Review Liefs Lila

Handgemaakte kleding.

Vorige week had ik via Instagram al laten zien dat ik een heel leuk pakketje had ontvangen! En daar zat in een fantastische pakje van Liefs LilaReview Liefs Lila

Wat ik bij Veerle totaal niet had, heb ik nu bij Evy wel. En dat is dat ik gek ben op zachte broekjes! Veerle lag met 2 weken al in een spijkerbroek en ik liet de zachte pakjes en broekjes achterin de kast liggen. Dat is nu totaal het tegenover gestelde! Op de 1 of andere manier heb ik het idee dat ik Evy zo zolang mogelijk klein hou. Via mijn zus had ik al kennis gemaakt met Liefs Lila, zij had daar al een paar broekjes besteld. Op het moment dat ik die broekjes zag was ik nog zwanger van Evy en dacht ik ja hartstikke leuk maar niks voor mij.. niet dus! Ik ben totaal om en verkocht! 

Ik heb een paar broekjes getest van mijn zus en toen werd het wel eens tijd om zelf ook eens op de site van Liefs Lila te gaan snuffelen! En oh wat een hoop leuks! Op haar webshop staat van alles en allemaal hand gemaakt! Denk aan jurkjes, broekjes, haarbandjes en ga zo nog maar even door! Dit allemaal gemaakt van katoentricot. Ook is er de keuze om voor biologische katoen tricot te gaan! Dus en handgemaakt en je ben milieu bewust bezig!

Zelf samenstellen.

In de webshop kun je als je niet kan vinden wat je zoekt ook alles helemaal zelf samen stellen! Ze heeft alle stoffen die ze heeft op de site staan, en zo

Review Liefs Lila
Broekje €22,95

kun je dus zelf kiezen welke kleuren je bij elkaar wil hebben! Dit is heel eenvoudig door het patroon te kiezen en daarbij te vermelden welke stofkeuze je gemaakt heb! Ik vind de stof Sleepy Eyes helemaal geweldig, dus ik was er al heel snel uit dat ik hier een broekje van wilde! Dan kan je ook nog kiezen tussen verschillende stylen broekjes, denk aan een skinny harem broekje, of juist een baggy broekje! Ik koos voor het legging model omdat ik het zelf wat mooier vind als een broekje wat strakker zit. Wel moet je goed in de gaten houden of je voor een bio stof heb gekozen of niet, daar zit namelijk iets prijsverschil in en moet je er dus goed op letten dat je dan de bio custom made heb aangeklikt! 

 

Review Liefs Lila
                       Shirt €24.95

Daarna ging ik eens kijken voor een shirt erop! Ik hou van drukke printjes, maar dan wel gemixt met een rustige basis stof! Dus was ik er al heel snel over uit dat ik op dit broekje een zwart shirt wilde. Ook deze kan je op stofkeuze laten maken! Bij de shirts heb je ook weer verschillende modellen waar je uit kunt kiezen! Denk aan een sweatshirt, hoodie of een longsleeve. Ik koos hierbij voor de Envelope Shirt met lange mouwen. 

Review Liefs Lila
            Bandana €14,95

Wat ik eerder al aanhaalde kan je dus ook allerlei accessoires erbij uitkiezen en ook weer allemaal gemaakt in de stof die jij wil! En ik vind een punt slabbetje echt super leuk, nu met de fles geven en straks als er tandjes door gaan komen ook leuk voor het kwijlen! Ziet je baby er al kwijlend toch stijlvol uit! En wat ik hier weer van geleerd heb, het is geen slabbetje maar een Double Bandana! Super handig! Want hij is zo gemaakt dat je hem kunt omslaan, en dus aan 4 kanten te gebruiken is! Kan die toch iets langer mee en hoeft hij niet na 1 dag alweer in de was! En ook weer in dit geval kan je dus helemaal zelf de stof uitkiezen!

Waarom dan Liefs Lila.

Als je iets unieks en zelf samengesteld zoekt is dit de ideale webshop daarvoor! Het is super netjes afwerkt, en de stoffen voelen heel zacht aan! Ook is het na bestellen snel in huis! Vaak als je handgemaakt besteld ben je zo 2 weken verder voor je bericht krijgt dat het verstuurd word! En als je iets wil hebben wat niet direct op de site staat kan je altijd contact opnemen en word er gekeken wat er mogelijk is! Een absolute aanrader dus!

Ben jij ook zo’n fan van zachte broekjes? Neem dan snel een kijkje op de site van Liefs Lila!

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Dit artikel is niet gesponsord maar vanuit eigen aanschaf een review. 

Liefs lila review veevy.nl

One thought on “Review Liefs Lila”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.