Weekly Pics #12

We zijn alweer aangekomen bij de 12e Weekly Pics. De week begon heel rustig en eindigde in een heel erg druk, bomvol gezellig weekend. Vandaar dat hij ook pas vandaag online komt. Ik heb er simpelweg de tijd niet voor gehad om hem af te maken. Geniet je mee met een leuke week? 

Zondag

Ik begon de dag met een heerlijk Newborn Fit Mama proof ontbijtje! Heerlijk Griekse yoghurt met havermout, mango en een klein beetje kaneel. 

Wij kunnen wel zeggen dat we Formule 1 fans zijn. Eigenlijk slaan we geen race over, mits hij heul vroeg gereden word. 😉 Maar afgelopen zondag was hij wel een beetje slaapverwekkend. Hopelijk volgende race beter. jep de datum staat nog op zaterdag 😉

En na het eten werd er voetbal gekeken. Beste vriendje was er ook gezellig.

Kijk die 2 het nou ontzettend slecht hebben…. 😉 En geloof maar niet dat ze aan de kant gaan hoor als je met een baby de trap op komt.

Maandag

Maandag was het weer even flink wennen dat Benjamin avonddienst had. Dit had hij al heel lang niet gehad, dus was even pittig. En zoals je ziet trekt Veerle het nog niet altijd om het middagslaapje niet te doen. Zo schattig.

Ik maakte heerlijk een Newborn Fit Mama proof diner klaar! Zelf gemaakte tonijn salade met spaghetti. Echt heerlijk.

En dit was om 21.30 uur. Ik was daar niet heel erg blij mee. Sinds deze week is het echt een enorm drama om Veerle in slaap te krijgen. Nu weet ik het maandag nog aan het feit dat ze s’middags in slaap was gevallen. Maar het is de rest van de week ellende geweest. Gelukkig was het wel als ze sliep, dan sliep ze gewoon de hele nacht. 

Dinsdag

Dinsdag voelde ik weer die fijne hoofdpijn opkomen. Maar ik heb mijn bril weer eens opgezocht, en die helpt best wel heel goed. Ik kon hem dus gelukkig stoppen, en heb niet vervolgens nog een paar dagen met een zeer hoofd gelopen. En zo heerlijk hé als ze na de fles zo lekker tegen je aan in slaap vallen.

Woensdag

Ik heb dinsdag en woensdag niet heel veel foto’s gemaakt.. Dus van de woensdag alleen deze, m’n twee grootste schatten!

Donderdag

Het is niet de meest charmante foto van Veerle, maar ooh kijk nou naar die ogen. Ik ben gewoon jaloers op haar ogen. Zo ongelooflijk mooi. 

En het was heerlijk weer. Dus lekker alles open gegooid en m’n poets woede even eruit gelaten. En dat blijft dan net iets langer schoon als Veerle lekker buiten speelt. Tot ze weer naar binnen stampt……

En we blijven nog even food foto’s delen. Ook een heerlijke Newborn Fit Mama lunch ging er naar binnen die het delen waard is. Heerlijk een ei met champignons, paprika en tomaat.

Vrijdag

Vrijdagochtend was ik lekker boven aan het rommelen. En toen ik mijn bed wilde verschonen heb ik Evy eventjes op Veerle haar bed gelegd. En toen ik dacht wat is het ineens stil, keek ik om het hoekje en zag ik dit! Dat is toch om te smelten.. 

Daarna was het tijd om me om te kleden om mijn workout te gaan doen. En ik vond in de kast ook nog mini nike’s die ik van een goede vriendin had gekregen voor Veerle al. Maar toen was ik te laat met aantrekken. Dus super leuk dat ik nu wel op tijd ben en deze te schattige schoentjes gebruikt kunnen worden.

Yup. Let’s Go Workout! 

Haha ooh kijk dit nou toch zitten joh. Als of het de man des huizes is. Ik heb echt helemaal in een deuk gelegen!

Heerlijk vol concentratie bezig met haar Buurman&Buurman puzzel. 50 stukjes zijn het, en ze legt het gewoon zo weg. Knap!

Haha dit krijg je dus als je kind je telefoon te pakken heeft en de camera functie ook weet te vinden. Ik moet soms behoorlijk wat foto’s wissen die echt helemaal nergens over gaan. Zo grappig. 

Zaterdag

Na een heel gezellige verjaardag vrijdagavond hebben we het zaterdagochtend een klein beetje rustig aan gedaan. Dit omdat er een bomvolle dag op de planning stond die dag. En ja daar had mijn trouwjurk ook mee te maken. Die heeft heel lang in de kast gehangen. Toch wel bijzonder om hem weer even vast gehad te hebben. Wat we gedaan hebben verklap ik nog even niet. Er zijn mensen die daar mee te maken krijgen die mijn blog lezen, en dan is de verrassing eraf 😉

We hebben heerlijk gezellig bij een vriendin geluncht. Kwam prima uit want konden we na de lunch meteen door naar de volgende afspraak in plaats van eerst naar huis te moeten.

En daar was ook een konijntje, Veerle was er niet weg te slaan! Dus samen met ML het konijn wortels geven. 

In de auto op weg naar mijn ouders. En wat was het een prachtig weer hé zaterdag. Had ik totaal niet in de gaten gehouden dus het was best een verrassing.

Heerlijk buiten in de tuin gezeten. Mijn vader vierde zijn verjaardag, en daar kreeg hij toch maar mooi heel goed weer voor. Lekker aan een zakje chips.

Na de verjaardag van mijn paps op naar de moeder van Benjamin. En echt ik weet dat je dit leest ma, dik mega groot compliment voor uw kookkunsten! Het is altijd zo enorm lekker wat mijn schoenmoeder maakt. Dit keer had de dag ervoor de oven de hele dag mogen werken, voor dit overheerlijke stuk varkensvlees. Pulled Pork! Heerlijk! 

Na het eten hebben we de meisjes lekker op bed gelegd bij m’n schoonmoeder. De eerste keer dat Evy ging logeren! En dat ging super goed. Wij gingen gezellig met de vriendengroep naar de kroeg. 1 van de jongens heeft daar heel lang achter de bar gestaan en stopt er nu mee. Dus wij moesten nog even 1 keer met z’n allen bij hem aan de bar natuurlijk. Heerlijke avond gehad, en ook best een tijd geleden dat zowel Benjamin als ik tegelijk mee konden. Was super! 

En dan ben ik de week alweer door. Het was vooral het weekend echt genieten. Alleen maar leuke dingen waar je een hele berg energie van krijgt ( oké ik ben stiekem ook wel een beetje brak van dat avondje kroeg hoor 😉 ) Komende week staat er eigenlijk nog helemaal niks boeiends op de agenda. We gaan eerst maar even bijkomen van dit fantastische weekend. 😉 Fijne week allemaal.

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.