Weekly Pics #14

Oh wat was het een fijne week hé met dat prachtige weer. Daar hebben we dan ook vooral van genoten. Dus je gaat heel veel zon foto’s tegen komen. 😉 Veel kijk plezier.

Zondag

Zondag begonnen we de dag hetzelfde als anders.. Maar toen alles en iedereen wakker was, heeft Benjamin dit heerlijke ontbijtje verzorgt. Toch net even anders als anders. 

En ik kreeg deze prachtige ringen cadeau. Ik had ze zelf uitgezocht maar wist tot zondagochtend niet hoe ze er in het echt uitzagen. Echt zo enorm blij mee. 

Oh oh wat is met stiften kleuren toch leuk. En nog veel leuker is het om vooral niet op papier te tekenen….

Aan het begin van de middag heerlijk een bakkie koffie gedaan bij mijn mama, om daarna met gierende banden weer naar huis te rijden om DE wedstrijd te kijken. Benjamin is groot Feyenoord fan, en gelukkig ging de spanning er in de 40ste seconde al een heel klein beetje vanaf omdat ze gelijk scoorde. Gaf best wat ontlading na het laatste fluitsignaal. Daarna snel door naar mijn schoonmoeder, om gewoon nog even verder te kijken naar voetbal. 😉

Oh wat een feest weer op tafel. Heerlijk gekookt was er weer, vol op genoten van al dit lekkers. 

Maandag

Maandag was het al een heerlijke dag, al stond er hier redelijk veel wind en dat kan een nadeel zijn als je zo vrij woont. Eigenlijk was het net niet lekker om buiten te zitten. Wel even heerlijk een yoghurt banaan smoothie in het zonnetje gedronken. 

Ik ging s’middags even bij mijn schoonzusje langs om dit stoeltje te halen wat we mogen lenen. En Evy vind het helemaal geweldig. De box word echt steeds minder leuk, waar ze er eerst nog zo een uur tot 1.5 uur in lag te spelen is ze het net met 20 minuten al zat. Ideaal stoeltje dus, want zo kan ze gewoon alles volgen, en ik heb mijn handen vrij.

Toen ik terug kwam trof ik dit zo aan. Hoezo ik lig echt keihard te chillen… Ze had de hele dag al buiten gespeeld en dat hakte er zo voor het eten even in. 

En s’avonds aten we dit. Turks brood gevuld met gehakt en verse groente, even in de oven en klaar. Echt heerlijk.

Dinsdag

Haha ik moest zo lachen om dit. Ik was de kamer even uit en kom je terug heeft ze d’r sokken aangetrokken tot heel hoog. Zag er zo grappig uit.

Dit vind ik van die smelt momenten. Heerlijk samen spelen.

Mjam.. een heerlijke Newborn Fit Mama proof lunch. Gemengde salade met tomaat, tonijn en 2 gekookte eitjes. 

En verder zijn we vooral lekker buiten geweest, genieten is dat. Veerle vermaakt zich uitstekend buiten.

Woensdag

Hou je vast en schenk nog een bakje koffie in 😉 Ik heb woensdag zo veel foto’s gemaakt, en daar ga ik er nog lang niet allemaal maar wel veel van met jullie delen..

Het was al vroeg heerlijk warm, dus al heel snel zaten wij in de tuin. kijk dat uitzicht toch hé…

Ik vond het heel hoog tijd om mijn teennagels weer een kleurtje te geven, en dat wilde Veerle ook. Heerlijk tutten met m’n meisje.

In eerste instantie hadden we het deksel van de zandbak gevuld met water, ideaal om lekker in te spelen. Maar word wel krap als mama ook erin wil met d’r voeten. Want al snel wilde ik ook graag afkoelen.

En ik wilde zo graag ook afkoelen dat Benjamin toch het grote bad maar uit de schuur heeft gehaald, klein laagje water erin, En de hele dag dikke pret.

Even warm worden. Ik had daar niet zo heel veel last van, maar Veerle haar lippen gingen op ten duur beetje blauw zien.

En ondertussen deed Evy een heerlijk lang middag dutje. Zolang dat ik maar even ging kijken bij d’r, maar zoals je ziet lag ze er heerlijk bij. rode warmte wangetjes

Toen ze uiteindelijk wakker was stond dit ‘tentje’ klaar voor haar. Echt een top ding, hebben we voor Veerle al gehad van een nichtje van ons, en eigenlijk nu pas voor het eerst gebruikt. Ze ligt zo heerlijk beschermt en toch lekker bewegingsvrijheid. uiteraard ook dik ingesmeerd ook al ligt ze uit de zon

Jep.. Rode knieën, rode schouders, rode wangen.. En de rest spierwit.. Maar Evy ging voor het eerst mee het zwembad in.  

