Weekly Pics #2

Er is alweer een nieuwe week voorbij! Wat gaat de tijd toch mega hard! Deze week was ik niet helemaal top fit dus hebben we het rustig aan gedaan! 

Zondag

Zoals je kon lezen in mijn shoplog afgelopen maandag hebben wij zondag avond echt fantastisch lekker gegeten! 

En terwijl wij lekker aan het eten waren lag Evy heerlijk te slapen in de stoel naast mij! 

Lekker in pyjama nog even tv kijken! 

Maandag

Eigenlijk heel stout maar ze was zo blij dat ze aan het springen was dat ik eerst maar even een foto maakte voor ik haar er weer af plukte! 😉

Maandag wasdag! Onder toeziend oog van Evy of het allemaal wel goed ging!

s’Middags heerlijk met de Duplo gespeeld. Uren kan ze hiermee zoet zijn! 

 Dinsdag

Dinsdag ochtend zorgde Evy voor een verrassing door gewoon heerlijk door te slapen! Dat is na bijna 11 weken s’nachts wakker worden voor een voeding niet echt heel erg! 

Dinsdag ochtend had ik even een heerlijk ochtendje voor mezelf! Manlief naar het werk, Veerle naar de gastouder en Evy sliep fijn boven. Tot ze besloot dat het toch lekkerder bij mama ligt 😉

s’Middags zijn we even gezellig samen naar mijn ouders geweest, en ze lag zo heerlijk te lachen dat daar uiteraard een foto van gemaakt moest worden!

Bij het drinken van d’r fles was ze te snel in slaap gevallen. Maar wel zo diep dat ze met geen mogelijkheid wakker te krijgen was. Dus toen ze na een kwartiertje ging huilen heb ik het zo maar opgelost. Wel heeft ze heerlijk nog 2 uur geslapen daarna.. 😉

 Woensdag

Woensdag ochtend gingen we even kijken voor een nieuwe eettafel. En we konden de verdiepingen op via deze schuinlopende paden. Je snapt wel dat Veerle zich rot gerend heeft!

S’avonds hadden we geen zin om te koken dus hebben we lekker besteld! Heerlijk om geen rommel in je keuken te hebben s’avonds! 😉

Ik had al vanaf dinsdag ochtend een beetje gekke stem, maar dat ging woensdag helemaal de verkeerde kant op! Het was s’avonds een 1 of ander raar piepje wat er nog maar uit kwam. En aangezien in donderdag een sollicitatie had baalde ik daar wel even flink van, dus maar snel aan de thee met honing!

Donderdag

Gewoon even lekker gek doen met m’n grote kleine lieverd! Want wat word ze snel groot zeg! In april gewoon alweer 3! Help!! Stop de tijd!

Zenuwachtig bekkie voor de sollicitatie! Al waren die zenuwen tijdens het gesprek nergens meer te bekennen! Binnen nu en 2 weken hoor ik meer! Hoop er echt wel heel erg op!

Bij de Shoeby Fashion deze mega leuke armbandjes gescoord! Samen met een nieuwe blouse voor m’n sollicitatie! Erg blij mee!

Ik werd op ten duur helemaal zenuwachtig van de brievenbus die flink stond te klepperen door de storm! Dus ik heb gewoon mijn sjaal een stukje naar buiten gehangen, beetje sjaal in het tussenstuk gepropt zodat de wind niet recht de gang in blies, en hoppa probleem klepperende brievenbus ook weer opgelost! 😉

Rond half 5 al mega trek hebben maar het nog te vroeg vinden om te gaan eten… dan doe je dit dus lekker! 

Vrijdag

Vrijdag was het weer tijd om de weekboodschappen te gaan halen. Wij doen lui boodschappen 😉 Via de app bestellen en dan afhalen! Dan word het dus zo in je karretje gezet voor je en dan ben je alweer klaar! Ideaal en scheelt zeeën van tijd! 

Op de terug weg was er echt een super mooie lucht, helaas komt het op de foto niet zo goed over. Maar de lucht was helemaal blauw en 1 dikke strook hele donkere wolken waar de zon half achter stond! Echt prachtig mooi!

Voordat de vriendengroep weer patatjes kwam eten deed Veerle met Benjamin nog een potje memorie! Al een hele tijd geleden gekocht bij de kruidvat en pas sinds deze week uit de kast gehaald. En ze snapt het echt super goed! Helaas heeft ze mijn concentratie vermogen geërfd dus zodra er een vlieg voorbij komt is ze alweer met iets anders bezig!

Zaterdag

Zaterdag was ik heel blij met de postbode! Die bracht namelijk dit setje super mooie nieuwe kleertjes voor Evy! Nog iets ruim maar zo kan ik er nog even mee doen want ze groeit veelste snel!

Verder niet heel veel gedaan zaterdag en ook niet echt foto’s gemaakt dus. Gewoon lekker op het gemakje achter de laptop gezeten en lekker aan het rommelen geweest!

Dit is h’m alweer voor deze week! Net voordat ik deze blog afmaakte heerlijk even een uurtje Wie is de mol gekeken, en ik denk dat ik weet wie de mol is. Maar altijd als ik daar zeker van ben is diegene het juist niet dus we wachten het maar nog even af! 😉 Morgen komt mijn zus gezellig een bakkie doen en moet Benjamin een avond dienst werken vind ik altijd heel stom in het weekend!  Volgende week helaas de eerste prikjes halen voor Evy, als ik daaraan denk schiet er al een brok in m’n keel! Maar het is voor het goede doel denken we dan maar! 

Jullie nog leuke of spannende plannen voor aankomende week?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.