Weekly Pics #15

Een zeer goedemorgen allemaal. Wat een weer is het hé, op en top genieten dit. Maar heel eerlijk moet ik wel bekennen dat sommigen dagen me te warm waren hoor. Maar des al niettemin heb ik ervan genoten. Net als een weekend vol met een 60 jarige bruiloft, en de verjaardag van Benjamin zijn broer. Vandaar dat deze Weekly Pics vandaag pas online komt, anders had ik hem af moeten raffelen en daar had ik weinig zin in. Geniet weer van een week vol heerlijk weer en buitenspeel plezier. 

Zondag

We beginnen deze week met een foto van een klein chocolade monstertje.. 😉 En als ik naar die lange mouwen en lange broek kijk krijg ik het heel erg warm… 

Ook hier krijg ik het warm van.. 😉 Maar het was nog niet super warm vorige week zondag, dus toen kon het 😉 Ze zat heerlijk op het gras lekker rond te kijken naar van alles.

Onze grote vriend was er, en Veerle is dan niet bij hem weg te slaan. Stapel gek is ze op h’m. 

Na het eten samen met papa en grote vriend nog even dollen met een bal. Ze heeft zich suf gerend, en gegiecheld. 

En ik zat samen met Evy daar dik van te genieten. 

Maandag

Ahum.. Dat is dus Evy haar stoeltje.. Maar onze 3 jarige haar billen zijn zo dun dat ze er dus heel goed in past nog. Ik moest er wel om lachen hoe ze zo zat te spelen.

Maandag ochtend was eigenlijk een beetje de start van de warmte die week, dus s’ochtends begonnen we nog aangekleed spelend met zand…. 

En s’middags eindigde we lekker in de zwembroek in het water.

Prachtige foto hé? 😉 Als ik een foto van Veerle wil maken dan rent ze tegenwoordig zo hard mogelijk weg. Maar heel af en toe roept ze ineens, mama foto maken. En zo dus ook toen ze klaar was met eten, ik moest een foto van haar lekkere vette eet hand maken. Ik heb me er suf om gelachen.

Dinsdag 

Dinsdag was Veerle naar de gastouder en hebben we weinig tot niks uitgevoerd. 😉 Evy doet dit steeds vaker, dus we gaan maar eens het zit gedeelte opzoeken van de Stokke, dat vind ze wel wat denk ik.

Want deze dame liet zien dat ze al prima zelf kan zitten. Wat gaat ze toch snel hé met haar 5 maanden. Bijna niet bij te houden.

Woensdag

Woensdag at ik deze  heerlijke Newborn Fit Mama proof lunch. Ik ‘ontdek’ dingen die ik echt zo lekker vind, maar nooit eerder nam ik de moeite dat te eten. Terwijl het super gezond is.

Uhm.. Iets minder gezond dit wijntje. Maar ik belande spontaan met een vriendin in de kroeg. En ja dat op woensdag avond. Reuze gezellig.

Donderdag

Wahaha lekker maf kind. Stond ze ineens met de poncho van de pop om zich heen. Alsof ze het koud had met een graadje of 25… 

Oh dat is ook zo’n voordeel aan dit mooie weer hé. Heerlijk de was buiten drogen. Ik kan gewoon 2 a 3 wassen meer draaien op een dag omdat het met zulk weer met een uurtje droog is. Ideaal.

Uren kan ik hier naar kijken. Ze vind het helemaal leuk buiten, en ligt uitgebreid met haar voetjes te spelen. Heerlijk.

Vrijdag

Zoek de poes. Zucht.. Dat is dus die schone was die de dag ervoor nog aan de lijn hing. 1 klein gaatje waar geen was lag, en Hummel gaat daar liggen. 

Dit is toch gewoon echt een te leuk pakje! Heb ik voor Evy gewonnen bij Charlotte van aukjeswereld.nl  Ik ben er helemaal verliefd op. 

Vrijdag moesten de weekboodschappen ook weer gedaan worden, in de supermarkt echt heerlijk, vooral bij de koelingen. Alleen het naar buiten lopen is dan echt niet leuk. Deze dame lijkt weinig last van de warmte te hebben. De hele tijd heeft ze me zo vrolijk aan liggen kijken. Dat leuke broekje heeft mijn zus voor mij gemaakt, ze maakt geweldig leuke kleertjes op bestelling. Neem eens een kijkje op haar Facebook pagina

 

Absoluut perfect weer voor de bbq. Genieten met een mega hoofdletter G.

En grote vriend was daar ook bij aanwezig. Officieel natuurlijk patat avond, maar die sloegen we deze week een keer over. En de andere vriendjes waren allemaal op pad. Maar ach, als je 4 huizen verderop woont eet je makkelijk met elkaar mee. 😉

Mijn lieve kleinste kaboutertje. 

En mijn lieve grote kabouter. Met d’r mooie ogen. 

Zaterdag

Haha Veerle verstopte zich onder haar kussen toen ik haar uit bed ging halen.

Even kijken of ze misschien niet al wilde kruipen.. :p 

Dit was fijn. Zaterdag was zo’n dag dat het me eigenlijk gewoon te heet was. En Evy had er duidelijk ook een beetje moeite mee. Dus hup het zitje van het badje naar beneden gehaald, en in het zwembad gezet. Ik ben er lekker naast gaan liggen, en dacht 3 kwartier later joh zou ze het niet koud hebben. Ze vond het echt geweldig, je zag d’r gewoon helemaal opknappen dat ik haar in het water zette. Heerlijk spetteren met haar beentjes en gillen van plezier. Het is dat ze dus inderdaad wat koud aanvoelde, anders had ik haar makkelijk nog wel even kunnen laten zitten.

En s’avonds was het groot feest. De opa en oma van Benjamin waren afgelopen week 60 jaar getrouwd, en dit vierde ze zaterdag. Wat een mijlpaal hé. En zo dankbaar daarvoor, want de gezondheid is niet altijd goed geweest dus extra bijzonder dat we dit met de hele familie konden vieren. Het was een geweldige avond.

Wat was het een heerlijke fijne week. Deze week word ook fijn want ze geven weer prima weer op. Op zich niet veel bijzonders gepland staan, maar we vermaken ons waarschijnlijk wel. Jullie nog leuke plannen deze week?

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

6 thoughts on “Weekly Pics #15”

  1. Dat ziet er inderdaad weer goed uit!!
    En wat een heerlijk weer hebben we gehad. Wel soms wat te warm inderdaad, maar goed dat is het dan ook al snel in NL!
    Geniet ook lekker van aankomende week!

    1. Haha ja het is altijd gelijk heet hier in NL. Ik vind het niet zo heel erg dat het vandaag even wat minder is. Even alles laten afkoelen en daarna weer lekker genieten van het weer. Jij ook genietse, eindelijk de tuin weer in!

  2. Leuke foto’s van jullie schattige kindjes. En ik blijf het zeggen: wat wonen jullie mooi!!!! Ik moet drie dagen werken en heb morgenavond een presentatie op mijn werk. Bléh. Reuzespannend!!

    1. En ik blijf je gelijk geven hoor 😉 Ik woon hier nu 5 jaar, en vind mezelf nog steeds een geluksvogel dat ik hier woon. Oh spannend inderdaad. Heel veel succes! X

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.