Terugblik 2017

Wat een jaar…

Het is nog maar 1 dag 2017, en ook ik vind het tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar een nieuw jaar. En dat is ook wel wat ik vooral doe, vooruit kijken! Want het afgelopen jaar was weer een jaar die perfect bij mij en mijn gezin past.. namelijk alles behalve rustig! En soms is dat echt wel heel leuk om niet een saai leven te leiden. Maar in dit geval had ik het toch liever anders gezien!

Toevallig is het vandaag precies 3 jaar geleden dat het bedrijf wat Benjamin en ik gehad hebben failliet verklaard is. En zonder daar al te veel op in te gaan kan ik wel zeggen dat begin dit jaar pas duidelijkheid was in hoe en wat! Bizar hoe lang we daar op gewacht hebben, maar het geeft wel veel rust dat die duidelijk er nu eindelijk is. Buiten die rust om was het ook een spannende en onzekere tijd waarin we heel erg onze draai moesten vinden in de situatie.

2017 zal voor mij ook altijd het jaar zijn waarin mijn gezin gebroken werd. De laatste paar maanden van dit jaar waren heel erg heftig en intens. Een beetje te intens denk ik ook wel, want ondanks dat het echt heel erg goed gaat met me merk ik wel dat ik moe ben. En dat ik echt alles nodig heb om de focus te leggen op mijn draai vinden in het alleen runnen van mijn huishouden en gezin als de kinderen bij mij zijn.

Maar 2017 is ook het jaar waarin ik weer ben gaan werken. En toen ik aan het solliciteren was, deed ik dit omdat het moest vanwege het faillissement maar hoopte ik natuurlijk ook dat het wel een beetje een leuke baan zou zijn waar ik aangenomen werd. Het overtreft werkelijk waar al mijn verwachtingen! Ik heb echt de leukste baan op de wereld gevonden. Ik mag met een prachtig vers product werken en heb de leukste collega’s. Toen ik aan mijn 2e werkweek begon wist ik net dat Benjamin en ik uit elkaar zouden gaan. Ik ben ondanks dat ik daar net was zo ontzettend lief en goed opgevangen daar. Echt ik heb er gewoon geen woorden voor! Zo ontzettend veel positieve energie heb ik daarvan gekregen!

Verder zijn er in 2017 ook een hoop leuke dingen gebeurd. Er zijn weer genoeg mooie herinneringen gemaakt. Alleen maar ook samen met mijn gezin! Samen met mijn familie en vrienden, en samen met hernieuwde vriendschappen die me dierbaarder dan ooit zijn geworden!

Welkom 2018

En dan gaan we straks 2018 in. Ik vind het best een dingetje.. er is een hele hoop om over na te denken. Maar zoals elk jaar neem ik me niks voor. Ik stel geen doelen of verwachtingen, want als ik 1 ding heb geleerd de afgelopen jaren is het wel dat het toch wel anders loopt. Het enige wat ik me voorneem is om te genieten, keihard te genieten! Hoofd omhoog, schouders recht en kom maar op 2018 ik kan je aan!

Ik wil jullie allemaal heel veel liefde en gezondheid wensen voor het nieuwe jaar. Bedankt dat jullie er in 2017 voor me waren, ik zie jullie volgend jaar!

Heel veel liefs Nicole

One thought on “Terugblik 2017”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.