april

Dag Maart | Hallo April

Terug blik

En toen was de maand maart alweer voorbij! De derde maand van dit jaar zit er alweer op! Gaat alweer zo snel! Maart was een maand met heel veel leuke dingen! Ik kijk even met jullie terug op de afgelopen maand!

aprilWe zijn heerlijk voor het eerst met z’n vieren op vakantie geweest! Dat is toch net even wat anders als anders! Want hoe gaan Evy reageren op ineens een andere omgeving, en een andere kamer om in te slapen? Gelukkig is dat echt enorm goed gegaan! Waar ze thuis flink haar huil uurtjes kan hebben, heeft ze die in die week niet gehad! Misschien kwam dat ook wel omdat papa en mama gewoon lekker ontspannen waren! Want oh wat troffen we het met het weer zeg! Als je het leuk vind
kan je hier ( 2e deel )de foto’s van die vakantie terug vinden! 

En toen gebeurde er nog iets super leuks! Bij een aantal mama bloggers kon je mee doen om een meet & greet te winnen met 1 van die bloggers bij de lancering aprilvan de nieuwe familie auto van Opel! De Crossland X! Ik gaf me hier voor op bij Kelly van Kellycaresse.nl met totaal niet het idee dat ik hier ooit voor uitgekozen zou worden! Maar warempel! Op een maandagavond had ik ineens een mailtje van Kelly in mijn inbox zitten dat ik 1 van de 10 gelukkige was, en ik mocht een introducé meenemen! Super leuk! Echt een geweldig leuke avond was dat! Ik nam gezellig mijn lieve hubby Benjamin mee! Zo vaak gaan we niet samen op pad dus dit was een goede gelegenheid! 

Verder was het in maart natuurlijk gewoon echt ontzettend genieten van het mooie weer wat we gehad hebben! Zo lekker dat ramen en deuren gewoon lekker open kunnen staan! Wel een tikje minder is dat ik sinds 2 dagen de hooikoorts kriebels al in mijn neus voel! Klein nadeel van het voorjaar als je daar last van heb! Gelukkig mag ik nu wel gewoon alle middeltjes die er zijn! Vorig jaar was ik zwanger en had ik er echt extreem last van, en ik mocht niks! Wat een drama! Zat hele dagen met dichte neus, dikke rode jeuk ogen binnen terwijl het buiten zo mooi was! Dat gaat me dit jaar niet gebeuren! 😉

Hallo April

Sinds 3 jaar is april een hele speciale maand voor ons! 11 april is Veerle geboren! Dat maakt de maand toch stiekem wel een beetje! Toch merk ik aan mijzelf dat ik het ook wel heel wat vind dat ze alweer 3 jaar word! Dat betekend dat ze echt nog maar 1 jaartje thuis is, en als ik kijk hoe snel die 3 jaar gegaan zijn, zal dit jaar wel voorbij zijn voordat we met onze ogen geknipperd hebben! april

Deze maand heb ik ook mijn allereerste mama bloggers event! Ik weet ook dat ik daar een paar bloggers ga ontmoeten die ik volg en daar heb ik echt onwijs zin in! Erg leuk om ze eens in levende lijve te ontmoeten en mee te kletsen! Jullie zullen ongetwijfeld een uitgebreid verslag hiervan terug gaan zien! 

April betekend meestal ook dat het kampeer seizoen gaat beginnen! Ligt er een beetje aan wanneer de Pasen valt, maar dat is regelmatig in april! 😉 Je zal wel denken waar gaat dit nou toch weer heen.. 😉 Mijn ouders hebben al jaren lang een seizoensplaats in Haamstede! En elk jaar helpen wij met het opzetten van het hele spul! En nu maken we er gelijk een heel weekend van! Is altijd een dag flink door buffelen om het allemaal weer seizoen klaar te krijgen, maar het is altijd ook weer zo leuk! We hopen er deze zomer ook heerlijk van te gaan genieten! 

April staat ook in het teken van beginnen met fit worden en afvallen! Niet dat ik nou zo mega te zwaar ben, maar 2 zwangerschappen doen toch iets meer met m’n lijf als dat ik zou willen! Ik heb een super tof programma gevonden! Daar ga ik jullie binnenkort meer over vertellen!

Blog

Ook de blog heeft een verandering doorstaan in maart! We hebben de site een heerlijk frisse nieuwe look gegeven en een logo toegevoegd die helemaal bij mij ( ons ) past! Ik zeg ons omdat niet alleen ik hard werk aan de blog maar ook mijn man Benjamin! Hij heeft zelfs ook zijn eerste blog geschreven in deze maand! Hoe stoer! Wel heb ik een aantal voornemeaprilns als het gaat om de blog die ik in april wil gaan halen! Ik werk nog niet echt met een blog planning, en dit is gewoon niet zo slim! Het is vele malen handiger om een aantal artikelen klaar te hebben staan die je kan publiceren dan dat ik ze de avond van te voren tik! Want het komt gewoon echt wel eens
voor dat ik s’avonds na een drukke dag met 2 kids eigenlijk te moe ben om mijn best te doen! 

Ook een puntje die eigenlijk wel goed bij de blogplanning hoort is de agenda! Ik kan er op de 1 of andere manier na 3 jaar nog steeds niet aan wennen dat ik gewoon niet alles meer onthou sinds ik zwanger ben geweest! Ik onthield echt altijd alles! Elke afspraak stond in mijn hoofd! Toen ik in de horeca werkte was een tafel met 8 of 10 mensen geen probleem om drankjes op te nemen zonder pen en papier.. dat tijdperk is over Nicole! Ik moet echt mijn agenda gaan bijhouden! Ik heb pas iets leuks gezien over bullet journal! Misschien moet ik eens daarvoor gaan zitten! Zo ben je heel bewust bezig met je afspraken en doelen omdat je ze zelf intekent in een boek! 

Laat maar komen

En verder ga ik de maand weer lekker over me heen laten komen! Er komen vast nog wel dingen bij, en misschien vallen er ook weer afspraken af! Kom maar op, ik heb heel veel zin in deze maand!

Hoe was jou afgelopen maand? En heb je leuke plannen voor april? 

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

6 thoughts on “Dag Maart | Hallo April”

 1. Leuk dat je naar een event gaat joh! En wat een Superleuk logo met die poesjes. Ik vind het zeker stoer dat jouw mannetje ook schrijft hier. Ik zal het snel eens lezen. Succes met lijnen en plannen. 😉

  1. Dank je wel! Ik zag dat je ook gereageerd had! Leuke suggesties! Ik ga hm is aansporen er over na te denken! 😉 dank je voor het succes ik zal het nodig hebben! x

 2. En… je werd zomaar herkend in Amsterdam Leuk dit zo te lezen. Een drukke maand, maar wel heel gezellig! (Net zoals bij Opel, was leuk om te kletsen met jullie!) liefs Heleen

  1. Haha super grappig! Ik zit nu mijn wekelijks foto overzicht te maken en zit echt net te tikken hoe tof ik dat vond! Was zeker leuk om met jullie te kletsen! Liefs

 3. April wordt ook voor mij/ ons een speciale maand voor het eerst in 45 jaar ga ik mn halfzus ontmoeten ze was 1 en een 1/2 jaar toen ik ze voor het laatst heb gezien en nu moeder van 6 kids .
  En 2 kleindochters die 3 jaar worden te beginnen met Veerle. Ik heb er zin in kom maar op april

  1. Word zeker heel speciaal dan! Maar ik weet zeker dat het ook echt heel erg leuk gaat worden! Word een veel te korte vakantie om bij te kletsen denk ik zomaar! 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.