Weekly Pics #4

Het is alweer zondag en dat betekend een week overzicht! We hebben een lekkere drukke week gehad, en het zit nog niet helemaal in mijn systeem om overal foto’s van te maken.. maar het is me goed gelukt er toch aardig wat te maken om jullie weer een kijkje te geven in de afgelopen week! Veel plezier!

Zondag

Weekly pics #4

Zondag ochtend had ik last van ernstige poetswoede. En het kwam dus gewoon even net niet uit dat Evy een fles wilde, dan los je het gewoon zo op! Evy blij.. Mama blij! 😉

Weekly pics #4

s’ochtends was het prachtig weer en dus terwijl ik lekker aan poetsen was ging Veerle lekker buiten spelen! En wat is er dan leuker als in de plassen stampen en ondertussen lekker een appel eten?! 😉

Weekly pics #4

s’avonds aten we even heel lui patat op de bank terwijl we gezellig met z’n allen een film aan het kijken waren.

Maandag

Weekly pics #4

Maandag was ik alles behalve fit en had Evy een flinke huildag! Helemaal niet erg, maar daardoor eigenlijk geen foto’s gemaakt! Wel deze lieve foto van Benjamin en Veerle die gezellig samen een toetje zitten te eten! 

Dinsdag

Weekly pics #4

Dinsdag ochtend weer even heerlijk op het gemak Evy in bad gedaan. Ik merk echt dat ze daar heel erg van geniet! Op andere dagen ben ik binnen 20 min klaar met badderen en aankleden, op dinsdag ben ik zo een uur lekker bezig! Heerlijk om dan zo’n bundeltje mens te knuffelen en kroelen! 

Weekly pics #4

Wat een prachtig mooie lucht zo! Zoveel verschillende kleuren! 

Weekly pics #4

s’avonds aten we heerlijk bij mijn schoonouders! En echt in een restaurant eet ik niet zo lekker als dat m’n schoonmoeder gekookt heeft! Was weer heerlijk allemaal!

Weekly pics #4

Veerle zit heerlijk bij opa op schoot stikkers te plakken. Gewoon zomaar op een leeg blaadje en dat vind ze geweldig!

Weekly pics #4

Dinsdag avond om half 11 pas kwamen we er achter dat de koffie op was. Wij drinken gewone filterkoffie en zetten die altijd alvast klaar zodat je de volgende ochtend alleen maar op de knop hoeft te drukken en je dus zo snel mogelijk koffie heb. Gelukkig woont onze beste vriend maar 4 huizen verderop en die heeft wel een senseo staan, maar drinkt nooit koffie thuis! Onze redder in nood dus! Want de dag starten zonder koffie…….

Woensdag

Weekly pics #4

Oh wat een berg was! Ik had wel gewassen maar niet gevouwen… en ja dan kom je er op ten duur echt niet meer onderuit! En dankzij de hulp van Veerle duurde het nog even wat langer! Ben blij dat de kasten weer vol liggen nu! 😉

Weekly pics #4

Woensdag ochtend viel de stem lijst door de bus. En wat weten nog veel mensen niet wat ze gaan stemmen zeg! Weten jullie het al?

Weekly pics #4

Tijdens het eten Evy even een klein flesje geven. Maar ze had meer lol als honger geloof ik! 😉

Donderdag

Weekly pics #4

Donderdag ochtend ben ik gezellig op kraamvisite geweest! Super leuk want ik ken diegene omdat ik daar altijd als klant in de winkel bij haar kom! En we waren maar 3 weken van elkaar vandaan uitgerekend en dan krijg je toch een band met elkaar! ( ik heb daar gewerkt en kom er al een jaartje of 10. Dus ik ga zeer regelmatig even langs om hoi te zeggen.. 😉 ) En zo kwam het dat we gezellig even bijkletste en onze kleintjes bewonderden! En zo lief ze had voor Veerle ook een cadeautje gekocht! Stik blij is ze er mee! 

Weekly pics #4

s’avonds was ik best wel heel erg moe! Doordat het extreem druk was op Benjamin zijn werk werkte hij heel veel. En donderdag was gelukkig even zijn laatste dienst, maar wel gelijk een avond dienst! En zo rond etenstijd en bedtijd is het best even aanpoten in je eentje! En kinderen voelen altijd iets te fijn aan dat je moe bent, dus worden ze extra vervelend! Toen ze uiteindelijk lagen heb ik eerst even van de stilte genoten van een lekkere bak koffie en een Tony’s Chocolonely en ja het is de zeezout karamel smaak.. zooooo lekker!!

Vrijdag

Weekly pics #4

Oh wat een heerlijk weer was het toch vrijdag hé! Ik was bij mijn ouders maar ik kon het niet laten om even heerlijk te gaan wandelen met de meiden!

Weekly pics #4

Even lekker op de schommel! Ze vond het wel beetje eng als je naar d’r gezichtje kijk! 😉

Weekly pics #4

Mama mag ik duwen? Tuurlijk lieve schat! Ideaal dat je dan zo de duwstang naar beneden kan doen zodat ze er een stuk beter bij kon! Al moest ik er wel goed naast blijven lopen anders hadden ze denk ik in de bosjes beland! 😉

Weekly pics #4

s’middags druk geweest met boodschappen doen! En uiteraard kwam de vriendengroep rond etenstijd aan om patat mee te eten! Snelle hap voor mij dit keer omdat ik naar de verjaardag van mijn oudste zus ging. En de mannen bleven alleen achter… en dan krijg je dit resultaat! 😉 de vuurton aan en een biertje erbij! Ik heb niet hoeven vragen of ze zich vermaakt hadden dus! 😉

Zaterdag.

Weekly pics #4

Ik vind niks mooiers als een slapende baby! Vooral als je die ontspannenheid ziet! Mijn mooie meisje! 

Weekly pics #4

En overdag verder ook geen foto’s gemaakt! s’middags gezellig naar de verjaardag van een neefje geweest! En toen de kinderen in bed lagen hebben wij samen snel voordat Wie is de Mol begon nog een appeltaart gebakken. 

Weekly pics #4

Kijk die man van mij eens goed bezig zijn! 😉

Weekly pics #4

En het eind resultaat! Ik denk wel dat hij smaakt!!

Dit is hem alweer voor deze week! Ik vond echt dat de week voorbij vloog! En wat vonden jullie van de uitslag van Wie is de Mol? Ik ben vorige week enorm tussen Jochem en Thomas gaan zitten en daardoor dacht ik dus dan zal het Sanne wel zijn! Ik was erg blij dus dat het toch Thomas bleek te zijn! 😉 Aankomende week word een hele leuke week! En die beginnen we morgen met visite van de zwangerschaps yoga die ik bij Veerle heb gevolgd! Super leuk dat de meiden een bakkie komen doen om Evy te bewonderen! Jullie nog leuke plannen aankomende week?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

2 thoughts on “Weekly Pics #4”

  1. Wat een leuke week heb je gehad! En ik weet ook nog steeds niet wat ik moet gaan stemmen. Lijkt wel lastiger dan andere jaren. Net als met Wie is de Mol? trouwens. In het begin heb ik een keer aan Thomas gedacht, maar daarna Jeroen, Diederik en uiteindelijk niemand, omdat ik het echt niet wist.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.