Hoe kennen wij elkaar?

6 jaar geleden begon het.

In het kader van #tbt vandaag het verhaal hoe Benjamin en ik elkaar kennen. En dat we bepaald niet van stil zitten houden! Toen ik Benjamin leerde kennen en iemand had toen tegen mij gezegd met deze man word jij gelukkig had ik hard gaan lachen! Ik had het totaal niet zo op hem! Maar ongeveer een jaar nadat wij elkaar ontmoet hadden sloeg toch echt de vonk over! En niet te zuinig ook, want Ben woonde op zich zelf, en ik trok daar half bij in! Tot grote irritatie van zijn medebewoners af en toe hoor! šŸ˜‰ hoewel ze het maar wat makkelijk vonden dat ik daar schoon maakte! 

Na precies 1.5 jaar verkering zijn wij getrouwd. Het voelde gewoon enorm goed tussen ons, en vanwege mijn christelijke opvoeding wilde ik graag trouwen in plaats van echt definitief samenwonen! Hij was het daar helemaal mee eens en zo kwam het dat wij de eerste sprong in het diepe samen maakte! En als wij dat soort dingen doen, gaat er meestal niet heel veel tijd overheen! Ik weet het niet meer precies maar ik denk dat er ongeveer een maand of 4 zat tussen het besluit te trouwen en het trouwen zelf! Op vrijdag 13 juli 2012 jep je leest het goed.. vrijdag de 13e! hoe leuk! zijn wij getrouwd! Precies anderhalf jaar verkering hadden wij toen. En wat een fantastische dag was dat! En om het verhaal wij kunnen nooit is normaal doen compleet te maken. Toen wij trouwde was het huis waar wij zouden gaan wonen nog niet eens woonklaar! Dus hebben wij de eerste anderhalve maand bij mijn ouders op de zolder ‘gewoond’

Wij moeten altijd iets geks doen.

In mei 2013 kregen wij de kans een bedrijf over te nemen waar ik op dat moment werkte. Tja en als je dat wil, waarom zou je het dan niet doen? In juli 2013 toen we dus net een jaar getrouwd waren kregen we dan ook de sleutel van dat pand. Wat een uitdaging was dat! Wat een enorme levenservaring hebben we daarvan gekregen! En echt hoe gaaf is het dat wij later dus nooit kunnen zeggen we hebben er spijt van dat we het niet gedaan hebben! 2 maanden nadat we eigen ondernemers waren geworden kwamen we er achter dat ik zwanger was van Veerle. Natuurlijk doen we er ook wel bij! 2014 stond bij ons in eerste instantie dus ook volledig in het teken van ons eerste kindje krijgen! Helaas kwam daar in december ook het faillissement van het bedrijf bij. Gelukkig hadden we allebei al snel een baan in 2015 zodat we niet thuis kwamen te zitten. 


Verder stond 2015 wel in het teken van het faillissement, dat is heftig en vergt heel veel energie! In 2016 besloten wij ondanks alles dat wij heel graag een 2e kindje wilde. En gelukkig was ons dit ook gegeven, want in april vlak voor Veerle haar verjaardag kwamen wij erachter dat ik zwanger was van Evy. Je snapt dat de rest van 2016 in het teken stond van mijn 2e zwangerschap. Ondertussen promoveerde Benjamin op zijn werk van coƶrdinator naar teamleider! ik ben toch zo rete trots op hem hĆ©!!  Wij sloten 2016 helemaal geweldig af met een gezin van 4. Wij zijn het jaar 2017 ook echt ingegaan met de gedachte dat we benieuwd zijn wat we nu weer gaan doen. En warempel het jaar was amper 2.5 maand oud toen ik het aandurfde om een site online te gooien en te gaan bloggen. Maar het jaar is nog heel jong dus wie weet wat we nog meer gaan meemaken! 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook,Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.