Weekly Pics #16

Wat hebben we weer een geweldige week achter de rug qua weer hé? Hoewel ik ook wel foto’s en filmpjes op Instagram voorbij zag komen dat het hier en daar flink geregend heeft. Hier nog geen druppel terwijl ik er echt om sta te springen. Dan gaan de pollen die zo fijn in de lucht hangen even naar de grond. Want de hooikoorts is echt helemaal aan. Het was weer een gezellige week vol geniet foto’s van de meisjes 😉 Kijk je weer gezellig mee?

Zondag

Zondag begonnen we rustig aan en moesten we even bijkomen van de 60 jarige bruiloft van Opa en Oma. Daarna was het tijd voor het volgende feestje. De broer van Benjamin was jarig, en aangezien hij helemaal compleet fan is van Ajax was daar de taart ook naar. Vond Benjamin ( Feyenoord fan ) leuk joh.. 😉

Lekker bekkie. Zo kan ze natuurlijk alles veel beter zien dus is het ook veel leuker allemaal.

Na het eten nog lekker een ijsje eten. Klein prinsesje.

Samen met Opa en 2 nichtjes heerlijk gespeeld in het speeltuintje tegenover het huis. In de auto onderweg naar huis duurde het ook niet heel lang voordat het stil was op de achterbank.

Maandag

Maandag was het heet hier. Gewoon niet leuk zo warm. Ik maakte alleen deze foto, ik had op Evy haar kamer de airco maar even neer gezet. Een half uur daarvoor was het daar 28 graden! Wat ben ik blij met die airco zeg.

Dinsdag

Dinsdag was het gelukkig weer even iets minder warm. Even alle ramen lekker open en de ergste warmte het huis uit. Daarna ben je weer helemaal klaar warmer weer. Evy had haar nieuwe pakje aan die ik gewonnen had, en sliep ineens op haar buik in de box. Ik vroeg me toen af of ze dat zou blijven doen, ja dus. Ze slaapt de hele nacht op haar buik.

Even een heerlijk gezond tussendoortje. Ik ben gek op watermeloen.

Gekke meid. 😉

Woensdag

Vorige week ben ik zo dapper geweest om een pompoen te kopen. Ik zie het best wel regelmatig voorbij komen, en ook dat baby’s er gek op kunnen zijn. Dus woensdag dacht ik, ik ga dat ding eens slachten. dat doe ik dus echt nooit meer Een lekker klinkend recept opgezocht om pompoensoep te maken, en een klein beetje met alleen water gekookt voor Evy. Nou en het klopt helemaal hoor, baby’s zijn er gek op. Ze heeft er echt van zitten smullen.

Ik kan niet echt zeggen dat ik heb zitten smullen. Ik vond het ook echt niet vies, maar ik moet er even aan wennen denk ik. Hij staat nog niet bij m’n favorieten lijstje.

Haha weer wat nieuws hoor. Veerle gaat ineens in de maxi cosi zitten de hele tijd. Ondeugd.

Dit was best een een klein rot klusje. En dat druk ik het nog netjes uit.. 😉 Binnenkort gaan wij met de vriendengroep een weekend weg. En we gaan ook gezellig een dagje op pad. En daar zijn de Jumbo Dagje Uit zegels natuurlijk perfect voor. Om de maximale korting te krijgen hadden we dus 48 munten nodig. En toen werkte de app ook nog eens niet toen ze eindelijk allemaal open gekrast waren, dus ben ik handmatig aan de slag gegaan. Toen ik 25 zegels had ingevoerd stopte de website ermee. Hij gooide me er gewoon uit. Grr… Maar het is uiteindelijk gelukt, en gaan we met 9 personen voor een prikkie naar de dierentuin. Nu al mega veel zin in.

Donderdag

Kleine schurk. Ze wilde niet echt gaan slapen donderdag avond. En elke keer als ik naast haar bed stond lag ze met zo’n grijns aan te kijken. Verder weet ik gewoon niet meer wat ik die dag gedaan heb. Vast en zeker buiten gezeten. 😉

Vrijdag

Met een heerlijk duf slaaphoofd nog lekker kroelen met Evy bij ons op bed. Zijn van die heerlijke geniet momentjes. 

Oh dit was heel lekker. Courgette, champignons, ui en een teentje knoflook, even laten bakken en daarna ei eroverheen. Heerlijke lunch was dit. 

Tja alles wat van Evy is word opgeëist door Veerle.. Zo ook het tentje buiten. ik ben jaloers op die bruine benen

Vrijdag avond ben ik gezellig met een vriendin een drankje gaan doen in de kroeg. Was echt heel gezellig en heb mijn telefoon eigenlijk niet aangeraakt om foto’s te maken. Wel om te kijken welke foto Benjamin stuurde naar me. En dat was deze, hij zat nog lekker in de tuin met de vrienden en ze hadden de ton aangestoken. Hoe groter het vuur hoe mooier.. 😉

Zaterdag

Oh ik was zaterdag echt heel lui, de avond ervoor zou wel eens de reden kunnen zijn. Maar wij hebben lekker pyjama ochtend gehouden. Benjamin was vroeg weg om te helpen bij voorbereidingen voor de feestweek die hier in augustus altijd gehouden word. Dus ik heb met de meiden lekker zo goed als niks gedaan. Heerlijk.

Maar de weekboodschappen moesten ook gedaan worden, dus hup in de benen en aankleden maar. Ik kreeg daarna echt een hooikoorts aanval. Tranen liepen over m’n wangen, mijn ogen jeukte als een malle en ik heb me suf geniest. Ik loop er dus ook al dagen bij of ik 3 dagen aan 1 stuk gejankt heb. Make-up begin ik in deze periode van het jaar niet eens aan. ( ik slik anti allergie pilletjes, en heb oogdruppels maar in deze periode wil niks werken ) 

Haha Evy had zin in ijs. Ze werd helemaal wild en druk dat Benjamin een ijsje ging zitten eten. Dus hup hou maar voor d’r en kijk maar wat ze doet. Nou ze viel hem bijna aan. Nog verder even wachten kleine meid voor je dit mag.. 😉

Hahaha ow heerlijk dit gezichtje. Net of ze haar kunstgebit niet in heeft. 

Even in gesprek voor het slapen gaan. Het is zo leuk om te zien dat er met de dag meer interactie komt tussen die 2. Genieten!

En toen was de week alweer voorbij. Tot nu toe is het vooruitzicht dat dit Pinksterweekend het ook prachtig weer word. Er zou vandaag ook regen komen hier.. Maar dat moet nog steeds vallen. We blijven dan maar gewoon maximaal genieten van de zon. Al vinden m’n ogen een regenbui wel even fijn denk ik. Verder nog niet veel op de planning staan aankomende week. Ik denk dat ik het druk ga krijgen met foto’s uitzoeken die gemaakt zijn bij de 60 jarige bruiloft van Opa en Oma. Leuk! 

Ik wil jullie een hele fijne week wensen.

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

4 thoughts on “Weekly Pics #16”

  1. Pompoen hoef je niet uit te hollen, mocht je dat nog niet weten. Je kunt deze met schil en al koken. Heerlijk vind ik dit. Ik wens jou ook een mooie week toe. Veel liefs!

  2. Oh nee dat wist ik helemaal niet! Dus gewoon in stukjes snijden, zaadjes eruit halen en dan zo koken? Ik moet even achter een recept aan wat ik wel lekker vind, want Evy vond het zo lekker dat ik het sowieso wel vaker in huis ga halen. En als het dan gewoon zonder veel moeite de pan in kan ideaal! Dank je voor de tip. Liefs

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.