Dag September | Hallo Oktober

Een nieuwe maand.

En toen was het alweer Oktober, weer een maand voorbij in een oogwenk. Echt niet normaal hoe hard de tijd gaat. En als ik naar de afgelopen maand kijk dan wil ik deze zo snel mogelijk vergeten. Zijn we eindelijk van het ene gedoe af gebeurd het volgende alweer. En wat er nu allemaal gebeurd.. het is te heftig en nog te privé om daar iets over te zeggen. Maar de maand September vergeet ik dus heel erg graag, en ik hoop heel erg dat de maand Oktober meer hoop en liefde zal brengen.

De herfst heeft ook zijn intrede gedaan. En stiekem vind ik dat altijd wel heel erg fijn. Aan het einde van een seizoen ben ik het altijd een beetje zat, zo ook deze zomer. Wat een stom iets is het hé, maar gewoon je vakantie zit er dan op, het gewone werkleven begint weer en dan hoeft het van mij gewoon niet meer. Ook omdat we na een laatste prachtig mooie week ineens naar kouder weer gingen. De lange mouwen werden tevoorschijn getoverd, en de dikkere jassen werden uit de kast gehaald. Dat het vorige week ineens weer stik benauwd en 23 graden was vond ik dus ook heel stom.. 

Verwachting

Ik heb door wat er op dit moment allemaal gaande is heel weinig verwachtingen. Ik zie wel hoe het loopt. Zo ook met de blog, al merk ik terwijl ik dit nu aan het tikken ben ik echt even helemaal ontspan en geniet. Dus misschien moet ik mezelf gewoon even wat vaker dwingen achter die computer te kruipen. Want het helpt, ik kan mijn schouders even helemaal los laten en mijn hoofd loopt langzaam leeg zo in woorden hier op het scherm. En dat is fijn. 

Wel heb ik hoge verwachtingen van mijn werk. Want ja lieve mensen ik ga mijn 2e werkmaand in en oh wat geniet ik zeg! Heerlijk om echt even iets te doen wat helemaal van mezelf is. En dat vind ik echt geweldig. De ene week 2 dagen en de andere week 3 dagen keihard knallen en mijn focus even op iets totaal anders leggen als het moederschap. Vol nieuwe positieve energie zit ik na elke werkdag weer in de auto op weg naar mijn meisjes die ik dan heus echt platknuffel. 

Dit is hem dan alweer, ik hoop dus veel vaker van me te gaan laten horen. Sowieso ben ik op intagram wel zo goed als dagelijks actief. En.. hoofd omhoog, schouders recht, en blijven lachen! Uiteindelijk maakt het een mens sterker door wat het meemaakt en vormt het je tot wie je bent. 

 

Liefs Nicole

4 thoughts on “Dag September | Hallo Oktober”

  1. Ja na de vakantie begint het ‘gewone’ leven weer. Vind dr ook niet veel aan, maar we moeten maar gewoon dom doorgaan. Die dikke truien en winterjassen heb ik eigenlijk ook niet zoveel zin in

  2. Meteen even bij je gaan lezen, of ik wellicht iets geb gemist. Ik wil je kracht wensen. En als je wilt kletsen; ik ben daar. Ik heb het nodige achter de kiezen, dus inleven in anderen lukt ne wel. Sterkte meis!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.