Dag Oktober | Hallo November

Een nieuwe maand

En bam de maand Oktober is ook alweer voorbij. Je knippert 2 keer met je ogen en we gaan nu wel heel erg rap richting het einde van het jaar. In mijn vorige maand update schreef ik dat ik hoopte dat de maand Oktober meer hoop en liefde zou gaan brengen. Geen van beide is gelukt… Het klinkt zo ontzettend negatief dat weet ik, maar het is helaas zo. Wel heeft de maand Oktober mij gebracht dat ik mijn schouders nog rechter heb gezet en de vechtlust heb om te laten zien wat ik kan. 

Veel mensen weten al wat er aan de hand is, veel ook nog niet.. Ik zal daar binnenkort het 1 en ander over opschrijven, sterker nog het staat al klaar om te delen met jullie alleen is het niet alleen aan mij om dit te delen. Maar wederom een nieuwe maand dus ook nieuwe kansen. En daar blijf ik voor gaan, uit elk dingetje het positieve proberen te halen en daar energie van krijgen. En dat lukt tot nu toe heel goed door een heleboel lieve kanjers in mijn leven. Niet alleen in real life, maar ook online zijn er een aantal mensen zo zo zo steunend voor me! Gewoon even net dat ene berichtje, dat ene kletspraatje via mail, een lief appje.. echt het is geweldig hoeveel liefde je kan krijgen van mensen die je gewoon nog nooit gezien heb! Dikke vette dankje wel en liefde voor jullie!!

Verwachting

De maand november staan er al behoorlijk wat leuke dingen in de agenda. En daar heb ik echt ontzettend veel zin in. Heerlijk alleen maar zo veel mogelijk leuke dingen doen en genieten van het pad wat ik nu ben ingeslagen. Vooral het laatste weekend van november heb ik ontzettend veel zin in. Want dan ben ik uitgenodigd door Kimberley van Newborn Fit Mama voor een lanceringsfeest van een secret project. Ik ben echt zo ontzettend benieuwd wat voor moois ze heeft bedacht. Maar nog leuker is dat ik haar dan eindelijk in het echt ga zien. En ook eindelijk de andere mama’s uit de NBFM whatsapp groep even een echte knuffel kan geven in plaats van alleen maar via app. 

Maar ook kleine dingetjes maken dat ik echt wel zin in deze maand heb. Zo ben ik mijn huis een kleine metamorfose aan het geven. En met klein bedoel ik ook echt heel klein 😉 gewoon simpel even de woonkamer een ander kleurtje geven en de gang is terwijl ik dit typ al bijna klaar. Van wit ( smerig wit inmiddels aangezien we er nooit wat aangedaan hadden ) naar heerlijk fris baby blauw. Het zijn de kleine dingetjes die het doen hé 😉 Het allerliefst zou ik ook nog een andere bank in mijn woonkamer zetten, maar daar moet ik helaas nog even mee wachten ben ik bang. Even sparen nog 😉 

En verder

En verder ga ik het allemaal wel weer zien wat er gebeurd. Zo ook weer met de blog, ik lees elke dag bij mijn vaste rondje alles, en ik geniet ervan. Maar echt de puf hebben om zelf weer vol aan de bak te gaan heb ik nog niet. Het hoofd wil op zich wel alleen het lijf niet zo. En ik kan er tegen gaan vechten het wel te doen, alleen gaat dat me gewoon wat te veel energie kosten die ik beter in andere dingen kan stoppen. 

Via Instagram probeer ik wel zoveel mogelijk actief te zijn. Alleen lukt me dat in het weekend wat minder goed omdat ik dan werk. Dus het klopt dat het op donderdag, vrijdag en zaterdag meestal heel stil is daar. Ik maak heerlijk lange werkdagen en raak mijn telefoon echt zo goed als niet aan die dagen. 

November kom maar op met je mooie dingen!

 

Liefs Nicole

3 thoughts on “Dag Oktober | Hallo November”

  1. Je inspireert mij met jouw positieve houding. Ik vind het echt super knap van je! Jij komt er wel in je algehele gevoel van welbevinden!! Ik gun jou het beste & dat ga je ook krijgen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.