Dag Mei | Hallo Juni

Terugblik

Oh lieve mensen, het is gewoon alweer Juni. Kan iemand alsjeblieft de tijd even gaan stil zetten? Ik schreef toch vorige week nog maar het maandoverzicht van de maand April? Wel was het een leuke maand de afgelopen maand. Sowieso omdat we echt prachtig weer hebben gehad. Dat maakt alles toch wel net een stukje mooier.

We herdachten onzen gevallen strijders in de Tweede wereldoorlog, maar ook zeker de soldaten die zijn omgekomen daarna. Op de sociale media kanalen ging er een foto rond van een pizza bezorger die keurig netjes 2 minuten naast zijn fiets stond, om pas daarna weer op te stappen en verder te gaan met zijn werk. Ik vond het eigenlijk best wel schokkend dat dit zo bijzonder bleek te zijn. Ik vind het eerlijk gezegd niet meer dan normaal dat je dit doet.

De dag erna vierde Nederland bevrijdingsdag. Er zijn een hoop leuke dingen te doen, maar wij hebben buiten een verjaardag om niks bijzonders gedaan. Om heel eerlijk te zijn, hebben we de hele maand niet echt veel bijzonders gedaan. Wel sloten we de maand af met groot feest. De opa en oma van Benjamin waren 60 jaar getrouwd, en dat werd goed gevierd. Mag ook wel, zeker omdat oma’s gezondheid het laatste jaar heel slecht is geweest. Dankbaar dus dat we dicht mochten en konden vieren met de familie.

De maand mei is helaas ook de maand waarin die gruwelijke aanslag in Manchester werd gepleegd. Zelfs kinderen zijn nu het doelwit geworden van terreur. Het breekt toch echt mijn hart wel een beetje hoor. Je reflecteert toch een beetje automatisch naar je eigen kinderen op zulke momenten. 

Hallo Juni

En dan zijn we aangekomen bij Juni. Inmiddels alweer 5 dagen oud ook. Aankomende maand hoop ik dat we weer net zulk mooi weer krijgen als de afgelopen maand. Al mogen van mij wel de pollen uit de lucht, want ik nies me lek. En echt voor een vrouw die kinderen gebaard heeft, en niet op tijd naar de wc gaat is dat gewoon echt rampzalig af en toe. Afijn ze de hooikoorts mag wat mij betreft dus snel weer vertrekken.. 😉 

Ik heb vooral echt enorm zin in het laatste weekend van deze maand. Dan staat ons vriendenweekend op de planning. Het is dit jaar de 3e keer dat we dat gaan doen, en het is zo ontzettend leuk. Even met z’n allen weg, ook al zien we elkaar elke week het is toch even helemaal anders. We gaan naar Garderen, een leuk plaatsje in Gelderland waar van alles te doen is in de omgeving. Zo zijn we een dagje naar de Apenheul geweest, vorig jaar naar Burgers Zoo en dit jaar hebben we Dierenpark Amersfoort op de planning staan. 

Verder is het vooral genieten van elkaar, proosten we, lachen we, en als het moet kunnen we ook huilen. Vrienden zijn zo ontzettend waardevol. Ik zou niet weten wat ik zonder deze heerlijke gekke groep zou moeten. En wat de maand ons verder brengt? We gaan het meemaken, en staan wel her en der wat afspraken, maar die kunnen ook zomaar niet doorgaan. Maakt niks uit, geniet van dit moment morgen komt later wel.

Blog

Vorige maand vertelde ik dat we bezig zijn achter de schermen voor de blog. Omdat het bij Benjamin op zijn werk erg druk was, zijn we daar nog niet heel veel verder mee. Ik heb het al vaker verteld, maar hij is echt mijn held wat betreft de blog achter de schermen. Wel ben ik zelf eens gaan kijken wat nou werkt voor mij. En ik moet bekennen ik ben er nog niet uit.

Ik wilde eens testen of het werkt dat ik niet elke dag wat online zet, voor mij is het namelijk het aller belangrijkste dat ik het voor 1000% leuk vind. Natuurlijk is het super tof als je hoge bezoekersaantallen hebt, dat je leuke reacties krijgt op een blogpost. Maar dat kan ik alleen krijgen als ik met vlotte vingers een blog kan typen. Ik moet niet na hoeven denken over wat ik wil zeggen. Dat werkt voor mij het beste.

Als ik elke dag iets plaats dan loopt mijn hoofd volledig over. Ik wil dan te veel en te snel, en dat werkt eenvoudig weg niet. Heel plat gezegd moet ik dus mijn eigen enthousiasme temperen. Door er rust in te brengen, het op te schrijven wat voor leuks ik bedenk om over te schrijven, geeft het veel meer voldoening. En ook als ik maar een paar blogs per week plaats krijg ik super leuke reacties en de bezoekersaantallen prima. 

Afgelopen maand werd ik vereerd door een mail van Fotofabriek.nl ik mocht voor mijn blog een foto uitkiezen en deze op aluminium laten afdrukken. Ik vond dat echt heel erg tof. Ik heb nu een prachtige gezinsfoto heel recent gemaakt op mijn bureau staan. Uiteraard heb ik daar ook een leuk artikel over geschreven. Je kan dat hier terug lezen.

Kom maar op

En ook voor deze maand zeg ik weer, kom maar op! Ik heb zin in deze maand, waarschijnlijk weer een maand met vele gouden randjes. En veel herinneringen maken. Het is ook de maand dat mijn baby gewoon alweer een half jaar oud is. Bizar! Maar ook zo ontzettend leuk om te zien hoe zij steeds meer echt Evy aan het worden is. We genieten van onze meisjes met volle teugen. Juni je bent hartstikke welkom.

Wat zijn jullie plannen voor aankomende maand? 

 

Liefs Nicole

 

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

3 thoughts on “Dag Mei | Hallo Juni”

  1. Veel leuks om op terug te kijken en naar uit te kijken!
    De maand juni … er is heel veel familie jarig, dus veel verjaardagen.
    Ik hoop nog veel meer van mijn tuin te genieten en ik ga starten met een nieuwe rubriek!
    En ondertussen ben ik keihard aan het aftellen naar onze zomervakantie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.