Random Questions Tag

Een poosje geleden werd ik getagd door Christa van christaschrijft.nl om de Random Questions Tag in te vullen. Deze tag is oorspronkelijk bedacht door Merel van Lotus Writing en vandaag vul ik hem dus in voor jullie.

Heb je liever hoge verwachtingen of lage verwachtingen?

Ik heb altijd hoge verwachtingen, vooral van mezelf. Altijd het maximale eruit halen wat erin die verwachting zit. Al zijn er bepaalde situaties waarvan ik wel vind dat mijn verwachting hoog moet zijn, maar om teleurstellingen te voorkomen hou ik ze dan maar laag. Dan kan het altijd meevallen.

Als je wist dat je nog maar één jaar te leven had, wat zou je dan doen?

Alles uit mijn handen laten vallen en herinneringen maken als een malle voor mijn kinderen. Wat ik ook wel eens lees en zie is dat mensen die weten dat ze niet lang meer hebben een box maken met daarin spullen en herinneringen voor de kinderen later. Daar zou ik mij ook absoluut mee bezig houden dan. 

Ben je slimmer dan je ouders?

Haha wat een gekke vraag is dit eigenlijk. Maar nee ik denk niet dat ik slimmer ben als mijn ouders. Als ik vragen of iets heb zijn de eerste mensen die ik bel namelijk mijn ouders. Zij leren mij nog altijd weer dingen bij. Of dat per definitie slimmer te noemen is? Levenservaring heet dat eerder denk ik.

Kook je liever of geef je de voorkeur aan bestellen?

Bestellen! Zo daar hoefde ik niet eens over na te denken. Wij hebben in ons huis echt een piepkleine keuken, en als ik geen ruimte heb dan heb ik echt een hekel aan koken. Geef me werk ruimte en ik vind het geweldig. Mijn voorkeur gaat dan wel naar bestellen, de werkelijkheid is dat ik gewoon kook hoor. Om goed gezond te kunnen eten weet ik het liefst wat er precies in mijn eten zit op dit moment. Als Benjamin thuis is, dan kom ik niet bij het gasfornuis in de buurt 😉 Dan kookt hij altijd.

Hoe weet je of je verliefd bent?

Dan verander ik in een nog grotere idioot als dat ik al ben. Ik ga dan echt heel erg raar doen! Moet je nagaan met wat voor gek mens Benjamin dus moet leven elke dag. 😉 Maar buiten dat rare gedrag om fladdert alles in mijn lijf, ga ik blozen, stotteren en alle gekke dingen die bij verliefd zijn horen. 

Ben je opgeruimd of rommelig?

Ik ben een opgeruimd persoon. Hoewel mijn moeder als ze dit leest nu echt keihard gaat lachen, want over een opgeruimde kamer is behoorlijk wat strijd geweest vroeger. Nu ik zelf mijn eigen huis heb en kinderen snap ik ineens waarom mijn moeder daar zo over kon mopperen. 😉 ‘Helaas’ ben ik getrouwd met een man die niks kan weg gooien. Echt werkelijk waar alles kan hergebruikt worden volgens hem. Al hangt het nog maar met 1 dun draadje aan elkaar, het kan heus dan of dan nog makkelijk zijn….. Dus zo heel af en toe dan gooi ik een berg weg als hij niet thuis is. Maar er staan een aantal dingen op onze vliering die te groot zijn om alleen te versjouwen, maar waar ik ook al 5 jaar over bezig ben om dat nou eens weg te doen… Ik ben benieuwd wanneer het lukt.

Zou je liever rijk en lelijk zijn of arm en mooi?

Haha nog zo’n gekke vraag.. Maar op dit moment weet ik hoe het is om ‘arm’ te zijn. Het is maar net hoe je dat opvat, want ik voel me met mijn gezin alles behalve arm, maar juist stinkend rijk. Maar dat zijn de omstandigheden. Ik weet dat we het over een jaar of 3 dubbel zo breed zullen gaan krijgen en ik kan er niks aan doen maar ik kijk daar toch echt naar uit. Ik ben dan toch liever rijk in geest en rijk op de bankpas. Dus ja rijk en lelijk is mijn keus. 

Wat is je verschrikkelijkste ervaring in een restaurant?

Haha er de eigenaar van zijn. Nee grapje dat was erg leuk hoor 😉 Maar sinds ik een eigen restaurant gehad heb kan ik me vreselijk ergeren als ik ergens zit en zie dat de glazen aan de bovenkant vast gehouden worden. Bah! Gewoon een heel vies idee als je misschien wel bediend word door iemand die de hygiëne regels niet zo na streeft, net naar het toilet is geweest en dus met die handen zit aan het gedeelte wat jij in je mond heb. En echt het gebeurd zelden dat het glas dus aan de onderkant word beet gehouden. En nu je dit weet ga je er op letten.. En ga je het ook echt heel veel zien 😉 Sorry…

 Wat is het beste deel van je dag?

Tot 3 jaar geleden kon ik daar zonder twijfel op zeggen de avond. Maar dat is nu niet meer zo.. Ik lig tegenwoordig s’avonds compleet uitgeput op de bank en kan niet wachten tot ik naar bed kan. Om daar vervolgens de liggen en om dan mijn hersenpan vriendelijk te verzoeken om me asjeblieft snel in slaap te laten vallen. De ochtend is tegenwoordig stukken beter. Dan ben ik het actiefst en loopt het allemaal lekker. 

Ga je liever onder de douche of in bad?

Absoluut in bad. Je lijf heerlijk onder dat warme water laten zakken, alles heerlijk ontspannen. Maar helaas heb ik alleen een douche, dus geniet ik daar maar van. 😉 

Zo dit waren mijn eerlijke antwoorden op een paar leuke vragen. Voel je vrij om de tag over te nemen, maar vergeet er dan niet bij te vermelden bij wie hij oorspronkelijk vandaan komt. 

 

Liefs Nicole

5 thoughts on “Random Questions Tag”

  1. Wat een leuke antwoorden. Dat van die glazen is heel herkenbaar. Ik let ook overal op als ik in een restaurant zit. Al lukt het me wel steeds beter om het los te laten.

  2. Wat een leuke Tag. Ik kan me voorstellen dat je uitkijkt naar wat ruimere tijden, zeg maar! Maar geniet nu zeker van je gezinnetje en dat jullie gezond zijn. Dat is heel wat!

    1. Nog 3 jaar.. gaat voor mn gevoel heel lang duren waarschijnlijk maar wat is 3 jaar nou eigenlijk even bikkelen en weten dat het daarna alleen maar helemaal klaar is.. dan is het echt niks! Dus we genieten keihard van elkaar en onze gezondheid! Dat is belangrijker als geld!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.