Mama lifestyle blog

Een brief voor Veerle

Lieve Veerle!

VeerleOh wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel! Ik weet nog zo goed het moment dat je op mijn borst werd gelegd, en nu ben je alweer bijna 3! Nog een kleine 2 weken en dan is het al zover! Dan is het 3 jaar geleden dat jij mij mama maakte! En wat ben ik mega trots en verliefd op jou! Je heb zo’n mooi eigenzinnig, eigenwijs lief karakter ontwikkeld in die tijd! Als baby wilde je altijd het liefst bij papa zijn, en
dat heeft mama wel eens wat frustratie traantjes opgeleverd! Papa was nou eenmaal 7 dagen in de week van s’ochtends vroeg tot s’avonds heel laat aan het werk! Gelukkig naarmate je ouder werd vond je mama ook steeds leuker! 😉 

Je bent altijd heel snel en vlot met ontwikkelingen geweest, meestal had je een ontwikkeling al gehad voordat het volgens het boekje moest. En stiekem vind mama dat wel erg leuk, dit omdat ik het heerlijk vond dat je zo klein al liet zien dat je alles behalve een gemiddeld kind uit het boekje was! Je bent een heel fijn poppetje en dat ben je altijd al geweest! Dus toen jij besloot om met 8 maanden al op je buik door de kamer te schuiven zag dit er best wel grappig uit! Een baby die al zo bijdehand is om zo bewegelijk te zijn! En toen je met een jaar en 2 maanden ging lopen dachten veel mensen dat je nog 1 moest worden! 

Zodra je ging lopen vond mama het allemaal wel heel snel gaan. Het leek wel of de tijd nog harder ging, dit omdat jij je steeds meer ging ontwikkelen tot echt mini mensje! Praten doe je ook heel graag en ook al een heel poosje! Zodra je doorhad hoe je woordjes moest maken kletste je de oren van ons hoofd! En dat heb je echt van mama, die kletst ook veel te veel volgens papa 😉 Ook heb je meer mijn karakter dan die van papa, dat was ook redelijk snel duidelijk! Want geduld hebben vind je erg lastig, en je ben lekker pittig! En dat maakt je ook zo ontzettend leuk! Je kan enorm goed voor jezelf opkomen als het moet, en soms moet je ook geremd worden omdat je teveel wil!

De afgelopen 4 maanden waren wat moeilijk voor je! Ineens was je grote zus en was de baby weg uit mama’s buik. Dit vond je toch maar wel een beetje raar! Je vond Evy best prima, maar je had ook wel wat moeite ermee dat je niet meer alle aandacht kreeg die je altijd had! Ook papa en mama moesten een beetje wennen eraan dat Evy er was, en gelukkig hebben we met z’n viertjes een heerlijk ritme daarin gevonden en ben je nu een super lieve zorgzame grote zus! Als Evy s’ochtends naar beneden komt ben je altijd blij en moet ze echt eerst een kusje voordat ze de box in mag. Je vind het heerlijk om mama met alles te helpen wat ze doet bij Evy, en als ze huilt ben jij soms de enige die haar stil krijgt als je voor haar gaat zingen! Evy heeft de allerbeste zus op de hele wereld!

Mooiste kindLieve schat van me, papa en mama zijn echt ontzettend trots op jou! Gewoon om wie je bent! Je hebt ons zonder dat je daar weet van heb door een hele lastige periode gesleept toen je baby was! Als jij er toen niet had geweest hadden papa en mama waarschijnlijk nu nog in pyjama op de bank gezeten! Je bijna lichtgevende blauwe oogjes kunnen wij maar lastig weerstaan! Je lieve spontane karakter maakt iedereen vrolijk! En je bent zo heerlijk sociaal dat je iedereen die je tegenkomt op straat enthousiast begroet met een mega plat hoiiii! Ik lig dubbel als je dat doet en probeer je dan bij te brengen dat je dan Hallo moet zeggen, maja als mama zo om je lacht neem je haar natuurlijk niet serieus! 

Bijna 3 jaar lieverd! Het laatste jaartje thuis voordat je de grote wereld die school heet instapt! Ik ga intens van je genieten en een nu al mislukte poging wagen dat laatste jaar wat minder snel te laten gaan! 

Papa en mama houden echt super veel van jou!

Hele dikke kus! Xxx

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

4 thoughts on “Een brief voor Veerle”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.