papa blogt

Hoe ontmoet ik mijn vrouw?

In mijn eerste blog ‘Help, mijn vrouw gaat bloggen‘ vraag ik ideeën voor mijn volgende papa blog onderwerp. Heb je dus iets te vragen of een leuk idee kan je het daar spammen in de comments;) En wie weet typ ik als ik alle moed bij elkaar heb verzameld er een blog over. Zo nu ook “Hoe ontmoet ik mijn vrouw”

Deze blog is tot stand gekomen door Cynthia van theelepelgeluk. Ze vroeg mij of ik wilde vertellen hoe ik Nicole heb ontmoet en wat zij voor mij betekend.

Gevoelens delen is niet mijn sterkste kant

Begrijp me niet verkeerd, maar gevoelens delen is nou niet mijn sterkste kant. Nicole zou zeggen dat het misschien wel mijn slechtste eigenschap is! Denk dat het ook wel mannen eigen is, denk je niet? Laat ik me daar bij deze dan maar is overheen zetten, en vertellen hoe ik Nicole heb leren kennen.

Hoe ontmoet ik mijn vrouw

Hoe ontmoet ik mijn vrouwHet was 2009. Een toen nog standaard vrijdag avond bij ons op dorp in het café.  Met vrienden een biertje drinken en slap ouwehoeren. Toen kwam Nicole binnen samen met haar vriend. Die toevallig het broertje is van 1 van mijn beste vrienden. Ze komen bij ons staan en ik heb eigenlijk heel de avond heel boos gekeken, en lelijk gedaan. Och wat had Nicole een hekel aan mij. Eigenlijk is het een wonder dat het nog goed is gekomen.

Het jaar ging verder voorbij, woonden samen 2 vrienden en iedereen kwam bij ons langs. (We waren 1 van de eerste uit de vriendengroep die zelfstandig woonde) Zo ook Nicole en haar vriend. En toen gebeurde het! Op een dag sloeg de vonk helemaal over. Vraag niet hoe maar het gebeurde. Oh wat ben ik daar tot op de dag van vandaag dankbaar voor. 1 klein detail ze had nog steeds verkering met die zelfde jongen.

Het hart is sterker dan het verstand

Appen, afspreken, koffie bij de McDonald, en tussendoor nog eens water halen, en paar uur later dan ook maar iets te eten. Oh we hebben wat uren in de auto al pratend doorgebracht.

Totdat ze eindelijk toe gaf dat ze voor mij toch wel net zoveel voelde als ik voor haar. We waren inmiddels al 2 maanden aan het daten. Ze maakte het uit met haar vriend, en een paar weken daarna hadden we ‘verkering’ Dit heeft zoals je wel kan begrijpen voor wat strubbelingen gezorgd. (En terecht)

Nu 9 jaar later zijn we trotse ouders van twee prachtige dochters.  En kan ik me geen leven voorstellen zonder mijn gezin!

Het tweede deel wat Nicole voor mij betekend lees je binnenkort.

Bedankt voor je idee Cynthia, heb jij ook iets te vragen voor mijn volgende blog, laat je reactie achter onder ‘Help, mijn vrouw gaat bloggen

Ben wel benieuwd, wat is jou man of vrouw zijn slechtste eigenschap?

Groet Benjamin

Leuk als je me volgt op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest

 

2 thoughts on “Hoe ontmoet ik mijn vrouw?”

  1. Superleuk! Ik heb deze blog helemaal over het hoofd gezien! Tof dat je op mijn vraag terug kwam in een blog met linkje naar mij nog wel. Gek toch, hoe dingen kunnen lopen.. Nu vraag ik mij toch af waarom jij die eerste avond zo lelijk keek en onaardig deed.??

    1. Het is wel al even geleden. Maar volgens mij vond ik het heel stom dat haar toenmalige vriend zo een ongelooflijk mooie meid als vriendin had. Pure jaloezie.. maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen;)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.