Shoplog: Zara

Groeispurt

Ik heb zo ongeveer het idee dat Evy vanaf de dag dat ze geboren is in een groeispurt zit. Ze vliegt de maten door en als ik iets te veel van 1 maat in de kast heb liggen dan is de kans zeer groot dat ze bepaalde setjes niet of nauwelijks draagt. En zo zijn we dus aanbeland in maatje 86 en was het nodig om even wat leuke nieuwe dingetjes aan te schaffen.

Met het schaamrood bijna op mijn kaken beken ik eerlijk dat ik nog nooit wat bij de Zara gekocht heb. En nu ik dit dus wel een keer gedaan heb snap ik daar zelf ook helemaal niks van. Wat een leuke kleertjes zeg hebben ze daar voor de leukste prijsjes! Ik neem jullie mee in wat ik gekocht heb.

Shirts

Om te beginnen heb ik 2 simpele shirts gekocht die op zoveel dingen te combineren zijn. En voor de prijs van € 3.95 hoef je het ook niet echt te laten.

Een wit en een blauw shirt met een leuke gouden opdruk. Ze voelen super zacht aan en de pasvorm is helemaal geweldig. Evy haar lekkere bolle buikje kan er al perfect in, en met het mouwtje omgeslagen kan ze hier hopelijk nog even mee doen. 😉

Shop the look

Ik ben over het algemeen gewoon echt heel slecht in shoppen. En al helemaal online want ik heb totaal niet het geduld om pagina na pagina af te scrollen naar iets leuks. Maar de Zara heeft daar iets perfects voor, namelijk een pagina Shop the look. Oftewel leuke setjes op de foto die je zo hop achter elkaar je winkelwagen in kan gooien en je weet dat het nog leuk is ook bij elkaar. Ideaal dus, en daar zijn de volgende setjes ook vandaan gekomen.

Een heel mooi zacht legging broekje van ribstof met als leuk detail een klein zakje erop. En dan die kleur!! Ik ben verliefd!

En ook op dit truitje ben ik verliefd. Op bovenstaande foto kan je bijna zien hoe super zacht hij is. Ik wil de hele dag kroelen met d’r als ze dit aanheeft!

Sinds het pakketje binnen is gekomen heb ik een hoop nieuwe liefdes erbij 😉 Want ook hier ben ik verliefd op. Een simpel grijs legging broekje met een heerlijke kleur trui erop. En dan zomaar een heel klein leuk detail door middel van dat knoopje op de mouw erop. En niet geheel onbelangrijk met het weer van nu, hij is heerlijk warm.

En dan ook op datzelfde broekje een vrolijke oversized blouse. Eventueel als ik in laagjes zou willen kleden zou ik de trui over de blouse heen kunnen aan doen. Maar dat zie ik mezelf niet zo heel snel doen.

Al met al ben ik dus ontzettend leuk en goed geslaagd zo de eerste keer shoppen bij de Zara. Evy kan hopelijk weer even vooruit met wat ze nu in de kast heb liggen. Al vind ik als ik zo leuk slaag shoppen toch ineens een stuk minder erg 😉

 

Liefs Nicole

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.