Ze kijkt niet heel gelukkig maar ze vond het echt super leuk. Druk met d’r beentjes en handjes spetteren in het water. Heerlijk.

Haha ik moest deze foto even delen met jullie, ik heb deze heel kleurige jurk al heel lang. En elke keer als ik hem met zulke warme dagen aantrek, gaan Benjamin een beetje moeilijk kijken. Hij vind hem echt afschuwelijk… En niks fijners als zulke jurken aan hebben met zulk warm weer. 

Mijn aller beste en grootste vriend op zulke warme dagen. Ik slaap als het warm is echt heel erg slecht, als het -10 is staat bij ons het raam nog open, en lig ik nog steeds boven de dekens. Dan snap je wel dat als het s’nachts 20 graden is, dat ik me dan kapot zweet. We hebben deze mobile airco in 2013 gekocht, een hij doet het gelukkig nog steeds heel erg goed. Heerlijk in een koele kamer in bed kunnen kruipen, en in slaap kunnen vallen. Hoe top is dat!

Donderdag

Nou.. ik weet niet hoe het bij jullie was donderdag. Maar hier zag het er dus zo uit toen ik uit bed kwam. Ik had gewoon even zoiets van heb ik dat mooie weer van gisteren dan gedroomd ofzo??

Aah.. Heerlijk vind ik dit. Half op haar buik ligt ze dan te slapen, en compleet andersom dan dat ik haar weg gelegd heb. Kleine draaikont.

Weer een heerlijke smoothie als tussendoortje die dag. Heerlijk aardbeien, havermout en griekse yoghurt. 

Vrijdag

En weer een slaapfoto van Evy, maar ze zijn zo schattig. Deze nam ik terwijl ze bij ons in bed lag, ook weer op haar zij gedraaid. En zie je dat kuiltje in die bovenarm.. Lekkere baby spekkies! 

Haha ik deed een poging om Veerle leuk op de foto te krijgen… mislukt dus.. 😉

Happy me. Deze beker/fles heb ik gewonnen. Ben heel erg benieuwd of dat hij net zo makkelijk in gebruik is als dat hij eruit ziet. Het kleurtje is in ieder geval top. 

Lekker even de nagels ook in de lak gezet. Ik ben zo super blij met mijn nagels, tot een maand of 4 geleden was ik nog een fanatiek nagelbijter. En van de ene op de andere dag ben ik daar gewoon mee gestopt en dit is het resultaat. Heel blij mee. 

Niet heel veel woorden bij nodig toch? Adembenemend mooi.

Zaterdag

Zaterdag was een heerlijk rustige dag. s’Ochtends deden we lekker pyjama ochtend houden, en wat huishouden. Toen Benjamin uit bed was hij had nachtdienst zijn Veerle en ik lekker even samen de hort op geweest. Even een rondje door de verbouwde Hema in Dordrecht, en langs mijn ouders gegaan. Op de terug weg kon Veerle haar oogjes niet open houden. 

En toen ik voorbij de groenteboer liep kon ik hier echt niet voorbij gaan. Zo enorm lekker! 

Toen we terug waren lekker de tuin nog even in. En Deugie genoot ook met volle teugen van het zonnetje.

En dit was onze heerlijke week, we hebben echt zo enorm genoten van het mooie weer. En de vooruitzichten voor komende week zijn ook heel erg goed. Ik ga nu nog even genieten van een stukje Beste Zangers en daarna lekker op tijd naar bed. Komende week hebben we groot feest, want de opa en oma van Benjamin zijn al 60 jaar getrouwd. En ik ga naar trekker trek met mijn beste vriend. Ik vind dat zo mooi hé die brute machines. Jullie nog leuke plannen komende week?

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

 

5 thoughts on “Weekly Pics #14”

  1. Ziet er heerlijk uit inderdaad!
    En zeker fijn dat heerlijke weer.
    Helaas heb ik nog geen tuin waarin ik kan genieten, maar hopelijk is dat aankomende week anders. Ik hoef aankomende week maar 2 dagen te werken en dan vanaf dinsdag heerlijk LAAAAANG weekend tm maandag.
    Wij gaan lekker genieten van goed weer en familie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.