Foto’s | Ik ben er gek op.

Canvas of hout

Ik hou er zelf niet zo heel erg van om op de foto te gaan. Maar ik ben er wel gek op om ze af te drukken. Zoals je kunt zien hebben wij diverse foto’s afgedrukt hangen. Boven de televisie hangen een paar canvas foto’s. We hebben de katten Gabber en Deugie afgedrukt hangen, en een collage van Veerle. Deze hangt daar eigenlijk per ongeluk hoor, hij hing eerst boven het dressoir, maar toen we daar spiegels kregen is hij daar terecht gekomen, en inmiddels zijn we er aan gewend.

Boven de bank hebben wij een foto hangen op hout. Hier staan Veerle haar voetjes op, waar ze sokjes aan heeft waar haar geboorte jaar op staat. Echt heel mooi vind ik deze foto. Boven hebben we ook nog allerlei foto’s op canvas hangen. dus zoals de titel al zegt, ik ben er gek op.

Fotofabriek.nl

Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik 2 weken geleden werd benaderd door fotofabriek.nl. Zij vroegen aan mij of ik misschien een aluminium foto wilde testen. Dat wilde ik zeker wel, dit had ik nog nooit geprobeerd dus ik was echt heel nieuwsgierig naar het resultaat. Fotofabriek.nl is enkele maanden geleden door AVRO Tros uitgeroepen tot beste fotoboekenleverancier en toen ik de foto ging bestellen begreep ik ook wel waarom.

Dit is namelijk heel makkelijk, snel en overzichtelijk te doen. Het kon zelfs heel erg goed en makkelijk op mijn mobiele telefoon. Dit vind ik echt een enorm pluspunt. De meeste sites waar je een foto wil bestellen gebruiken speciale software waardoor je dit alleen op je computer kunt doen. En ik heb toch echt de meeste foto’s op mijn telefoon staan. Dus heel fijn dat het zo goed daarvan af kon. 

Je kunt echt van alles bestellen bij fotofabriek.nl. Van foto’s op een poster, tot op karton en canvas. Maar ik ging dus voor de aluminium foto. Ook zijn er 2 keuzes in aluminium, wit en geborsteld. Als je bijvoorbeeld een foto hebt waar veel wit op staat is het advies om dat voor wit aluminium te gaan. Wit word namelijk niet afgedrukt op aluminium, dus als je deze dan op wit afdrukt is deze daar perfect geschikt voor.

Ophangsysteem

De foto word standaard geleverd met een plak ophangsysteem. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dat nog niet getest heb, wij hebben eigenlijk alleen maar ruwe muren en ik ben een beetje bang dat het daardoor vrij makkelijk los laat. Groot voordeel van de tape is wel dat je dus geen gaten hoeft te boren om je foto op te hangen. 

Je kan bij je bestelling er ook voor kiezen om een zwevend ophangsysteem mee te laten leveren, dit kost € 6.99 en heeft rubberen noppen zodat de foto van de muur af komt te hangen. Dit kan je overigens ook heel goed buiten gebruiken. De aluminium foto heeft een hoge UV bestendigheid waardoor deze dus ook heel goed buiten kan. Hoe leuk is dat als je een groot stuk kale muur hebt, en een hele mooie foto die daar perfect past. Ik zie het helemaal voor me. 😉

Levering

Toen ik de bestelling had geplaatst kreeg ik uiteraard eerst een bevestiging daarvan. En ik was heel blij verrast toen ik diezelfde avond al een verzendbevestiging in mijn mailbox had. Dat is snel. Heel erg fijn is dat. De volgende dag had ik dus al mijn aluminium foto in huis. 

En oh wat is hij mooi geworden. Ik had er wel al van gehoord, maar nog nooit in het echt gezien. En ik ben er echt heel erg blij mee. De week ervoor hadden wij toevallig foto’s laten maken door een goede vriendin van mij, dus deze konden wij hier perfect voor gebruiken. Hij staat nu nog op mijn bureau, en ik kijk er tijdens het bloggen dus heel erg graag naar, maar hij gaat zeker te weten een heel mooi plekje in huis krijgen. 

Ben jij ook zo gek op foto’s in huis? Dan zou ik niet aarzelen en snel een prachtige aluminium foto bestellen bij fotofabriek.nl

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

 

Deze blog is dmv een samenwerking tot stand gekomen, en bevat een gekregen artikel. Dit beïnvloed echter niet mijn mening over dit product en is dus eerlijk en oprecht. 

4 thoughts on “Foto’s | Ik ben er gek op.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.