#Getitcovered | Smartphonehoesjes.nl

Begin mei dit jaar mocht ik een nieuwe telefoon uitzoeken van mijn abonnement, ik koos voor de Huawei P20 Lite en was blij verrast toen ik deze in handen kreeg. Wat een super mooie telefoon is dat, enige nadeel van zo’n nieuwe telefoon is wel dat hij echt heel erg nieuw is. Ik wilde dan ook graag een hoesje om mijn telefoon, en om mezelf een hoop zoekwerk in de winkels te besparen ging ik online kijken of ik iets kon vinden. Redelijk snel kwam ik op smartphonehoesjes.nl terecht. Voor een hele mooie prijs kon ik een hoesje met foto voor mijn telefoon bestellen. Ik was dik tevreden en super blij.

Smartphonehoesjes.nl

Toen ik dus een aantal weken geleden een mail kreeg van smartphonehoesjes.nl was ik dan ook gelijk enthousiast. Ik kende hun immers al en was nog steeds super blij met mijn hoesje. Of ik een goodiebag wilde ontvangen van #getitcovered? Nou daar hoefde ik niet heel lang over na te denken. Ik was veel te benieuwd naar nog meer producten van hun.

En net als met mijn zelf gekochte telefoonhoesje, had ik ook dit binnen een dag nadat ik mijn adres gegevens had doorgegeven al in huis. Echt wat een enorm pluspunt vind ik dat, want wachten op iets leuks is nooit leuk dus des te fijner is het als je het snel in huis heb. Op onder staande foto kunnen jullie zien wat er allemaal in mijn goodiebag zat.

Gaaf hé? Ik ben er in ieder geval blij mee! Ik zal even kort toelichten wat je ziet op de foto. De bovenste rij van links naar rechts zie je een Popsockets, ( plak deze op de achterkant van je telefoon en je heb beter grip met selfies maken) de Smart Band, ( deze kun je met je telefoon verbinden via bluetooth en deze registreert dan je hartslag, stappen en nog veel meer ) Happy Plugs, ( oordopjes voor het luisteren van muziek ) Xtreme Speaker ( via bluetooth kan je hiermee muziek luisteren denk wel om je buren.. 😉 )

De onderste rij van links naar rechts zie je een doosje met Fashionchick stickers, ( leuk om je telefoon of tablet mee op te vrolijken ) USB Autolader ( het woord zegt het eigenlijk al, deze is in de auto te gebruiken om eventueel je telefoon of tablet mee op te laden aan een snoer ) #Getitcovered Powerbank, ( als je zorgt dat hij opgeladen is dan heb je altijd een extra batterij bij je om je telefoon of tablet op te laden onderweg zonder dat je daar een stopcontact voor nodig heb ) Selfie Flash Light, ( deze kan je aan je telefoon bevestigen om altijd goed licht te hebben als je een selfie maakt ) Portemonnee Hoes ( verderop kun je lezen hoe makkelijk deze is 😉 )

Portemonnee Hoes

Ook mocht ik zelf nog iets uitzoeken wat in de goodiebag gedaan zou worden. Ik vond het erg lastig, maar na even zoeken besloot ik toch weer voor een hoesje te gaan. Want mijn oog viel op dit hoesje en ik bedacht me gelijk hoe praktisch ik dat zou vinden. Het gebeurd regelmatig dat ik even snel wat wil halen, of als je op een festival ben dan wil je niet heel je portemonnee mee hebben omdat daar teveel pasjes inzitten die echt niet kwijt mogen raken. Als ik  alleen op pad ben, hoef ik bijvoorbeeld niet de zorgpasjes van de meisjes bij me te hebben.

Vaak genoeg propte ik dan mijn pinpas tussen mijn hoesje en telefoon in, om bij de kassa vervolgens te staan tobben om dat hoesje los te krijgen om die pas te pakken. ( dik compliment dus want het hoesje zat stevig genoeg om mijn telefoon! ) Met mijn nieuwe hoesje heb ik dit probleem dus totaal niet meer. En ik laat jullie gewoon even een paar foto’s zien dan snappen jullie gelijk waarom ik daar geen last meer van heb.

Zoals je op de eerste foto kan zien bestaat het hoesje dus uit 2 delen. En daar ben ik heel blij mee, want ik heb dus eigenlijk echt een hekel aan zo’n dicht klapbaar hoesje. Als ik thuis ben klik ik mijn telefoon dus los, en heb ik nog steeds een hoesje erom heen zitten. Ga ik de deur uit, dan klik ik eenvoudig mijn telefoon weer vast en heb ik gelijk een portemonnee bij me. Voor telefoonhoesjes zit je dus op de goede site hier.

Diverse diensten

Jullie lezen wel dat ik behoorlijk enthousiast ben over smartphonehoesjes.nl, ik ben echt heel erg blij met deze producten en bijna alles is al flink in gebruik ook. Op de site kan je echt van alles vinden, alles wat te maken heeft met telefoons en voor heel veel verschillende merken. Ook voor tablets kun je terecht op deze site, dus zoek je bijvoorbeeld nog een iPad hoes of iets anders voor je tablet? Dan zou ik zeker even op deze site kijken.

 

Liefs Nicole

 

Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb. Dit beinvloed echter niet mijn mening

One thought on “#Getitcovered | Smartphonehoesjes.nl”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.