Fit worden | Newborn Fit Mama

Voornemen

Ik heb al een hele tijd het voornemen dat ik echt iets aan mijn conditie moet doen! En dan daarbij ook gelijk maar eens wat kilo’s weg werken. Ik ben zelfs zover gekomen dat ik een abonnement heb gehad op de sportschool, maar heel vaak heb ik die niet van binnen gezien! Gewoon het ertoe zetten om de deur uit te gaan
s’avonds, en dan ook nog eens de wisselende diensten van Benjamin. De motivatie zakte daardoor echt heel erg snel weg, en toen werd ik zwanger van Evy. Toen was die motivatie helemaal weg!

Maar na de bevalling van Evy vond ik mijn spiegelbeeld erg confronterend! Ik word er gewoon een beetje ongelukkig van als ik in de spiegel kijk! Dus ik wilde toch wel op zoek gaan naar iets wat bij mij paste! Maar dat is gewoon best wel lastig! Tot ik een vlog keek bij Kelly van kellycaresse.nl  zij had samen met Kimberly van Newborn Fit Mama  een workout video opgenomen. Daardoor werd ik nieuwsgierig en ging eens een kijkje nemen op haar site wat het nou precies was wat ze doet! En dat wekte mijn interesse! Want voor mama’s is dit gewoon echt een super aanbod!

Newborn Fit Mama

Het programma bij Newborn Fit Mama is echt gericht op mama’s. Het trok mij direct aan omdat je namelijk de deur niet uit hoeft om te gaan sporten. Dat was voor mij toch elke keer weer die drempel. Je ben namelijk moe van een hele dag voor de kinderen zorgen, en eigenlijk wil je niks liever als lekker op de bank ploffen en echt even helemaal niks. Bij Newborn Fit Mama krijg je workouts die je overdag kan doen als je kindje slaapt. Het enige wat je nodig hebt is een yoga matje en een paar keer in de week een half uurtje tijd! 

Je kan kiezen voor personal coaching aan huis ( als je in Brabant woont ) of voor online lifestyle begeleiding. En toen ik op de site keek was er zojuist een speciale editie online gekomen. En wel dat je de online coaching krijgt, maar ook met nog 9 andere mama’s in een whatsapp groep komt en zo dus ervaringen en moeilijkheden kan delen. Dit was voor mij gelijk een over de streep trekker. Je doet het alleen thuis, maar je heb ook nog anderen waar je mee kan babbelen. Zo kun je ook gezonde recepten met elkaar delen, want het gaat bij Newborn Fit Mama niet alleen om beweging en fit worden, maar ook om goede voeding. En dat is ook wel iets wat ik goed kan gebruiken.

Start

En afgelopen vrijdag 14 april was het dan zo ver. De eerste sessie stond gepland met Kimberly. Al een klein weekje was de groepsapp er en daar is het al heerlijk gezellig. Maar ja, je hebt allemaal kinderen dus genoeg te babbelen.. 😉 Ik vond het stiekem wel spannend die eerste sessie, want hoe wat en waar?! Maar na 2 sec was die spanning al weg en vloog het half uur voorbij. Er is elke week op dezelfde dag een half uur contact via Skype met Kimberly om alles door te spreken, super handig dus.

Ook heb ik foto’s gemaakt van mezelf, zodat ik over 12 weken hopelijk resultaat kan zien. Ik durf het nog niet aan ze te delen met jullie, ik vind ze zelf nog iets te confronterend om te bekijken. Maar wie weet aan het eind van dit traject dat ik ze vol trots durf te laten zien, omdat er een paar hele mooie andere foto’s naast staan! 😉 Ook mocht ik op de weegschaal, dat was in eerste instantie echt even heel hard schrikken.. hij stond namelijk op lbs, en tja.. dan staat er dus gewoon keihard in het scherm 175.. als er een foto had genomen van mijn gezicht op dat moment dan had je de schrik goed kunnen zien haha. Gelukkig had ik het snel door en kon hij op de kg.

Mijn gewicht durf ik wel met jullie te delen. 😉 Dat is op de dag van starten 81,6 kilo, en mijn doel is om richting de 70 kilo te gaan. Zeker wel haalbaar, en mijn BMI word er ook een stuk gezonder van. Ik verwacht aankomende week nog niet echt te zijn afgevallen, want om een goed beeld te krijgen van mijn eetgewoontes moet ik deze week gewoon eten wat ik normaal ook eet, opschrijven en dan kunnen we dat aanstaande vrijdag analyseren en dingen aanpassen. Ik ga deze week 2x een half uur flink wandelen en een workout doen. Ik ben heel erg benieuwd hoe mijn lichaam daarop gaat reageren.

Ik vind het een geweldig programma. Alleen al omdat je lekker in je eigen comfort zone kan blijven! Wat doe jij om fit te blijven en je zwangerschap kilo’s kwijt te raken? Of wat ben je van plan te gaan doen? Als je nog niks weet kan ik je zeker Newborn Fit Mama aanraden!

 

Liefs Nicole

 

Leuk als je me volgt op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest

One thought on “Fit worden | Newborn Fit Mama”

  1. Wat goed dat je het programma van Kimberly gaat doen! Of ja al doet zelfs.. Het is dat ik nog niey bevallen ben anders had ik dat ook wel gewild.. Zelf ga ik sowieso weer verder met weight watchers straks na de bevalling en qua sporten weet ik nog niet. Misschien ook iets met dit!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.