Samenwerken & Adverteren

Samenwerken met Veevy.nl? Lees hieronder alle mogelijkheden voor adverteren en samenwerken

Hi! Ik ben Nicole, moeder van Veerle (2) en Evy (0) en dit is mijn persoonlijke lifestyle blog. Ik schrijf hier dagelijks over de dingen die ik meemaak en waar ik blij van word. Denk aan mijn belevenissen als moeder, hippe kinderkleding, leuke uitstapjes, reviews en persoonlijke verhalen. Lijkt het je leuk om te samenwerken? Dat kan! Ik sta open voor allerlei samenwerking. Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met kinderen.

PR-bureaus

Organiseer je een leuk evenement dat helemaal past bij Veevy en dat je graag onder de aandacht wilt brengen? Als het even kan kom ik heel graag om er daarna verslag van te doen! Ook sta ik open voor relevante producten, andere uitnodigingen en persberichten. Deze mag je mailen naar nicole@veevy.nl.

Commerciële samenwerkingen

Er zijn verschillende soorten (commerciële) samenwerkingen mogelijk.  Mail voor meer informatie naar nicole@veevy.nl. Hieronder beschrijf ik ze:

Product reviews (kan in combinatie met een win actie)

Wil je een product uit jouw (online) shop onder de aandacht brengen? Dat kan door middel van een product review. Zoals hierboven beschreven moet deze wel aansluiten op de doelgroep en blogonderwerpen. Het product zal uitgebreid getest worden en ik zal in de review mijn eerlijke mening daarover geven. Ook maak ik de review persoonlijk zodat het voor mijn lezers nog leuker is om te lezen. Het zal dus geen standaard advertentie worden.

Wil je een review van een product? Deze kan je vrijblijvend naar mij opsturen, mail voor het adres naar nicole@veevy.nl  Mocht ik er een review over schrijven, krijg je uiteraard bericht van plaatsing zodat je de review zelf ook kan delen. Jouw product wordt niet alleen onder de aandacht gebracht op mijn blog, maar ook op mijn Twitter-, Instagram- en Facebook account.

Winactie

Wil je nog meer aandacht voor je product? Dat kan in combinatie met een winactie. Mijn eigen ervaring is dat dat veel aandacht oplevert en voor mijn volgers en lezeressen is het een leuke manier om kennis te maken met uw product. De looptijd van de winactie spreken wij altijd van tevoren samen af. Ik kies de winnaar en het versturen van de prijs gaat in overleg.

Daarnaast deel ik de winactie op social media zodat deze een nog groter bereik heeft. Het gaat hierbij om een paar honderd bezoekers meer, dus de moeite waard en een mooie gelegenheid om jouw merk/shop onder de aandacht te brengen.

Vermelding van sponsoring

Bij een product review vermeld ik uiteraard wel dat een product/bericht gesponsord of opgestuurd is.  Op deze manier weet je zeker dat een samenwerking met www.veevy.nl altijd op een eerlijke manier verloopt en mijn volgers/lezeressen zullen dit ook merken.

Banners

Het is mogelijk om een banner van jouw website of blog te plaatsen op deze blog. Van tevoren spreken we de looptijd hiervan af. Deze banner wordt uiteraard ook direct gelinkt naar jouw website of blog. Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar nicole@veevy.nl

Klik hier voor de Disclaimer