Tinge Handemade

Misschien hebben jullie het al een paar keer voorbij zien komen. Misschien ook wel helemaal niet, maar mijn zus Simone maakt handgemaakte kleertjes. En daar ben ik gewoon echt super trots op. Al een aantal keer heb ik voor Evy bij haar besteld en ik word daar gewoon echt heel erg gelukkig van. En nu heeft ze sinds 1 oktober ook nog eens haar eigen website gelanceerd, dus vond ik het tijd worden om haar eeens aan jullie voor te stellen.

Tinge

Je kan het op haar eigen website lezen, maar ik zal haar hier ook even voorstellen. Ze heet Simone en haar webshop heet Tinge, hoe dan zul je misschien denken. En dat is eigenlijk best een grappig verhaal. Vroeger hadden wij een buurjongetje die haar tingemone noemde. Dat is altijd een beetje blijven hangen in ons gezin en we noemde haar met regelmaat Tinge. Toen Simone dan ook op het punt kwam dat ze van haar hobby haar werk ging maken en een naam moest bedenken, had ze dat redelijk snel verzonnen, Tinge Handmade werd het.

Kleding

Van de leukste stofjes weet mijn zus de leukste kleding te maken. Ik ben zelf altijd van het setjes kopen en ook dat kan bij haar. Wil je iets aangepast hebben? Gewoon even vragen dan kijkt zij of dit mogelijk is. En dat is eigenlijk altijd wel mogelijk bij haar. Ik zal hieronder een aantal foto’s laten zien van wat allemaal kan bij haar.

Al vanaf Newborn is te bestellen bij Tinge, en ikzelf ben persoonlijk erg verliefd op onderstaand pakje. Dit omdat het dochtertje van mijn vriendin deze aanhad na haar geboorte. En gewoon door mijn zus gemaakt hé 😉

Maar ook stoere combinaties met drukke printjes en effen stofjes kunnen. weer een vooroordeel want voor hetzelfde lieve kleine meisje 😉

Of wat denk je van geweldige jurkjes met luierbroekje eronder? Trouwens is dit niet een te lieve foto? Het voorste meisje is Evy en het achterste meisje is Sara de dochter van Simone.

Of een stoere jumpsuit is ook absoluut geen probleem

Service

Zoals je begrijpt is het geen webshop waar je vandaag besteld en dat het morgen in huis is. Het word allemaal met zorg gemaakt en dat kost tijd. De levertijd van een besteld kledingstuk is maximaal 2 weken, maar meestal is het wel iets eerder klaar. Afhankelijk van de grote van je bestelling uiteraard. Als jij een complete kastinhoud besteld bij haar dan zul je ook zeker wel op die 2 weken zitten 😉

Ik ken mijn zus niet anders als een pietje precies, en dat is ook in haar kleding terug te zien. Alles is super netjes afgewerkt en je krijgt het mooi ingepakt thuis. Woon je in Dordrecht dan is het bezorgen zelfs gratis! Dit omdat ze dit gelijk mooi combineert met een fietstochtje en zo heeft ze ook weer haar beweging.

Contact

Ben je nu super enthousiast geworden en denk je waar kan ik dit alles vinden? Hier heb ik de website voor je van Tinge Handmade. Ook kun je haar bereiken via Facebook waar ze al een heel tijdje haar bedrijf promoot en waar je ook heel veel foto’s kunt vinden. Vind je het leuk om haar via Instagram te volgen? Ook dat kan 😉 En dan kan ik jullie echt niet nog 1 laatste foto onthouden. Ik heb deze in groot formaat in mijn woonkamer staan, zo verliefd op dit plaatje:

 

Liefs Nicole

 

p.s dit bericht heb ik volledig uit eigen beweging geschreven en is op geen enkele manier gesponsord. Foto’s zijn uit eigen privé foto’s en afkomstig van Tinge Handmade

2 thoughts on “Tinge Handemade”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.