Mijn favoriete Netflix lijstje

Mijn favorieten.

Ik ben echt enorm fan van series kijken! En het liefst een heel seizoen achter elkaar! Netflix wil nog wel eens met series elke week een nieuwe aflevering online zetten, en eigenlijk vind ik dat bloed irritant! Zeker als de aflevering heel spannend is en je dus gewoon wil verder kijken! Aan de andere kant is het ook wel leuk, want zo heb je elke week iets om naar uit te kijken! Maar toch vind ik het heerlijk om een hele avond in 1 serie verdiept te kunnen zitten. Ik zal jullie even een lijstje van mijn favorieten geven! 

The Vampire Diaries.  Deze serie gaat zoals de titel al zegt over vampieren. Heerlijk onrealistisch maar o zo leuk! De serie gaat om Elena die mega super knappe Stefan ontmoet op school, en vanaf dat moment raakt ze in allerlei omstandigheden verwikkeld! Want Stefan blijkt samen met zijn broer Damon zodra hij in beeld komt ben ik 1 en al kwijl!! vampier te zijn. En zo ontdekt Elena de boven natuurlijke wereld! Er staan op dit moment 6 seizoenen online, en ik kan echt niet wachten tot seizoen 7 en 8 verschijnen! 

The Originals. Deze serie is een spinn-off van The Vampire Diaries en gaat over de oudste vampieren op de wereld! Het speelt zich af in het stadje New Orleans en heeft ook absoluut geen tekort aan veelste knappe acteurs en een heel spannende verhaal lijn! 

Downton Abbey. Een totaal andere serie als de 2 hierboven maar ook echt super leuk om te zien! Dit verhaal speelt zich af rond 1912 en begint met het nieuws dat de Titanic gezonken is. Het laat het leven van die tijd zien aan 2 kanten. En de kant van de voorname familie van Lord en Lady Grantham en aan de kant van het personeel die werkt voor de familie! Het is alleen al een prachtige serie om te kijken voor het prachtige huis en de geweldige style die mensen er toen op nahielden. 

Breaking Bad. Heeft deze serie introductie nodig? Ik moet eerlijk bekennen dat ik er eerst niet zoveel aan vond. Maar hoe vaker ik met een schuin oog met Benjamin mee keek hoe interessanter ik het vond worden. En ongeveer halverwege seizoen 1 was ik ook verslaafd! Een aflevering kan echt enorm langdradig zijn, maar het zit zo enorm goed in elkaar dat je dat de makers wel vergeeft! Voor degene die de serie nog niet kennen, het gaat over een scheikunde leraar die kanker heeft en geld nodig heeft om zijn behandeling te bekostigen. Nadat hij in contact komt met een oud leerling van hem komt hij in de drugs wereld terecht en al heel snel heeft hij door dat daar veel geld in te verdienen is! Binnen korte tijd ontwikkelen ze hun eigen drugs lab om meth te produceren. En dat blijkt zulk goed spul te zijn dat iedereen het hebben wil, en daardoor ontstaan weer heel gevaarlijke situaties!

Nog een paar aanraders!

Als ik elke serie die ik volg of gekeken heb uitgebreid moet beschrijven hier zitten jullie de rest van de middag nog te lezen! Dus hier nog even een klein lijstje met aanraders die zeker de moeite waard zijn om te kijken!

 • Arrow
 • Pretty Little Liars
 • Orange is the New Black
 • Reign
 • Client List 
 • Orphan Black
 • The Crown
 • Shadowhunters
 • The Walking Dead
 • The Blacklist

Zoals je ziet een aardig lijstje! En The Blacklist kijk ik via de tv maar staat ook op Netflix en is echt een super spannende serie dus zeker een aanrader!

Hebben jullie nog tips welke serie echt de moeite waard is om te kijken?

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

One thought on “Mijn favoriete Netflix lijstje”

 1. Hoi Nicole, de meeste series uit jouw lijstje kijk ik ook! Ik ben ook een grote fan van The 100 (je moet even door de eerste 4 afleveringen komen), Peaky Blinders, iZombie en Riverdale.

  Ik vroeg mij af of je ook een lijstje hebt met favoriete Netflix series voor je oudste dochter? Op Squla proberen we een community op te starten waar ouders dit soort onderwerpen kunnen bespreken. We zouden het heel leuk vinden als je een berichtje wil achterlaten op https://community.squla.nl/t/leuke-series-op-netflix-voor-kleuters/47 om onze community op gang te brengen. Hier zou je ons en andere moeders erg mee helpen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.