Hallo | Ben ik weer!

 Afwezig

Het is inmiddels alweer een behoorlijk tijdje geleden dat jullie wat via mijn blog wat van mij gehoord hebben. Dit heeft zo zijn redenen die ik verder liever privé hou. Maar ik ben er weer! Afgelopen anderhalve week heeft de site er zelfs helemaal uit gelegen. Dit omdat ik weer eens vol enthousiasme achter de computer kroop, allerlei updates deed en BAM site uit de lucht. En dan mis ik toch wel heel erg mijn technische skills hoor. En aangezien Benjamin heel erg druk was en amper thuis had hij dus ook de tijd niet. Toen dacht ik bij mezelf eens kijken hoe dat voelt dat de site de lucht uit is. En daar baalde ik gewoon echt heel erg flink van, wat voor mij dus een teken was dat het tijd werd weer eens wat te gaan tikken. En dus wil ik jullie een beetje bij kletsen over het reilen en zeilen hier in huize Veevy de afgelopen tijd.

De meiden

Oh wat ben ik ontzettend trots op mijn meiden. Ze doen het zo enorm goed. Veerle lijkt de laatste maand ineens enorm gegroeid, en ook haar woordenschat word met de dag groter. Zo leuk om te zien en te ontdekken dat ze steeds meer begrijpt en ook steeds meer begint te snappen. Op dit moment dat ik deze blog tik zijn we net terug van een heerlijke week Zeeland, en ligt er dus een heerlijk blond koppie met een heerlijk bruin gezichtje daaronder lekker weer in haar eigen bed te slapen. De eerste dag van de vakantie wilde Veerle heel graag naar de trampoline op het veld naast ons, maar Benjamin en ik waren echt nog heel druk met uitpakken en de auto leeg halen. Dus heb ik gezegd dat ze mocht gaan, Benjamin moest even slikken want ze is nog maar 3.5 hoor… Maar daar ging ze hoor! We konden haar wel horen maar niet zien, en dat is hartstikke goed gegaan! Wat word ze ineens groot dan zeg!

Evy heeft een paar mega ontwikkelingen gedaan. Ik ben er zelf gewoon een beetje verrast door. Waar jullie in haar laatste update konden lezen dat ze net kon zitten en achteruit kon schuiven op haar buik, 2 kleine tandjes onder had heb ik nu heel wat te vertellen. Van de ene op de andere dag schoof deze dame ineens op haar buik de kamer door, oftewel niks meer veilig! Redelijk snel nadat ik vermoede dat haar bovenste 2 tanden door gingen komen kwamen ze ook, maar niet alleen die! Ze kreeg gewoon gelijk alle 4 haar boven tanden tegelijk! 

 

Maar dat is niet het enige. Hoewel dat was wel het enige tot we vorige week op vakantie gingen! Op het gras tijgeren gaat niet zo makkelijk als op een laminaat vloer, dus al vrij snel ging ze elke keer op handen en knieën zitten en nog sneller daarna ging ze ook zo vooruit. Thuis kon ze zich aan lage dingen ook al wel optrekken, maar nu is echt niks meer veilig. Ze trekt zich echt aan alles op waar ze zich aan kan vast pakken en dus ook aan de niet zo stabiele dingen wat grote brul en val partijen tot gevolg heeft dus. En sinds een dag of 2 gaat ze ook zonder moeite zitten, en kruipt ze ook met hetzelfde gemak weer door. Ook stappen aan de hand gaat ineens, zo probeer je dat voor de gein eens uit of ze al stap bewegingen maakt, en zo hobbel je een heel rondje met d’r. Echt bizar wat een ontwikkelingen dit kleine meisje van bijna 9 maanden gemaakt heeft! 

En verder

Vanaf volgende week veranderd deze thuis mom in een working mom. Echt zo ontzettend blij mee, en ik heb er zo ongelooflijk veel zin in! Na ruim anderhalf jaar fulltime moeder te zijn geweest ben ik er echt weer aan toe om te gaan werken. Ik ben echt ontzettend blij dat ik van allebei mijn meiden vooral dat eerste jaar vol grote ontwikkelingen heb mogen meemaken, echt dat gun ik elke moeder! Maar ik kijk er zo naar uit om even 3 dagen in de week iets voor mijzelf te gaan doen! Al zal dat wel even wennen worden denk ik. Ik kan niet wachten.

Zo nu zijn jullie weer een klein beetje op de hoogte van allerlei dingen. Ik ben weer terug op mijn site en voorlopig niet meer van plan om daar verandering in te brengen. Ik vind het veel te gezellig in blogland!

 

Liefs Nicole

 

Leuk als je me volgt op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest

10 thoughts on “Hallo | Ben ik weer!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.