Kamperen of toch een huisje

Zin in vakantie!

Op stormachtige dagen als deze met die grijze luchten en die vieze miezer regen de hele dag tegen je ruit aan, krijg ik altijd heel veel zin in vakantie! Want als je aan vakantie denkt, denk je toch automatisch aan lekker weer! Je verlangt naar zon en blauwe luchten! Ik zelf vind het helemaal fantastisch als het vriest dat het kraakt in de winter want dan heb je eigenlijk altijd zon en blauwe lucht! Of een graadje of 23 met zon en blauwe lucht, ook dan hoor je me echt totaal niet klagen! En als de temperatuur dan zo lekker is, is het meestal tijd voor vakantie! 

Kamperen.

Op de camping!

Van kinds af aan ben ik opgegroeid met kamperen! Mijn moeder grapt wel eens dat ik nog net niet op de camping geboren ben. Ik ben van eind augustus dus op zich had het bijna gekund! 😉 Ik vind kamperen trouwens nog steeds echt fantastisch. Aankomende zomer hopen we ook weer heerlijk 1 of 2 weekjes op de camping door te brengen in de caravan van mijn ouders. Het leven op de camping is zo heerlijk simpel en losjes. Lekker heel de dag op je blote voeten lopen zodat je die aan het eind van een dag amper schoon meer krijgt. Buiten koken en eten, de gezelligheid die je heb met de andere mensen. Want je heb altijd een praatje als je dat wil! En als je vaker naar dezelfde camping gaat kan dat leuke vriendschappen opleveren! Toen ik nog thuis woonde gingen mijn ouders al naar Burgh-Haamstede en dat gaan ze nog steeds! Ik vind het heerlijk want je weet alles te vinden en het gaat voelen als je tweede thuis! Oh ja en het leukste van kamperen is natuurlijk dat je met de wc rol onder je arm naar het toilet kan! 😉 van de zomer zijn wij dit keer met zijn viertjes dus ook weer heerlijk te vinden op de camping! Veerle alle vrijheid en Evy gezellig op een kleed of gewoon op het gras voor de tent. Ik zie het helemaal voor me!

Een huisje.

Een huisje kan ik ook enorm van genieten! Zeker als er faciliteiten in zitten die je thuis niet heb! Binnenkort gaan we met het gezin heerlijk naar een center parcs huisje. En het idee alleen al dat er een bad in het huisje zit.. ik denk dat ik er moeilijk uit te krijgen ben! Thuis hebben we die niet, maar het kan op z’n tijd zo enorm lekker zijn. Dan is het als je het op vakantie wel hebt ook echt vakantie en genieten van een beetje extra luxe die je dan krijgt! Ander groot voordeel van een huisje op een park is dat je meestal het park eigenlijk niet af hoeft als je dat niet wil. Er is vaak genoeg te doen zeker voor de kinderen. En de verse broodjes s’ochtends! Heerlijk! Terwijl ik hier over schrijf ga ik al bijna watertanden bij het idee en krijg ik nog meer zin in ons midweekje weg!

Ik kan dus echt van allebei heel erg genieten! Uiteindelijk aan het einde van een vakantie verlang je toch weer naar je eigen bed, hoe leuk vakantie ook is! 😉

 

Als ik dan echt moet kiezen, dan kies ik toch als eerste voor kamperen! Wat zou jij kiezen?

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

One thought on “Kamperen of toch een huisje”

  1. Vroeger toen de jongens klein waren gingen we ook kamperen eerst in Burg- Haamstede wie niet? Later zijn we 7 jaar naar de Veluwe geweest op de Paasheuvel in Vierhouten die bestaat nog volgens mij. Maar geef mij nu maar een lief klein hotelletje of een leuke B & B.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.