Veerle bijna 3 jaar.

3 jaar alweer!

Help! Mijn kleine meisje word gewoon al bijna 3! Waar is m’n baby gebleven? Dat heerlijke kleine frummeltje van 3166 gram en 46 cm! Die is allang helemaal weg! Ze is inmiddels uitgegroeid tot een flink bijdehante dame die werkelijk waar overal een antwoord of weerwoord op heeft! Als mensen haar zien krijg ik structureel de vraag: Ze is toch zeker wel te klein voor haar leeftijd? Nee zo komt ze wel over inderdaad, het is een heel fijn meisje en daardoor oogt ze klein. Maar volgens de lijntjes van het consultatie bureau groeit ze perfect! En met d’r blonde haartjes en lichtgevende blauwe ogen is ze gewoon het allermooiste meisje wat er is!

Verjaardagsvoorbereidingen

En dan ineens zitten we alweer bijna tegen het eind van maart aan! Veerle word 11 april 3 dus ik moet ineens gaan opschieten met het plannen van haar verjaardag! We vieren het in het weekend ervoor omdat de 11e op een dinsdag valt en dat komt gewoon niet zo handig uit! De afgelopen 2x heb ik een fotokaart als uitnodiging laten afdrukken. Maar om eerlijk te zijn is dat me nu een beetje ontgaan omdat we het de afgelopen weken toch wat drukker hadden met Evy erbij! Maar ik heb hele leuke uitnodigingen gescoord bij de Kruidvat! 

Veerle haar eerste verjaardagstaart!

En dan de taart! Altijd weer een leuk puntje.. want pak ik weer zo groot uit net als de vorige keren of bestel ik een heerlijke slagroom foto taart bij de Hema. Ik denk dat het laatste het word! Puur omdat ik de thema taarten best wel heel duur vind! En aangezien de familie gewoon heel erg groot is, vind ik dan een taart voor minimaal 25 personen wel zo leuk! Zodat iedereen er van kan proeven als ze willen! Het word dit jaar dus een net wat minder uitgepakte verjaardag als de eerste 2x, maar absoluut niet minder leuk denk ik!

Gisteren de eerste uitnodigingen uitgedeeld, en Veerle raakt er nu dus niet meer over uitgepraat dat ze bijna jarig is! Ik ga maar een afstreep kalender voor haar maken denk ik! En dan de cadeautjes! Ook altijd leuk om te verzinnen! Wat wij haar gaan geven ben ik gelukkig al een tijdje over uit, maar dan de kleinigheidjes nog verzinnen die mensen kunnen geven! Vind ik best een uitdaging! Want er is zo enorm veel voor die kleintjes! En ze heeft ook al zoveel speelgoed waar ze nog heel erg leuk mee speelt! Nu is ze tegenwoordig helemaal gek van Woezel en Pip en daar heeft ze nog niet heel erg veel van dus dat komt wel goed uit! 

Al met al toch wel heel erg leuk om de verjaardag van je kind voor te bereiden! Zeker omdat je nu al het stralende gezichtje voor je ziet omdat ze de hele dag in het middelpunt staat! 

 

Liefs Nicole
Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.