Over mij

 

Hoi!

Ik zal mij even voorstellen aan jullie! Ik ben Nicole 26 jaar en stik gelukkig getrouwd met Benjamin (29) de leukste man op aarde!
Sinds 11 april 2014 heb ik de mooiste naam die er is! Mama! Toen kwam onze oudste dochter op de wereld, Veerle. Nu inmiddels een heerlijk ondernemende peuter van bijna 3, en geweldig bijdehand.
Afgelopen 11 december 2016 heeft Evy ons een gezin van 4 gemaakt.

Over mij
Dit ben ik met mn lieve man, oudste dochter Veerle en de kleinste is Evy.

 

Verder bestaat ons gezin ook nog uit 3 katten, vreselijk eigenwijze beesten die mij af en toe bijna grijze haren bezorgen, maar ik zou ze toch ook echt niet kunnen missen! Ze hebben de namen Gabber ( een rode kater ) Deugie ( een grijze kater ) en Hummel ( een zwart met witte kater )
Ik bedenk mij terwijl ik dit stukje zit te typen dat ik eigenlijk helemaal geen foto’s van ze heb, ik zal ze snel maken om jullie met ze kennis te laten maken!

Echt een specifieke hobby heb ik niet, ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan en noem dat dus meestal met een dikke knipoog m’n hobby! We hebben een zeer kleine maar hechte vriendengroep waar we veel mee ondernemen, klein voorbeeld hoe hecht, elke vrijdag avond eten we met z’n allen patatjes bij ons. Veerle is stapelgek op haar ‘ooms en tantes’ en dat is geweldig om te zien!

Over mij
Veerle

 

Dit ben ik wel een klein beetje in het kort, in mijn blogs zullen jullie mij en mijn gezin veel beter leren kennen en zal ik ook zeker de leukste, gekste en grappigste foto’s met jullie delen!

 

Liefs Nicole