Weekly Pics #13

Allereerst wil ik alle lieve mama’s een hele fijne en mooie Moederdag wensen. Wij hebben zelf een leuke drukke dag in de planning staan en daar heb ik echt zin in. Afgelopen week was weer een week met veel thuis en genieten van het mooie weer. Kijk je weer gezellig mee?

Zondag

Veerle en Evy hadden een nachtje bij opa en oma geslapen omdat wij een avondje uit gingen. En toen ik s’ochtends appte of alles goed gegaan was kreeg ik deze geweldige foto terug. Bij oma gaat ze altijd in de wasbak in bad. En oma moest haar eruit lokken met een snoepje en drinken, want ze was dat dus mooi niet van plan. Oh ja, en bij oma sliep Evy gewoon tot 8 uur. Toch maar eens na vragen hoe ze dat voor elkaar gekregen heeft. Doet ze bij mij nou nooit.

Veerle en Benjamin keken samen voetbal. En jep, de wedstrijd van Feyenoord. En nee ik ga er niks over zeggen want ik hoor de hele week al niks anders… Zucht! knetter word je daarvan

De rest van de dag hebben we ons gedeisd gehouden. We waren allebei redelijk brak van de dag ervoor, dus we hebben gewoon lekker met de meiden gekroeld en gespeeld en verder niks. En Veerle vond het wel leuk om even in de box te gaan spelen. Ze heeft er denk ik wel een half uur in gezeten.

Maandag

Ik heb van de maandag dus gewoon geen foto. En ik heb ook echt geen idee meer wat we gedaan hebben. Zal dus vast niet veel bijzonders zijn geweest. 😉 

Dinsdag

Ook dinsdag is het heel rustig aan foto’s. Ik heb echt een hele luie dag gehad. Veerle was naar de gastouder, en Benjamin sliep het grootste gedeelte van de dag omdat hij nachtdienst had. Dus ik heb Netflix aan gezet, en die eigenlijk pas uit gezet omdat ik Veerle weer ging halen. En tussen door natuurlijk wel uitgebreid gekroeld met dit heerlijke ondeugende meisje. 

Deze poster hangt boven Evy haar bedje, en elke keer als ze naar bed ga geef ik haar een kus, en fluister ik dit ook in haar oor. 

Woensdag

Haha ow dat bekkie ook hé. Veerle doe je even lachen voor de foto.. En dan krijg je dit. Ik lig dan echt in een deuk. 

Oh en wat was het toch heerlijk weer hé. Echt genieten gewoon. 

En Veerle geniet dan ook met volle teugen. Ik dacht ik leg nog even vast dat ze toch nog van d’r glijbaan gaat, want voor haar verjaardag heeft ze een trampoline gekregen en eigenlijk komt ze daar niet vanaf. 😉

Ik maakte als avondeten heerlijke verse pasta saus. Echt zo enorm lekker. En heel leuk om te doen ook. Sinds ik zo bewust met eten bezig ben begin ik steeds meer plezier te krijgen in koken.

Ow echt hoor. Evy ging met Benjamin naar buiten, dus ze kreeg haar zonnepetje op. En tja, als Evy een petje op krijgt. Dan moet Veerle dat ook, en aangezien haar winter muts nog aan de kapstok hing moest deze op. En ze heeft er serieus nog een tijd mee gelopen ook. Toen zei ze op ten duur wel, mama ik heb het wel een beetje warm zo… Heel vreemd… 

Waah mijn Moederdag cadeautje. En ik weet wat er in zit, alleen niet hoe het er in het echt uitziet. De envelop ligt nog helemaal dicht in de keuken. Ze enorm benieuwd naar. 

Donderdag

Oh wat fijn om met zulk weer de gordijnen van Evy haar kamer open te trekken. En wat boffen we toch om zo te wonen. Zo enorm fijn.

Evy slaapt na haar eerste fles altijd nog tot een uur of half 9 in ons bed. Daar geef ik dan de fles, en dan ga ik eruit en tukt zij verder. En donderdag ochtend gingen Veerle en ik gezellig samen Evy wakker maken. 

Haha zoek Veerle.. 

En s’avonds lekker met de beentjes gestrekt het Songfestival kijken.

Vrijdag

Vrijdag begon ik de dag met een stevige workout van het Newborn Fit Mama programma. Heerlijk voldaan gevoel heb ik daarna. En hoe ideaal om dat in je woonkamer te doen terwijl Evy slaapt en Veerle lekker speelt.

Aah heel dik vet smelt moment. Evy sliep uitzonderlijk lang s’middags, dus ik ging even bij haar kijken en trof haar zo aan. 

En s’avonds was deze tafel eindelijk weer eens helemaal gevuld. Een aantal vrijdagen achter elkaar is er niet bij ons gegeten, omdat of er waren verjaardagen of we aten bij iemand anders. Heerlijk om ‘mijn gezin’ weer bij elkaar te hebben. 😉

En wat een dreigende lucht daar. En dat is niet alleen bij dreigen gebleven, daar is behoorlijk wat regen uit gevallen.

Zaterdag

En terwijl ik deze weekly pics aan het afmaken ben kom ik er achter dat dit de enige foto van de zaterdag is. Ik trof Evy vanmorgen op haar buik aan. Dat was voor het eerst dat ze dit in bed gedaan heeft. Ben erg benieuwd of er dan nu ook gelijk een buikslaper geboren is zoals d’r grote zus. 

En dat was hem alweer voor deze week. We gaan eerst maar genieten van Moederdag vandaag, en dan duiken we alweer een nieuwe week in. Ze geven prachtig weer op dus ik vermoed dat we voornamelijk buiten zullen zijn. Heerlijk! Ik heb me voorgenomen om eens te kijken of ik die witte melkflessen die benen heten eens wat meer kleur kan geven. Jullie nog leuke plannen voor komende week? En verrast voor Moederdag?

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

2 thoughts on “Weekly Pics #13”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.