Weekly Pics #3

En toen was er alweer een week voorbij! Deze week zat ik best wel aan huis gekluisterd omdat Benjamin dag diensten had, maar er waren nog genoeg leuke momenten om met jullie te delen! Veel kijk plezier!

Zondag Weekly Pics #3

Heerlijk met z’n viertjes wakker worden in ons bed! Lekker kroelen en lui doen!

Weekly Pics #3

Voor tussen de middag maakte ik lekker bladerdeeg gehakt hapjes! Heel simpel! Gewoon wat gehakt kruiden naar smaak, vierkantjes snijden van het bladerdeeg, dan dichtvouwen en 20 minuutjes in de oven op 200graden! Echt super makkelijk en super lekker!

Weekly Pics #3

Bij dit soort foto’s smelt ik echt weg! Ik kan daar naar blijven kijken! 

Weekly Pics #3

Heerlijk lachebekje!! 

Maandag
Weekly Pics #3

Maandag hebben we ook vrij weinig tot niks uitgevoerd! Aan het einde van de middag gingen Veerle en ik nog even een boodschapje halen!

Weekly Pics #3

Mama ik wil deze! Ik ben er eerlijk gezegd niet echt heel erg fan van, want de eerste keer dat we dit deden lag zo’n beetje alles om in de winkel. Maar dit keer ging het super goed! Dus dat zal nu wel vaker gebeuren.

Dinsdag

Weekly Pics #3

Dinsdag gaat Veerle altijd naar de gastouder! Maar het was echt super guur en nat buiten! Dus de capuchon ging lekker op! En toen ontdekte Veerle dat er knoopjes waren waarmee je hem dus vast kan klikken onder je kin! Ik moest zo lachen hierom! Kleine bekkie in die grote capuchon!  
Weekly Pics #3

En dinsdag was het tijd voor de eerste prikjes van Evy! Verschrikkelijk vind ik dat! Ik ben echt heel bang voor naalden, en als ik dan die kleine beentjes zie en dan die grote naald…. bah! Maar gelukkig ging manlief mee om haar op het moment van prikken vast te houden want ik ben echt bang dat ik d’r dan weg trek! 

Weekly Pics #3

Gelukkig geen last gehad van koorts of verhoging! Wel heeft ze de hele dag verder geslapen, lekker in de sleepyhead op de bank dicht bij me!

Weekly Pics #3

En s’avonds hadden we allebei geen zin om te koken dus hebben we lekker ongezond gehaald! 

Woensdag

Weekly Pics #3

Woensdag ochtend begonnen we rustig! Evy lekker nog in pyjama naast me op de bank, en Veerle lekker aan het bouwen met haar blokken in pyjama! Heerlijk zulke ochtenden!

Weekly Pics #3

s’Middags ging ik samen met mijn zus en 2 kinderen naar een binnen speeltuin tip als het niet hoeft.. ga vooral niet in de vakantie naar zoiets toe!!  Evy lekker in de kinderwagen bak en Veerle ergens tussen de vele anderen kinderen aan het rond rennen!

Weekly Pics #3

Ik dacht dat Veerle wel even nodig zou hebben om te wennen waar ze was. Maar zodra we binnen kwamen gingen gelijk d’r jas en schoenen uit en was ze zo weg!

Weekly Pics #3

Oei! Heel erg lekker toetje s’avonds bij het eten! Vervelend zeg als je man werkt waar dat gemaakt word!! 

Donderdag

Weekly Pics #3

Haha gekke Veerle! Even een luier verschoon ronde voordat ik me op het huishouden storte, en terwijl ik Evy haar luier aan het doen was stond Veerle er zo bij! 

Weekly Pics #3

En toen lag dit pakketje op de deurmat donderdag ochtend! Wat kan ik toch van de postbode houden soms hé! Maandag zal ik jullie laten zien wat hier in zat!

Weekly Pics #3Benjamin had die dag een 12uurs dienst en aangezien in me s’ochtends heel druk in huis had gemaakt ben ik s’middags lekker met m’n meisjes op de bank gekropen!

Weekly Pics #3

En keken we heerlijk de super leuke film Finding Dory op Netflix! 

Vrijdag

Weekly Pics #3

Kleine bekentenis.. ik ben altijd een best wel fanatieke nagelbijter geweest! Maar sinds een paar weken ben ik er compleet vanaf en dus maar wat trots op m’n lang nagels! En ik vind het dus super leuk om er allerlei kleurtjes op te doen! En vrijdag scoorde ik dit super leuke kleurtje mint groen! 

Weekly Pics #3

Even gek doen met papa. Heerlijk kind! Benjamin heeft aardig wat rondjes zo door de kamer mogen lopen! 

Weekly Pics #3

Yes bier en wijn tijd! Zoals jullie weten is het vrijdag avond altijd vrienden avond bij ons. En we komen vaak niet van tafel af maar hangen daar lekker de hele avond aan terwijl we bijkletsen over de week! Waardevol!

Zaterdag.

Weekly Pics #3

Zaterdag gingen we gezellig naar mijn ouders! En daar gaf mijn moeder Evy lekker d’r flesje! Zo mooi om oma daar zo van te zien genieten!

Weekly Pics #3

En we aten ook lekker een hapje mee! Lekker rommelig aan tafel, ik hou ervan! 😉

Weekly Pics #3

En toen was het alweer tijd voor Wie is de Mol. Misschien komt het door het wijntje, maar ik weet het niet meer! Ik heb heel lang op Jochem gezeten, en sinds vorige week kwam Thomas toch wel heel erg richting verdachte nummer 1, maar na vanavond kan het zomaar toch ook Sanne zijn. Of toch Jochem… maar Thomas… Ja.. we zien het volgende week.. 😉

Dit was hem dan alweer! Het was een fijne rustige week, en die paar weekjes rust hebben we ook wel nodig gehad want vanaf nu staat de agenda weer behoorlijk vol! Komende week gezellig op kraamvisite, avondje naar m’n schoonouders, 2 verjaardagen en de Wie is de Mol finale! En terwijl ik dit typ denk ik ja.. ik ga iets vergeten.. komen we dan vanzelf achter! 😉

Jullie de komende week nog leuke plannen in de agenda staan?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.