Disclaimer

Disclaimer

DisclaimerAlle onderstaande is van toepassing op de gehele website van Veevy.nl . Wanneer je de website bezoekt, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

Veevy.nl is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Veevy.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is Veevy.nl op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op de website aangeboden informatie.

Daarbij is Veevy.nl niet verantwoordelijk voor de website waarnaar gelinkt of verwezen wordt.De inhoud die op Veevy.nl staat, is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

Auteursrecht:

Alle inhoud op Veevy.nl is zelf geschreven, gemaakt of gefotografeerd. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bron. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder mijn toestemming over te nemen, te kopiëren, gebruik te maken of worden aangepast op je eigen website of voor andere doeleinden. Als je de inhoud van Veevy.nl wel graag wilt gebruiken, dien je altijd te verwijzen naar de website en om toestemming hebben gevraagd. Hier vind je Contactgegevens

Privacy:

Eventuele persoonsgegevens door middel van het reageren op het blog zullen door Veevy.nl niet worden doorgegeven aan derden. U heeft hierbij recht op inzage-, wijzig- en verwijderingsrecht. De gegevens zullen alleen worden gebruikt voor de genoemde doeleinden.

Reviews:

Met enige regelmaat komen er artikelen online met daarin mijn mening (of die van een gastblogger). Hierin wordt altijd een eerlijke mening verwerkt, zowel de plus- als minpunten kunnen worden opgenoemd. Dit is belangrijk naar de bezoekers toe. Veevy.nl kan daarom geen garantie geven tot een positief artikel. Dit geldt ook voor de producten die worden opgestuurd naar Veevy.nl.

Winacties:

Wij kunnen ten alle tijden de regels in een actie aanpassen en veranderen. Ook sluiten wij social media profielen die uitsluitend gebruikt worden voor winacties uit van deelname aan onze acties. De winnaar wordt gekozen door een online loting systeem en krijgt per mail uitslag hiervan.

Als er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op.

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?