Mijn eerste blog!

Wauw wat spannend! Mijn aller eerste blog op m’n eigen site! Je vraagt je misschien af hoe dit zo gekomen is, dat wil ik jullie graag vertellen in deze eerste officiële blog.

Sinds ik moeder ben geworden vind ik het heerlijk om blogs te lezen over het moederschap, en dan vooral de blogs die op eerlijkheid gebaseerd zijn. Ze laten je als nieuwbakken moeder weten dat je het echt niet slecht doet, en laten je beseffen dat je niet de enige ben die soms maar aan het tobben is. Hoe meer ik las, hoe meer ik geïnspireerd raakte om dit zelf ook te willen doen! Maar dat durfde ik niet zomaar, dus ik bleef lekker lezen en kreeg intussen ons 2 kindje, nu zij inmiddels 8 weken oud is kwam het idee om zelf een blog op te starten toch echt steeds meer naar boven en nu heb ik dus de knoop doorgehakt, ik ga dit gewoon doen! Daarom hier mijn eerste blog.

De naam Veevy ben ik ook niet zomaar opgekomen, dit is afgeleid van de namen van onze kinderen: Veerle en Evy. Samengevoegd krijg je dan al snel Veevy!

eerste blogMisschien is het een gewaagde sprong in het diepe, misschien ook niet! Mijn man en ik zijn er wel aan gewend om zomaar het diepe in te springen, dat houd het leven ook wel een beetje spannend toch? Ik vind het heel erg spannend om dit te doen want schrijf ik wel leuk genoeg, gaan mensen m’n site vinden, wat gaan mensen er van vinden, zal ik ook negatief commentaar krijgen, hoe ik daar dan mee om, dit zijn allerlei vragen die door mijn hoofd spoken! En toch ook al kan ik echt niet op al die vragen antwoord geven voor mijzelf, ik heb er zin in om jullie een kijkje te geven in mijn leven!

Heb jij ook wel eens een sprong in het diepe gewaagd? En had je hier achteraf spijt van of juist super blij dat je het gedaan heb?

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

 

9 thoughts on “Mijn eerste blog!”

 1. Wat leuk dat je begonnen bent met bloggen!!
  Ik ben afgelopen november ook begonnen en tot nu toe super leuk! 😀
  Heel veel succes!!
  Ik ga je volgen 🙂
  Voeg je even toe op BlogLovin zie ik je artikelen vanzelf verschijnen!

  1. Hoi!

   Ja super leuk! en spannend ook wel! ik ben nog druk druk druk met van alles bijschaven! Maar dat komt vast vanzelf ook goed! Ik heb je ook even toegevoegd op BlogLovin! Jij ook succes!

   Liefs Nicole

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.