Shoplog XXL | Primark – H&M

Hoog nodig

Toen het vorige week serieus wat warmer werd kwam ik wat in de problemen met Veerle haar kleding. Ik kwam tot de conclusie dat ik wel geteld 3 shirts met korte mouw had. Heel erg nodig dus om daar heel rap verandering in te brengen. Dus wij op naar de Primark, en daar zijn we zo leuk geslaagd dat ik het gezellig met jullie ga delen. 

Oh wat word ik blij van deze vrolijke kleurtjes. En ik denk dat ik er nog wel 10 mee had kunnen nemen, er lagen er zo enorm veel. Lastig kiezen was het met zoveel leuks. Wat het wel heel makkelijk maakt is de prijs. Wel geteld 2 hele euro’s bij elkaar. En aangezien ze een hoop speelt en ravot geeft het daardoor dus nog minder als ze snel stuk gaan.

Ik vind het roze shirt echt heel leuk. Want dat is Veerle echt, een Super Sister voor Evy. En dat andere shirt is ook toepasselijk voor Veerle, want ze schijnt altijd. Ook heeft ze nog een lichtblauw shirtje met madeliefjes erop. Deze zit al in de was want daar heeft ze vandaag lekker in gespeeld. En ik had er nog geen foto van gemaakt. Ook deze shirts waren 2 euro.

Wat een heerlijk lief jurkje is dit hé. Ze zegt steeds vaker als we gaan aankleden: Gaan we prinses aandoen mam? En dan wil ze een rokje of jurkje aan waar ze mee kan zwieren. En als ze dat aan heeft zeg ik dus altijd dat ze een mooie prinses is. 😉 Daar pas dit leuke jurkje van 4 euro heel mooi bij. 

En zowaar eens niet alleen voor de kinderen geslaagd. Maar ook eens iets voor mezelf gekocht. De mouw komt tot aan mijn elleboog, en is heel wijd. Waardoor het gewoon lekker luchtig draagt. Ook is de achterkant wat langer, ik vind het altijd wel fijn als m’n shirts wat langer zijn. Voor 8 euro hangt hij nu in mijn kas. 

Ik kon ook niet zo goed voorbij de schoentjes lopen. Ik heb al gemerkt dat schoenen echt niet veel gedragen gaan worden deze zomer. Ze rent al dagen rond op d’r blote voeten. Dus vind dit helemaal top, niet te duur maar toch heel erg leuk. Ook voor mezelf kwam ik een paar ballerina’s tegen. En lekker makkelijk in het zwart, kan overal onder. Staat toch iets netter als een slipper. 😉

Nadat we heel erg goed geslaagd waren bij de Primark, toch nog even overgestoken naar de H&M. Ik had al bij verschillende bloggers deze te leuke jurkjes voorbij zien komen, dus ik wilde ze graag even in het echt zien of ze dan nog zo leuk waren. Nou zoals je ziet.. Ja dus. Echt geweldige jurkjes hingen erbij, en deze 2 zijn het geworden. 

Voor Evy moet ik ook heel dringend een zomer collectie gaan aanleggen. De kleertjes met korte mouw of korte broek die ik heb nog van Veerle is allemaal mt 56 ( heeft Veerle tot 7 maanden aangehad…. ) En in dat maatje past Evy niet meer met haar dikke billen. Maar omdat ik vond dat we voor heel even wel genoeg geld hadden uitgegeven heb ik alleen dit super leuke pakje gekocht bij de H&M. Gelukkig is het voor een baby helemaal niet raar als ze gewoon de hele dag in een romper liggen, dus heel erg nood aan de man is er dus niet. 😉

Zoals je ziet heeft Veerle nu iets meer als 3 shirts met korte mouwen. Hier kunnen we voorlopig wel even mee vooruit. Heel eerlijk gezegd, was ik nog nooit geslaagd bij de Primark. Ik vond het er altijd veel te druk om goed en rustig te kunnen kijken. Maar sinds vorig jaar zit er ook 1 in Dordrecht en daar is het nog niet rustig hoor, maar je kan er wel fatsoenlijk rond lopen zonder opzij geduwd te worden. Slaag jij ook zo goed bij de Primark of H&M?

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

10 thoughts on “Shoplog XXL | Primark – H&M”

  1. Superschattig! Vooral dat blauwe pakje heel leuk. Goed geslaagd. Ik shop regelmatig bij H&M voor de meiden en voor mijzelf. Bij de Primark eigenlijk nooit.

    1. Ik eigenlijk bij geen van beiden echt.. Nu had ik echt de moeite genomen om naar de stad te gaan.. Normaal eigenlijk altijd bij de Shoeby Fashion.. maja.. dat kost ook wel 3x zo duur!

  2. Leuk!
    In de stad waar ik werk is een paar weken geleden een H&M gekomen. Ik spring er nu heel vaak binnen. Niet goed voor het budget, ik koop te veel nu! 😉

    1. Haha ik snap je helemaal. Het is ook maar goed dat ik niet al te dicht bij de stad woon. Want ik zag echt zo enorm veel leuks hangen daar. Al ben ik wel van plan om ook voor Evy er eens goed te gaan neuzen.

    1. Ik heb H&M een paar seizoenen niet echt heel erg leuk gevonden, maar nu barst het uit z’n voegen zo leuk! Ga ik nog wel meer slagen deze zomer denk ik. Oh ja dat moet ook wel goed zitten inderdaad.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.