Weekly Pics #17

Vorige week is er geen Weekly Pics online gekomen, omdat ik gewoon eigenlijk zo goed als geen foto’s gemaakt had. Maar deze week was weer een heerlijke week die begon met een dag bijkomen op het water. Kijk je weer gezellig mee?

Zaterdag

Vorige week zaterdag had Benjamin een dagje uit van zijn werk en ik ging gezellig bij mijn ouders eten. Evy zat lekker in de maxi cosi naast mij, en toen ik op ten duur opzij keek zag ik dit. Ik heb echt helemaal in een deuk gelegen, ze lag echt helemaal op haar gemak door dat gaatje rond te kijken. het is de zonnenhoes die had ze naar eraf getrokken

En bij mijn ouders ging ze voor het eerst in de ‘grote’ kinderstoel. Wat gaat dat toch snel!

Multitasken zo.. Zowel Veerle als Evy waren s’avonds flink onrustig. En toen Evy haar fles kreeg wilde ze deze niet leeg drinken. Uiteindelijk na 15 minuten huilen in bed pakte ze hem wel en dronk ze hem leeg. Maar ondertussen zette Veerle het ook op een huilen. Ideale oplossing zo 😉

Zondag

Zondag had ik echt even een hele dag voor mijzelf. Ik ben heerlijk met een vriendin mee geweest om te gaan varen. En daar hoort natuurlijk even een gekke selfie bij 😉 

Wat was dit even bijkomen zeg. Even helemaal niks, niet 100 keer mama horen, geen luiers verschonen en ga zo nog maar even door. Echt even weer helemaal Nicole zijn. Was zo enorm nodig.

Haha hele charmante foto hé.. Maar zie je die tape op mijn rug? Die zat daar voor de hooikoorts, en dat werkt heus. Maar het is niet aan te raden daar lekker mee te gaan zonnen…. Hoewel het nu wel heel erg duidelijk zichtbaar is dat ik heerlijk bruin geworden ben die dag.;)

Oef wat zat ik slecht zeg toen we terug naar de haven vaarde. Heerlijk!

Nog zo’n charmante foto.. Ik heb me helemaal ingesmeerd mensen.. behalve mijn neus. Die was dus prachtig rood geworden en dat vond ik er eigenlijk wel komische uit zien. 

Maandag

Oeps.. loedermoeder 1.0 meld zich… Ik laat Evy altijd na de ochtend fles bij ons in bed liggen en ga zelf even een bakje koffie drinken voor ik alles en iedereen naar beneden haal. Maar dat kan dus nu niet meer omdat deze dame ook het van buik naar rug rollen helemaal door heeft. Ik was dus net op tijd weer boven..

Veerle vertelde dat ze moe was en wilde slapen, maar niet op bed. Dus toen was Benjamin zo handig om te laten zien dat van onze bank een bed gemaakt kan worden… Daar word dus nu de hele week al om gevraagd.. Wel speelde ze heel leuk even samen zo.

Ook onze eigen kinderstoel maar omgebouwd tot zit gedeelte. De newborn set van Stokke vond ze echt steeds minder leuk worden. Hier zit ze nog wel wat wiebelig in omdat echt stevig zitten er nog niet helemaal in zit. Maar ze vind het wel een stuk leuker zo, en met een kussentje is het zo opgelost. 😉

Oh kleine ondeugd. Ze werd helemaal wild dat Benjamin een ijsje zat te eten, dus haar maar laten proeven. Krijg je daarna dit ondeugende bekkie.. 

Dinsdag

Als we het over lomp hebben dan heb je het gewoon over mij. Ik ben echt de lompheid zelve gewoon. Ik loop echt altijd overal tegen aan en vaak nog zonder dat ik het door heb ook. Maar deze mega blauwe plek had ik het wel bij door hoor. Ik liep zondag gewoon echt heel hard tegen een stoelpunt aan, en die stoel was verder echt niet klein ofzo nee ik nam de bocht gewoon te kort. En dinsdag kwam ik er dus achter dat deze plek nu mijn bovenbeen siert..

Woensdag

Woensdag was Veerle helemaal niet lekker, ze begon flink verkouden te worden en een naar hoestje erbij. s’Middags viel ze dan ook lekker even in slaap op de bank.

Hoog tijd voor een nieuwe lak. Normaal doe ik eigenlijk elke week mijn nagels lakken, maar vorige week had ik er gewoon even geen zin in. Dus dat zag er echt niet meer uit gewoon. Ik vond het maar lastig kiezen, maar het is uiteindelijk de 4e van rechts geworden 😉

Donderdag

Ik moest even denken toen ik deze foto zag, waarom had ik deze gemaakt? Maar ik weet het alweer, ik wilde gewoon even vast leggen dat na flink poets en boen werk alles voor 2 tellen redelijk netjes was. En zie je dat spel op mijn bureau staan? Dat gaan we doen tijdens het vriendenweekend weg. Ik heb er mega zin in, ik denk dat het flink lachen gieren brullen word 😉

Met de avond fles dacht ik ineens oh ja ik heb de Twistshake fles nog staan die ik gewonnen had. En ik vraag me nu af waarom ik deze niet eerder gepakt heb, want het is een super fijne fles.

Vrijdag

Vrijdagochtend was Veerle echt zo heerlijk aan het spelen, alles wat ik altijd bij Evy doe was zij nu aan het doen met haar pop. Ik kan daar zo enorm van genieten hé. En zie je die vlechtjes? Niet slecht voor een eerste keer hé.

Gekke meid. Op de verjaardag van opa was ze lekker aan het buiten spelen en Benjamin trof haar zo aan. Dat is een muts waar klittenband op zit en waar dan een balletje aan kan blijven hangen. 

Zaterdag

Even gezellig met papa de krant lezen.

Haha betrapt! Ze was er met mijn bril op vandoor gegaan. Niet helemaal te bedoeling maar ik moest er wel even een foto van maken. 

En nog 1 met een bril op om deze week af te sluiten. Lekker buiten gespeeld en daarna gezellig met vrienden gegeten.

Dat was hem weer voor deze week. Een heerlijke week vond ik het. Aankomende week word het weer lekker warm dus ik denk dat het zwembad weer opgezet gaat worden hier. En we gaan een weekend weg ons huis is niet verlaten tijdens onze afwezigheid voor de katten dus daarom durf ik het zo openbaar te delen met vrienden. Echt super veel zin in. Jullie nog leuke plannen aankomende week?

 

Liefs Nicole

3 thoughts on “Weekly Pics #17”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.