Review | Post & Papier

Een poosje geleden kwam ik via twitter op de site van Post&Papier, ik was nieuwsgierig toen ik op de webshop kwam en ging eens rondneuzen. En daar zag ik ineens staan: Verrassingsbox ik was gelijk benieuwd. Niet dat ik er achter zou komen wat er in zo’n box zou zitten, maar wel wat het inhield. En dat is een leuk iets kan ik je verzekeren. Je kan of eenmalig een box bestellen voor slechts €14.95 of een abonnement nemen zodat je elke 2 maanden een box ontvangt. Wat een super leuk idee, en vooral je hoeft niet persé gelijk een abonnement te nemen. Als je wil kan je dus ook kiezen voor 1 keer, en die keus maakte ik want ik wilde wel zo’n box hebben!

Wat zit erin?

Ik bestelde hem al vrij snel, dus ik moest een tijdje geduld hebben. Op de site stond ook keurig netjes vermeld dat de boxen pas 14 april verzonden zouden worden. Ik was echt wel heel nieuwsgierig naar wat erin zou zitten. En mijn wachten werd beloond! Op 15 april viel er een super leuk ingepakt pakketje op de deurmat. Ik neem jullie mee naar wat erin zat!

Wat super leuk ingepakt, in heel mooi cadeau papier. Dit papier kun je ook bestellen in de webshop. Het maakte het gelijk al een feestje om de box te krijgen door dat papiertje!

En het feestje bleef duren toen het papier eraf was. Het van oorsprong saaie witte doosje was leuk opgevrolijkt door kleurrijk wasi tape. En je vermoed het vast al wel, ook dit is verkrijgbaar op de webshop. 😉

Aaah nou kon ik nog niet zien wat er in zit. Houd het wel heel leuk spannend. 😉 Voordat ik eindelijk kon ziet welke verrassing erin zat, lag er ook nog een leuk briefje met uitleg bovenop.

Heel leuk, even een kleine uitleg wat de gedachte is achter de producten die in de box zitten. En Anouk ook ik werd heel erg vrolijk van de zachte mooie pastel kleuren. Super mooi.

En kijk nou hoe ongelooflijk leuk dit eruit ziet. Je weet nog helemaal niet wat er nou precies inzit, maar je word gewoon gelijk blij. En oké.. ik moet eerlijk bekennen dat er ook nog een chocolade paaseitje inzat… maar die was al op voor ik bedacht een foto te maken.. oeps! 

Allereerst laat ik jullie de super leuke wasi tape zien die erin zit, deze is van Studio Stationery en is heerlijk zonnig door de felle gele kleur.

Daarna kwam ik 6 mooie pastel tinten labels tegen. Deze zijn ontworpen door Anouk zelf. Heel handig om voor van alles te gebruiken.

Deze 2 potloden met leuke tekst kwam ik daarna tegen. Potloden kun je nooit genoeg hebben. Zeker niet nu ik druk bezig ben om mijn blog planning in te tekenen. Ik zal nog wel wat potloden verslijten, en wat is het dan leuk als je zulke vrolijke mag verslijten!

Dit vind ik bijna een beetje eng. Zou Anouk geweten hebben dat ik echt veel te weinig drink, en dit drastisch moet veranderen? Echt ideaal voor mij dus dit leuke blokje. Deze komt zeker naast de kraan te liggen zodat ik even goed voor mezelf kan bijhouden hoeveel ik drink. Want ik kan nu op sommige dagen er echt maar 1 aanstrepen en dat is echt niet goed!

Deze 2 stickers zitten er ook in. En hoe leuk tegenstrijdig zijn ze! 😉

Ik zou zelf heel gelukkig worden als ik zo’n verjaardagskaart zou krijgen. Deze ga ik dan ook graag naar iemand versturen. Echt super mooi!

Deze krijgt voor mezelf een mooi plekje denk ik zomaar. Soms moet je jezelf er gewoon aan herinneren dat je het heus wel kan!

Deze kaart zat helemaal onderin, onder het vloeipapier wat vol met hele gezellige vrolijke confetti zat. 😉 Heel toepasselijk dus en ook echt heel erg leuk!

Wat een super leuke verrassingsbox was dit. Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik deze besteld heb. Als jij mee wil doen met de volgende editie die kun je hier bestellen. 

 

Liefs Nicole

 

Leuk als je me volgt op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest

Dit artikel is niet gesponsord maar vanuit eigen aanschaf een review. 

8 thoughts on “Review | Post & Papier”

    1. Goedemorgen! Ja echt super leuk! Je krijgt er inspiratie van! Dank je.. heb weer eens gespeeld met m’n goede camera.. volgens mij aardig gelukt! 😉 Xx

  1. Hi Nicole, bedankt voor je leuke blog! Alle papierwaren zijn random samengesteld (ik heb alleen gelet op variatie in kleur), maar fijn dat alles van pas komt 🙂 Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.