verandert bloggen je

Verandert bloggen je?

Veranderingen

Laat ik eerst eens beginnen met de vraag verandert bloggen je te beantwoorden! En dan spreek ik even alleen voor mijzelf maar misschien herkennen andere bloggers zich er ook wel in! Ik kan zeggen: Ja het veranderd je! Heel drastisch? Nee dat niet! Het is niet zo dat ik ineens een compleet ander mens ben geworden sinds ik blog! Wel denk ik anders over dingen na! Omdat alles wat je ziet, hoort of leest je inspiratie kan bezorgen voor een leuke goede blog! Voorheen las ik op een hele andere manier het nieuws als nu! Nu denk ik er gelijk bij hé is dit een interessant onderwerp voor een artikel?

Eigenlijk kun je elke blog zien als een kleine onderneming! Mijn blog is iets waar ik elke dag meerdere uren aan besteed, en het heel belangrijk vind dat dit ook goed gaat! En het maakt niet uit of dat je er wel of geen geld mee verdient, je stopt er heel veel liefde in om het te laten slagen! Bij een onderneming doe je dat ook! Daar werk je er ook hard voor! 

Creatief?

Ik kan jullie verklappen dat als mijn moeder dit leest ze eerst heel hard gaat lachen! En zich dan bijna zorgen om me gaat maken als ze het volgende leest! Of naja wat hierna komt dan! 😉 Ik ben namelijk totaal niet creatief! Als kind had ik al een hekel aan knippen, plakken en kleuren! Ik weet nog dat ik in groep 5 een keer straf kreeg omdat ik dat dus ook gewoon weigerde te doen ik ben echt totaal niet eigenwijs hoor 😉 Dus zodra ik niks meer met creativiteit te maken hoefde te hebben was ik heel erg blij! verandert bloggen je

Maar… en nu komt het! Ik ben de afgelopen 2 maanden een stuk creatiever geworden! ( Mam niet in paniek raken nu hoor! 😉 ) Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn blog over blog planning heb ik al een stuk papier gepakt en ben ik gaan tekenen! En met foto’s maken boeide het me eerst echt totaal niet hoe iets op de foto stond, ik
had mijn foto en dat was prima! Nu denk ik toch echt eerst even na voor ik iets op de foto zet, want het moet er toch wel een beetje fatsoenlijk bij staan! En zo kwam er dan ook een boek bij waarin ik mijn planning kan gaan tekenen! Met gekleurde stiften, en potloden, en een liniaal… En ik vind het zo ontzettend leuk! Ik begrijp nu gewoon niet meer waarom ik het vroeger zo stom vond om creatief te zijn!

Dus of bloggen mij veranderd heeft? Nog steeds ja! 😉 Ik denk veel meer na over alles wat ik vast heb, en wat ik lees! Ik las voorheen een blog over bijvoorbeeld een bepaald recept en dacht dan ja super leuk.. en deed er verder niks mee! En nu is het vaak zo dat de ingrediënten bij de volgende boodschappen bestelling besteld worden en ga ik dat recept ook proberen! Misschien komt het zelfs wel zo ver dat ik wat vaker ga knutselen met de meiden.. maar zover ben ik nog niet hoor! 😉

Ging jij ook anders denken toen je bent gaan bloggen? Ik ben erg benieuwd!

 

Liefs Nicole 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest?

9 thoughts on “Verandert bloggen je?”

  1. Ja dan is het een lastige vraag ja! 😉 het verrijkt je ook in de personen om je heen denk ik! Je leert ineens nieuwe mensen kennen die je anders nooit was tegen gekomen!

 1. Het hielp me erg om dingen te relativeren. Als de kinderen vervelend waren, of er ging iets mis, dan was dat niet alleen maar vervelend. Het was ineens ook mooi materiaal voor een blogpost : )

  1. Nou inderdaad! Het is een stukje relativeren voor jezelf! Door het op te schrijven zie je die vervelende situatie ineens anders! Wat een blog schrijven wel niet kan doen met een mens hé!

 2. Ik heb een andere kijk op het leven door de ziekte van mijn man. Mijn blog hielp en helpt me bewust lichtpuntjes te blijven zoeken. Het heeft mij dus wel degelijk (mede) veranderd! Haha, jij weigerde gewoon te knutselen joh! Wat een sterke wil.

  1. Mooi dat het je lichtpuntjes gaf! Het is ook een stukje van je afschrijven! Ik zou dat nu ook wel even willen eigenlijk maar daar ben ik nog niet helemaal aan toe dat te doen! Haha ja die wil heeft me ook wel behoorlijk wat ellende opgeleverd hoor! Maar gelukkig heeft die sterke wil me nog veel meer mooie dingen gebracht!

 3. Ik ben tig jaar geleden begonnen met bloggen. De blogwereld zat toen heel anders in elkaar, maar ik vond de contacten onderling toen al erg leuk. Na een lange afwezigheid, ben ik weer begonnen. Het heeft me niet veranderd, moet ik zeggen. Ik ben altijd al een schrijver geweest of iemand die graag haar mening deelt. Ik vind het gewoon weer fijn om zo’n eigen kanaal terug te hebben, zeg maar 🙂

  P.S. Niet vervelend bedoeld, maar in jouw titel hoort het ‘verandert’ te zijn, i.p.v. veranderd 🙂

  1. Haha is juist fijn dat je het zegt! En echt zo stom.. ik ging dus nadenken of het met d of t was… en dan weet je het al helemaal niet meer! soms moet je gewoon echt niet nadenken over woorden!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.