Over mij

 

Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina die wat meer over mij verteld. Sowieso wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Dat is zeker een voorstel rondje waard van mijn kant. 😉 Ik ben dus Nicole en ik mag mij 27 zomers jong noemen. Nee geen lentes want ik ben in augustus jarig 😉 Sinds 11 april 2014 mag ik mijzelf mama noemen, een mooiere naam is er niet te bedenken. Veerle maakte mij trotse mama, en deze dame is inmiddels opgegroeid tot een lieve, ondernemende, ondeugende en zeker ook eigenwijze 4 jarige kleuter.

11 december 2016 mocht ik opnieuw hele trotse mama worden van Evy. Dit kleine, heel erg ondernemende, lieve en ondeugende meisje is inmiddels 1.5 jaar oud en gaat veel te snel!

Verder werk ik parttime in de leukste viswinkel in de Hoeksche Waard. Dit doe ik sinds een klein jaar nadat ik ruim 1.5 jaar fulltime moeder ben geweest. Ik geniet elke dag intens van mijn werk, gewoon echt even een dingetje helemaal voor jezelf. Overigens woon ik ook in het altijd mooie Hoeksche Waard in een piepklein dorpje genaamd Mookhoek. Een mooier uitzicht als hier ga je niet krijgen. Ik heb een compleet vrij uitzicht zo ongeveer tot aan Rotterdam. Ik zie dus in de zomer de meest mooie zonsondergangen, en als het in de winter gesneeuwd heeft is het wit tot waar je kijken kan. Adembenemend!

De papa van de meisjes en ik zijn een happy divorced couple. In het leven lopen sommige dingen nou eenmaal niet zoals je hoopt of denkt dat het zou moeten lopen, en zo ook ons huwelijk. En dan kan je er maar beter het beste uit halen want we hebben tenslotte 2 prachtig mooie dochters samen. En die zijn voor ons beide het allerbelangrijkste, en dus hebben de meisjes een papa en mama die het heel erg goed kunnen vinden met elkaar.

Ik geloof dat ik zo een beetje in een brede lijn wat meer over mezelf heb verteld, mocht je nou nog vragen hebben of nog meer willen weten? Stuur me gerust een mailtje of laat een reactie achter!

 

Liefs Nicole