allemaal door het huisje aan het rennen waren omdat we verstoppertje deden! Heerlijk zulke ochtenden! 

We besloten dat we s’middags lekker in de plaza gingen lunchen! En daar stond dit speeltoestel! Je begrijpt wel dat we Veerle niet echt aan tafel gezien hebben! 

En als ze in de buurt van de tafel was moest ze naar de vissen en eendjes kijken!

Dit was mijn lunch! En ik word alleen van de foto alweer helemaal vrolijk! En zo heerlijk als dat het eruit ziet, zo smaakte het dus ook!

In het kleding winkeltje wat ook in de plaza zat scoorde ik dit super leuke setje van Name It voor Veerle! En het staat haar echt super leuk!

Na het middag dutje zijn Benjamin en Veerle nog even gaan zwemmen en ben ik heerlijk even onderuit op de bank gegaan met Evy! Na het zwemmen gingen ze nog even boter halen want ik wilde poffertjes bakken! En bij de kassa mocht Veerle helpen en kreeg ze een heus kassa diploma! Trots dat ze was! 

Ik had nog nooit poffertjes gebakken, maar het leek me wel erg leuk dit te doen een keer! En in de supermarkt op het park hadden ze een kant en klaar pakket liggen inclusief een pan! Het was even een flink gevecht maar het is uiteindelijk best heel goed gelukt! Alleen er niet aan gedacht een foto van het resultaat te maken! 

Mama mag ik loelen? ( leuk die rrrr die ze niet kan uitspreken.. krijg je grappige woorden van! 😉 ) Het krukje was wel iets te laag voor d’r maar ze vond het helemaal top! 

Donderdag

Hou je vast! De donderdag heeft veel foto’s.. maar ik kon gewoon niet kiezen welke ik het leukste vond dus ik heb ze allemaal maar gedaan.. 😉 Zo begonnen we elke ochtend! Als Veerle d’r broodje op had dan wilde ze stickers plakken.. gewoon zomaar opplakken.. vind ze helemaal geweldig! 

Nadat ze een schone luier had gehad wilde ze even lachen.. Dan bedoelt ze dat ik een foto moet maken! 😉 Zie hier het resultaat! Heerlijk moppie!

s’middags gingen we naar een speelboerderij! En wat was het toch weer heerlijk weer hé! Benjamin  en ik vermaakte ons prima op het terras met uitzicht op de speeltuin, en Veerle kon zich heerlijk uitleven! 

Er was ook nog een schuur waar dit allemaal in stond! Ook hier heeft Veerle zich een heel tijdje vermaakt, en omdat er verder niemand aan het spelen was kon ik daar perfect Evy even de fles geven! 

Er waren ook dieren te vinden! En dat is natuurlijk helemaal geweldig! Al doet ze wel een stapje naar achter als ze aankomen! Toen ze 1 was stond ze een koe zonder te verblikken of verblozen te aaien op de kinderboerderij, maar ze is zich er nu toch meer van bewust blijkbaar dat sommige dieren wel erg groot zijn! 

Helemaal moe gespeeld! 

En omdat het de laatste avond was besloten we lekker uit eten te gaan! En met de lunch nog in ons achterhoofd ( waar Veerle nauwelijks at omdat ze wilde spelen ) hebben we haar in het huisje eerst laten eten zodat zij lekker kon spelen, en wij rustig eten! Ging helemaal top!

Toetje!! Rum rozijnen en vanille ijs met boerenjongens en een kletskop…. hoef niet uit te leggen hoe dat smaakte denk ik!

En op de terugweg naar het huisje moest er hout verzameld worden.. Als er iets in de fik mag dan is het absoluut niet veilig in Benjamin zijn buurt! Dan moet de vlam erin! En aangezien er een open haard in het huisje zat.. Dus samen met Veerle takken verzamelen! 

En dit was dus elke avond het uitzicht vanaf de bank! Heerlijk! Als we ooit nog eens naar een ander huis verhuizen moet er absoluut een open haard of in zitten of die word erin gemaakt roep Benjamin altijd! 😉

Vrijdag

Even een mega contrast met de donderdag.. maar de vrijdag heb ik nauwelijks foto’s gemaakt! Druk met inpakken schoonmaken en de terug reis! Maar deze heb ik wel gemaakt! Evy lag lekker op de bank en ineens ging ze druk liggen doen en draaide ze op haar zij! Wat gaan die ontwikkelingen toch snel hé!

Daag kantie! Aldus Veerle! Het was echt een geweldige midweek weg! Even bijtanken en opladen voor de komende tijd! We hebben enorm genoten!

Zaterdag

Ook de zaterdag eigenlijk geen foto’s gemaakt! Druk met van alles geweest! En s’avonds had Benjamin alweer een avond dienst dus dan is het alleen net even wat drukker als samen! s’ochtends trof ik Evy heel hard kletsend aan in bed! En daarbij dit heerlijke blije gezichtje! En dat na dik 12 uur slapen en dan niet huilend wakker worden voor een fles… Ik voel me een gezegende mama! 

En om nog heel even dat vakantie luie gevoel vast te houden lekker met z’n vieren in ons bed! En toen Veerle haar papfles op had kroop ze echt te lief zo tegen Evy aan! Ik barst dan echt bijna uit elkaar van geluk! Rijker kan je gewoon niet zijn toch?!

Dit is hem dan voor deze week! Wij hebben echt een top week gehad! Nu weer terug in het normale ritme van de dag komen! Als je het eerste deel van afgelopen week nog niet gezien had klik dan hier!  Aankomende week een aantal afspraken op de agenda staan! Helaas had ik ze liever niet in m’n agenda gehad, maar ja dat hoort er nou eenmaal bij! Gaan jullie nog wat leuks doen aankomende week?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “Weekly Pics #5”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.