Weekly Pics #10

We vliegen de weken door. Het is weer tijd om te genieten van een weekoverzicht. Het was een rustige week met vooral veel genieten van elkaar. En lekker eten.. 😉 Kijk je mee?

Zondag

Zondag hadden we een beetje een luie dag. En omdat we s’avonds dus echt geen zin hadden om te koken, hebben we heerlijk broodjes afgebakken, en om h et een beetje gezond te houden er fruit en wat groente bij gegeten.

Ziet er altijd gezellig uit vind je niet?

Vorige week kon je op een foto zien dat Veerle graag naar buiten kijkt als ze op bed is gelegd. En zo ziet dat er dus uit al je d’r kamer binnen komt. Eigenlijk zo enorm grappig! 

Maandag

Ooh ik hou van baby voetjes in bad! Heerlijk trappelen in dat water.. Alleen krijg ik ze nooit schattig op de foto..

Veerle kreeg ik ook overduidelijk niet schattig op de foto… oow lekker maf kind is het. Veerle kom even lachen voor de foto.. krijg je dit gezicht!

Dit heerlijke lachebekje wilde wel lief op de foto. Gezellig in de Newborn set van Stokke op de bank, zo kan ze tenminste alles zien.. 😉

En tja.. het was 2e paasdag en we bleven even ongezond bezig.. 😉 Het was wel heel erg lekker!

Ik hou van mooie luchten, en die kunnen we heel goed zien met dit uitzicht. En ik vond dit ook weer zo’n mooie lucht dat ik hem even wilde delen met jullie.. 

Ik kroop s’avonds lekker op de bank onder een kleedje. Ik ben een beetje verslaafd aan kleedjes, ik vind dat zo lekker om onder weg te kruipen s’avonds. En deze is helemaal super leuk, want mijn schoonmoeder heeft deze gemaakt. Echt super leuk. En eigenlijk heeft Veerle h’m heel officieel gehad voor haar verjaardag, maar ik gebruik hem.. 😉

Dinsdag

Kijk dat blije koppie. Komt omdat ik zat te juichen dat ze haar hapje op heeft. De 2e keer, en gelijk op. Nu is het geen mega hap (zo groot als een ijsklontje), maar toch vind ik het een trots momentje. 

En daar is weer zo’n lucht foto. Er kwam een hoop narigheid uit die donkere wolken, maar zo met die zon erop echt prachtig. De boom steekt ook zo mooi af!

Even een selfie. Veerle was wat hangerig die dag en wilde veel kroelen. Evy is nooit vies van op schoot zitten, dus kropen we lekker met z’n drietjes op de bank onder oma’s kleedje. 😉

Haha anders zit je gewoon met 2 schermen te werken.. Ging best snel zo.. 😉

Oh lekkere dikke luie rooie goedzak van me! Gabber kan altijd zo ongelooflijk asociaal erbij liggen hé.. En ik vind het gewoon heel asociaal, omdat als hij er zo lekker bij ligt ik eigenlijk gewoon jaloers ben, en soms ook wel kat wil zijn.. 😉

Heerlijk m’n hoofd een beetje leeg proberen te maken door nog wat te tekenen voor mijn blogplanning.

Woensdag

Het was weer tijd voor een fris nieuw kleurtje op mijn nagels vond ik. Deze scoorde ik bij de Hema en ben er super blij mee. Leuke kleur! 

Oow ik vind dit altijd zoo enorm leuk als ik het zie bij anderen. En nu heb ik het gewoon lekker ook zelf in huis. Ik kan er naar blijven kijken, staat zo gezellig. En waar die pennen en potloden in staan hé….. dat is een tandenborstelpotje.. Maar ik vond de kleur zo leuk, dat ik wel vond dat hij voor pennenbakje door kon gaan. 😉

Dit was iets nieuws. Spaghetti koken, gehakt rul bakken, in een ovenschaal doen, mozzarella erover doen en dan even 10 minuten in de oven. Maar, ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mozzarella gewoon echt niks aan vind. En gesmolten veranderd het in een smakeloze kauwgomachtige substantie. Niet voor herhaling vatbaar dus. 😉 

Donderdag

Veerle wil later kampioen paalzitten worden denk ik, en oefent alvast op de krabpaal van de katten.. 😉

Ooh heerlijk is dit toch. Lekker bij papa op schoot, en dan constant lachen naar mama. 🙂

Baby’s hebben van die heerlijke pamper kontjes hé? Nou Veerle kan er ook nog steeds wat van als ze slaapt. Lijkt mij totaal niet lekker liggen dit, maar ik tref haar regelmatig zo aan, dus zij zal het wel fijn vinden.. 😉

Vrijdag

Vrijdag waren de koningsspelen. En zo ook op de basisschool bij ons in het dorp. En ze deden een sponsorloop voor de familiekamer van het Sophia Kinderziekenhuis. Ik vind dit een mooi doel, en omdat een nichtje van ons er aan mee liep hebben wij uiteraard ook gesponsord. Evy had het helemaal naar haar zin tijdens het aanmoedigen. Maar ze had ook totaal geen last van aandacht te kort. 😉

Veerle staat hier heel fanatiek Indy aan te moedigen die ook precies voorbij komt rennen op de foto. Was echt zo leuk hoe ze dat deed. Hard klappen en springen als ze voorbij kwam.

Geweldig dit! Je laat ze even 2 tellen alleen, en dan tref je dit aan. Ik kan hier echt van genieten. Ze hebben ook zo nog een minuut of 10 gezellig samen liggen spelen. Tot Veerle de box weer uit ging, daar was Evy het natuurlijk helemaal niet mee eens.. 😉

Zaterdag

Het is definitief gedaan met de rust. Evy draait sinds vandaag op haar buik. En dat met 4 maanden al, op het cb hadden ze verteld dat dit normaal is zo rond de 6 maanden!

Lekker rommelig zo.. En kijk dat hoofdje van Evy, ze is zo sterk en wil zo graag alleen maar overeind zitten en ‘staan’.

En deze mama heeft zich voor het eten alvast opgetut om een avondje weg te gaan. Heerlijk samen met mijn beste vriend en ons neefje naar Fast and Furious 8. 

Ik ga nu dus maar snel zorgen dat Evy een fles krijgt en op bed komt. Anders ben ik straks nog te laat.. Al mogen mama’s dat toch? Jullie ook een leuke week gehad?

 

Liefs Nicole

 

 

Leuk als je me volgt op Instagram,Facebook, Twitter en Pinterest

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.