Help ik zoen mijn kind.

Oud nieuws.

Ik heb het onderwerp ik zoen mijn kind al op diverse blogs gelezen, maar het zit me zo dwars in mijn hoofd dat ik er ook even een blog aan wil wijden! En wel dat het blijkbaar heel vies is om je kind op de mond te zoenen, of dat je kind jou naakt ziet. Ik word er echt enorm misselijk van dat er serieus mensen zijn die dat als ziek zijn zien! Even als reminder voor de mensen die wat minder ervan meegekregen hebben, Victoria Beckham was doelwit van heel veel kritiek nadat zij een foto had geplaatst dat ze haar dochter op de mond zoende. Incest werd er zelfs gezegd! Ook was er enorm veel kritiek op een foto van een vader die met zijn zieke zoontje onder de douch zit omdat dit blijkbaar de enige manier was om het mannetje rustig en kalm te houden. Als ik zo’n foto zie, dan zie ik eigenlijk alleen maar intense ouder liefde! Een vader die er alles aan doet om zijn zieke kindje zo min mogelijk te laten lijden! Hoe ontzettend mooi is dat!

Bij ons thuis zat vroeger de badkamer deur ook nooit op slot, ik ging met mijn zusje in bad en heb mijn ouders wel eens naakt gezien. Volgens sommige mensen zijn dit bekentenissen die absoluut niet door de beugel kunnen. En ik vraag me echt af waarom! Ja de deur ging op slot toen ik de puber leeftijd kreeg dat ik zelf niet wist wat ik met mijn eigen lijf moest doen, dus een ander mocht het ook niet zien. Maar zolang het goed is wat is er dan verkeerd aan vraag ik me af! 

Wij zien elkaar naakt.

Nu ik zelf een gezin heb gaat het er niet heel veel anders aan toe als bij ons vroeger thuis! Ik douch heerlijk samen met Veerle en geniet enorm van die momenten! Gezellig samen met water klieren, ik zal je eerlijk bekennen, ik voel me er zelf weer kind door! Alleen op de wc zitten wat is dat?? Er staat tegenwoordig altijd een nieuwsgierige peuter bij die vooral overal wat van wil weten! Niks geks aan! En sinds ze heeft gezien dat Evy uit mijn borsten kon drinken moet ze elke dag me wel een keer vertellen dat ze die mooi vind daar ben ik het dan weer niet mee eens want hé borstvoeding maakt theezakjes van je borsten! Voel ik me daar ongemakkelijk bij? Nee absoluut niet prachtig om al die kleine mensjes vragen te kunnen beantwoorden! Zal zij getraumatiseerd zijn omdat ze mij of Benjamin naakt heeft gezien? Ik weet wel zeker van niet! 

Dus lieve mensen die vinden dat dit allemaal niet kan, hou op! Het is kind-ouder liefde en daar is niks mis mee! Ik zoen mijn dochter op haar mond! En als zij zelf dat even niet wil, is dat ook helemaal prima! Heeft ze een liefdes aanval en word ik overladen met kusjes, dan zoen ik heerlijk terug en geniet ik! 

Vind jij het ook zo raar dat hier zo panisch over gedaan word door mensen? Of vind je het ook echt absoluut niet kunnen dat een mama of papa een kind op de mond kust?

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook,Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.