Weekly Pics #1

Ik ga vanaf nu elke week op zondag een overzichtje plaatsen van de week in foto’s. We hadden een redelijk rustig weekje met eigenlijk alleen maar thuis. Maar dat is ook wel eens lekker!

Ik ben pas afgelopen dinsdag begonnen met foto’s maken, dus de maandag staat er niet op. Hier ligt Evy heerlijk op ons bed nog even te slapen, op dinsdag gaat Veerle altijd naar de gastouder toe, en Benjamin had nachtdienst gehad dus die is even lekker samen met haar in bed gekropen terwijl ik Veerle weg bracht.  

Als Veerle dan naar de gastouder is kan ik echt even heerlijk mijn focus op Evy leggen. Dat betekend dus ook heerlijk uitgebreid badderen en knuffeltijd!

S’middags en s’avonds was Evy heel erg onrustig en wilde ze echt alleen maar bij mij zijn, en zoals je ziet werd ik er op ten duur wel een beetje wanhopig van. Want echt plassen, en dan je kind horen krijsen.. dat zit je toch niet fijn hoor!

Veerle is gek op puzzelen, hier was ze net uit haar bed van het middagdutje en dan kruipt ze met haar drinken en koekje gelijk achter de puzzel!

Na het eten mag ze van ons altijd nog even tv kijken. En dan gaat ze er soms zo bij zitten, moet ik dan best om lachen. 

Donderdag was het natuurlijk echt prachtig weer! Dus gauw naar buiten, en daar ging ze op d’r loop fietsje achter de katten aan. dat konden ze niet echt heel erg waarderen 

Het was echt genieten! Heerlijk zo tegen de schuur aan even een kleine dosis natuurlijke vitamine d binnen gekregen!

Mama mag ik Evy vasthouden? Natuurlijk mag dat lieverd! Heerlijk om te zien dat Evy er voor haar inmiddels ook echt al helemaal bij hoort! 

Op vrijdagavond komt altijd de vriendengroep bij ons patat eten. En Veerle heeft het daar altijd de hele dag al over. En sinds een paar weken maken ze met de blokken een zo hoog mogelijke toren met haar, je snapt dus wel dat die bak daar heel de middag heeft gewacht tot de jongens binnen kwamen hé 😉

Eigenlijk zijn we toe aan een iets grotere tafel dan de 140cm die we nu hebben! Met 6 volwassenen en 2 kinderen is het echt te klein! En dan was Benjamin niet eens thuis omdat hij een avond dienst had, dus normaal 7 volwassenen en 2 kinderen! 

Helaas klaagde Veerle na het eten al over een au buik. En niet heel veel later dan dat ze het zei kwam alles er ook al uit zetten ook! ik kan dus echt totaal niet tegen spugende mensen! nee ook niet van mijn eigen kind! Dus zaterdag hebben we lekker samen een pyjama dag gehouden! Heerlijk veel gekroeld en netflix aan!

Zo zie je maar dat ook al ben je thuis, er gebeurd altijd genoeg met 2 kinderen! Komende week staat er ook nog niet heel veel op de agenda. Maandag een nacontrole afspraak bij de verloskundige en ik denk dat die Evy inmiddels groot vind, want ze is stevig gegroeid sinds d’r geboorte! Jullie nog leuke plannen in de agenda staan voor komende week?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.