Shoplog: Hema.

Oh wat werd ik gelukkig toen ik vorige week door de Hema. liep! Het is maar goed dat ik een kleine tijdsdruk had anders had mijn mandje nog veel voller gelegen! En omdat ik er zo blij van werd wil ik het heel graag met jullie delen! 

Ik ging eigenlijk alleen de Hema. in voor een blauwe maillot voor Evy en een grijze voor Veerle. Die blauwe is zoiezo gelukt zoals je ziet, de grijze heb ik helaas niet kunnen vinden! Maar onderweg naar de kassa zag ik ineens in mijn ooghoek een hoekje voorbij flitsen met deze spulletjes! Je begrijpt dat ik vol in de remmen ging en die hoek in dook! 

Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke koffie mok voor mijzelf! En tot nu toe nog niet echt een mok tegen gekomen waarvan ik zei ja deze is super leuk! En tadaa daar stond hij hoor! Ze hebben verschillende staan maar ik vond deze toch wel het leukste! En hij heeft het leuke prijsje van € 3.50 hebben dus!

Ik heb een kleine tik. Ik hou van notitie boekjes. Ik doe er meestal helemaal niks mee, maar de meeste zien er zo super leuk uit dat ik ze maar moeilijk kan laten liggen! Zo ook deze dus. Dit is niet echt een notitie boekje met alleen maar saaie lijntjes maar is echt een Happyness PlannerEn ook dit artikel heeft een heel leuk prijsje! Namelijk maar €3,- ik ben er super blij mee! Nu nog in gebruik nemen! 😉 
De blauwe maillots voor Evy heb ik wel gevonden! Ik heb een paar leuke jurkjes in de kast liggen waar deze heel goed onder kunnen! En ze draagt sinds deze week maat 62 dus de maillot ook maar in die maat meegenomen, al denk ik dat ze nog wat groot zijn. D’r beentjes zijn niet zo heel erg lang. Maar een keer in de wasmachine en ze zitten al een stuk beter denk ik! En ook erg makkelijk is dat er 2 in zitten voor maar €6,-Nog een kleine verslaving van me! Portemonnees! Alleen moet ik daar niet te vaak aan toegeven, want met een beetje pech zijn de leukste best wel duur. Maar deze dus niet! Echt super leuk vind ik h’m en hij is lekker ruim en praktisch van binnen! En dat voor maar €9,- ik ben erg happy!

Tja pennen… daar kan je er nooit genoeg van hebben! En zeker niet als er ook nog leuke teksten op staan zoals Be You of Just Imagine. Ik hou ervan! Oké ik verhouding met de rest is €4 voor 4 pennen best veel maar wel te leuk om te laten liggen toch!

Ook van pleisters kan je nooit genoeg in huis hebben! En toen ik dit super leuke blikje zag staan was hij heel snel in mijn mandje verdwenen! Eigenlijk zag ik thuis pas dat de pleisters zelf ook gewoon echt heel leuk zijn! En ik kan nogal een behoorlijke kluns zijn, dus als ik dan weer eens in mijn vingers heb gesneden ziet het er nog leuk uit ook! Voor maar €3 heb je dit super leuke blikje!

Ik was dus helemaal blij toen ik de Hema. weer uit liep met deze tas met nieuwe aanwinsten! Ben jij ook zo’n fan van de Hema? En vind je het ook zo moeilijk voorbij dit soort leuke spulletjes te lopen? 

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook,Twitter en Bloglovin?


affiliate-728x90-dagacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.