Nagenieten van Moederdag.

Moederdag

Ik wil vandaag even met jullie nagenieten van een heerlijke Moederdag gisteren. Het was alweer mijn derde Moederdag. Maar wel de eerste als mama van 2 meisjes. Ik ben dankbaar dat ik mama mag zijn van deze 2 prachtige meiden. Er zijn zoveel mama’s die geen kindje hebben die hun mama noemt. Deze vrouwen zijn in hun hart al moeder, en hunkeren naar 2 van die zachte armpjes om zich heen. Ik heb gedacht aan jullie lieve powervrouwen! 

Ik ben enorm verwend door mijn lieve meisjes. Al had ik zelf het cadeau uitgezocht, ik wist tot gisterochtend niet hoe het er in het echt uitzag. Ik had prachtige ringen gezien die je kon laten graveren, dus ik was er uiteraard snel uit wat er sowieso op 2 van de 3 ringen moest komen. Veerle en Evy natuurlijk, ook had ik al snel bedacht wat ik op ring nr 3 wilde hebben. En wel Benjamin zijn naam met onze trouwdatum. 

Ik weet namelijk niet meer waar mijn trouwring is…. Ja ik schaam me diep.. 😉 Hij paste gewoon niet meer, ik ben een kilo of 30 zwaarder dan toen ik trouwde. En ik heb hem dus op ten duur afgedaan. Maar ik weet dus gewoon echt niet meer waar ik hem gelaten heb.. Je zal zien dat hij natuurlijk vandaag of morgen opduikt. 😉 Maar ik heb nu een prachtige vervanging. 

Onze mama’s

Mijn moeder vroeg al een tijdje om een leuke foto van Veerle en Evy. En ik heb diverse pogingen gedaan, maar het lukte me gewoon niet zo goed om ze leuk op de foto te krijgen. En goede vriendin van ons kan hele mooie foto’s maken dus dat was snel bedacht dat we haar zouden vragen om foto’s van ons te maken. 

Mijn schoonmoeder had met sinterklaas een hele grote lijst gekregen met allemaal kleine lijstjes daarin. En die moeten uiteraard gevuld worden. Dus ook voor haar was al heel snel bedacht dat de foto’s van de shoot uitstekend van pas gingen komen. En ze waren er allebei super blij mee. Ik zelf ook, want het is toch wel heel mooi om ons als gezin van 4 op de foto te zien.

Een heerlijke Moederdag zo bij elkaar dus. Waar ik nog even van na geniet. Jullie ook een fijne dag gehad?

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

5 thoughts on “Nagenieten van Moederdag.”

  1. Ik ook hoor! Heerlijk verwend door mijn lieve jongens jaap en Benjamin en 2 schatten van schoondochters Rianne en Nicole met een verwen ontbijt en van allebei foto’s voor in mn lijst . Dank jullie wel

  2. Wat een prachtig cadeau heb je uitgezocht. Mooie foto’s ook van je meiden. Moede zijn is geweldig en alles wat daarbij hoort ❤️ Ben ook verwend met Rituals pakketjes en mooie knutsel en gedichtjes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.