Hulp gezocht! | Evy bijna 1 jaar

Help!

Ja lieve mensen, ik laat weer eens wat van me horen en ik heb gelijk jullie hulp nodig. Hoe leuk is dat? 😉 Het is vandaag 1 november wat betekend dat over een ruime maand mijn kleinste meisje alweer 1 jaar gaat worden. En wel op 11 december. Wow! Ik vind het best wel een dingetje hoor dat haar eerste jaar alweer voorbij is. Maar de tijd is niet tegen te houden en dus zijn de voorbereidingen van hoor eerste feestje al in volle gang.

Maar… en nu komt het.. Wat ga ik op haar lijstje zetten? Want echt mensen help!! Mijn huis word naar mijn idee met de maand kleiner door het vele speelgoed wat er al is, en het lijkt wel steeds meer te worden sinds de 2 dames samen spelen want er word nu dus 3 keer zoveel de grond op getrokken. Het is dus niet zo dat er elke maand nieuw speelgoed bij komt hier, maar het lijkt wel s’nachts te groeien in hoeveelheid.

Wat nu?

En dus went ik me tot jullie, want hebben jullie nog geniale ideeën wat je vraagt als je 2e kindje 1 jaar word? Ik ben momenteel een blanco pagina en er komt niks op. Heel vervelend en dat lijstje moet echt gemaakt gaan worden willen mensen een cadeautje mee gaan nemen. Dus heb jij het ideale cadeau idee voor mijn 1 jarige droppie? Reageer dan alsjeblieft hieronder daar help je me mega mee! 😉 

 

Liefs Nicole

2 thoughts on “Hulp gezocht! | Evy bijna 1 jaar”

  1. Ik heb toen duplo gevraagd, een zachte pop van VTech, leesboekjes, misschien geld als je iets groters wilt kopen? Suus kreeg van de opa’s en oma’s een driewieler en een tipitent en van de ooms en tantes een speelkeukentje van Ikea. Die laatste is van alle kado’s de favoriet. Succes!

  2. Ik heb het voordeel dat ik een jongen en een meid heb. Voor het meisje had ik nog niet zoveel. Misschien armbandje een idee? Weet niet of je daar van houdt? Wij doen ook praktische cadeaus en niet alleen maar speelgoed. Vorig jaar kreeg ze nieuwe kleren en speelgoed.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.