Help mijn vrouw gaat bloggen!

En toen zei mijn vrouw: Ik ga bloggen.

Help mijn vrouw gaat bloggenWas het ‘help, mijn vrouw gaat bloggen’ toen ze het voor het eerst zei! Eigenlijk niet echt. Toen ze zei dat het een mama lifestyle blog werd. Toen dacht ik wel even, oh
daar maak ik dus ook deel vanuit. Maar wat maakt het in de tijd van Facebook, Instagram en Twitter nog eigenlijk uit. Iedereen en vooral Google en Facebook weet alles van je. Dan kan je er net zo goed een feestje van maken en er een echte community van maken. Krijg je nog reactie en tips ook. Ze vertelde dat ze al vanaf Veerle (onze eerste dochter) blogs volgt. (Weet ik veel wat er op die telefoon gebeurt;) ) En dat ze heel graag ook zelf wil gaan schrijven. Dus anderhalve maand geleden een domeinnaam met webhosting besteld en is ze begonnen met bloggen. Eigenlijk is het hartstikke leuk. Zelf hobby ik al heel eventjes met wat website’s als vrijwilliger voor een feestweek en het buurthuis. En nu is er nog een kindje bij gekomen.

Blog behandelen als je kind!

Want zo mag je een blog wel behandelen, en dat doet we dan ook. Als de kinderen op bed zijn word er heerlijk geknutseld aan de site door mijzelf en de vrouw schrijft er lustig op los. Maakt foto’s, reageert bij andere blogs, social media de hele dag door niet te vergeten.Help mijn vrouw gaat bloggen

Het is dan wel de blog van mijn vrouw, maar het hele gezin doet er aan mee. Maakt het voor ons wel zo leuk. En bij deze nu dus ook mijn eerste eigen blog. (Hier vind je de eerste van mijn vrouw) Wie weet volgt er nog meer. Al vliegen de verhalen niet zo makkelijk eruit als bij mijn vrouw. En vind ik het eigenlijk ook best wel eng om een blog te typen. Je vraagt je toch af vinden mensen het wel leuk om te lezen. Ach zo is mijn vrouw toch ook begonnen.

Help mijn vrouw gaat bloggen, was misschien niet de juiste titel. Voor mij persoonlijk vind ik het stiekem heel erg leuk, en na deze blog is het niet stiekem meer.

Heb jij misschien nog een onderwerp voor mijn volgende blog, als papa of man van?

 

Groetjes, Benjamin

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

8 thoughts on “Help mijn vrouw gaat bloggen!”

    1. Ja leuk hè! Hij kwam er helemaal zelf mee! Ineens duwt hij z’n telefoon onder m’n neus en zegt kijk.. dus voor hij kon protesteren heb ik hm maar ingepland!

  1. Superleuk en knap dat je dit doet. Ik heb een leuke tip. Schrijf eens over hoe jij Nicole hebt ontmoet en wat zij voor jou betekent. Ik hoop ooit mijn man mee te nemen in mijn blog, al betrek ik hem er steeds meer bij.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.