Dag April | Hallo Mei

Terugblik

En toen slopen we gewoon alweer mei 2017 in. Je knippert met je ogen en de maand is alweer voorbij. En wat een mooie maand was het. Op 11 april hebben we Veerle haar 3e verjaardag alweer mogen vieren. Als of het vorige week nog maar was dat ze op m’n borst gelegd werd zeg. Bizar hoe snel mijn kleine meisje alweer groot aan het worden is. Ze is heerlijk verwend en we hadden stralend weer toen we het vierde, wat wil een mens nog meer. 

Ook iets waar we heel dankbaar voor zijn is dat mijn vader alweer 60 is geworden. Hij heeft geen beste gezondheid, dus elk jaar is weer bijzonder die hij erbij krijgt. We vierde het op de camping. Want het kampeer seizoen is weer begonnen, dus op goede vrijdag gingen wij met z’n allen richting Haamstede om daar de tent op te zetten. Dus het was voor hem meer hard werken als dat het feest vieren was. 😉

Ook zo’n moment om goed op terug te blikken, de caravan weer opbouwen. Heerlijk buiten leven dat is zo fijn. We bleven ook een nachtje slapen, een dat was de eerste keer voor Evy dat ze op de camping sliep. En dat ging bijzonder goed, dus dat is gelukkig voor herhaling vatbaar. 

Begin april had ik ook voor mijn blog een aantal voornemens, 1 daarvan was om een blogplanning te maken. Dit is grotendeels gelukt. Ik ben nog druk bezig met het 1 en ander uit te zoeken voor mezelf, maar het staat wel op papier en dat brengt mij al een hoop rust. Helaas heb ik niet elke dag een artikel kunnen posten deze maand, dit omdat ik nog steeds niet vooruit gewerkt heb, en ik jammer genoeg iets te regelmatig door felle hoofdpijn geplaagd ben. Ik baal daar wel van, maar ik plaats liever iets wat met gemak mijn vingers uit is komen rollen, dan dat het met heel veel pijn en moeite is gegaan. 

Ook beginnen met fit worden stond op het lijstje van april. Ik ben begonnen met een online sessie coaching via Newborn Fit Mama. Ik zit nou in de 3e week daarvan en het is echt leuk om te doen! Ik heb er goede moed in en enorm veel motivatie om straks helemaal als een fitte mama strak in bikini te staan aankomende zomer! 😉

Hallo Mei

En dan glippen we de volgende maand in. Een maand waarin we met het hele land terugblikken op de vele doden die er zijn gevallen tijdens de tweede wereldoorlog. Dit maakt altijd heel erg indruk op me, en denk ik aan mijn opa die helaas de rest van zijn leven gehandicapt was dankzij die oorlog. En zo heeft iedereen nog wel iemand of kende je iemand die deze oorlog nog heeft meegemaakt. We moeten het nooit vergeten, dus ik vind het heel mooi dat daar op 4 mei goed de aandacht aangegeven word. 

Maar het is ook de maand waarin we een dag na dodenherdenking onze vrijheid vieren. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dat nu een beetje moeilijk vind. Nederland is dan wel niet in oorlog, maar zoveel andere landen wel. Zo enorm veel kinderen leven in doodsangst en zijn dus getekend voor het leven. Sinds ik mama ben heb ik het daar toch een stuk moeilijker mee dan voorheen. 

Verder hebben we nog niet heel veel andere dingen in het vooruitzicht van mei. We hebben wat verjaardagen, en de opa en oma van Benjamin zijn 60 jaar getrouwd dus dat word gevierd met een leuk feestje.

Blog

Voor de blog wil ik verder uitwerken waar ik tot nu toe mee bezig ben, en dat is dus voornamelijk achter de schermen werk. De blogplanning wil ik echt wat strakker hebben, en ik wil gaan kijken of ik een paar dagen of een paar uur kan plannen waarin ik wat artikelen schrijf zodat als ik weer geplaagd word door mijn hoofd er wel gewoon wat online komt. 

Blog planning

Benjamin word ook wat actiever op de blog zelf. Tot nu toe is hij voornamelijk bezig geweest achter de schermen, wel heeft hij wat artikelen geschreven, maar dit gaat wat regelmatiger terug keren. Ik vind het zo ontzettend leuk dat we dit samen kunnen doen! Hij heeft er gewoon echt heel veel verstand van hoe alles werkt, dus daar maak ik dan ook graag gebruik van. En het is gewoon heel erg zonde als dat alleen in mijn blog blijft.

Dit willen we dus gaan delen. Het zal vooral beginnen met blogs over hoe je een website opstart etc. Dus begin je net met bloggen of wil je gaan bloggen? Hou dan mijn site in de gaten als je niet weet waar te beginnen. Benjamin helpt je er doorheen! 😉 De eerste blogs heeft hij trouwens daar al over online gezet, je kan ze hier terug vinden.

Kom maar op.

En verder heb ik ook voor deze maand weer de instelling: Kom maar op. Ik heb weer zin in een nieuwe maand, waarin we bijvoorbeeld ook weer wat dichterbij de zomer komen. Ik heb daar toch zo veel zin in hé, lekker de tuin in en die melkflessen die nu onderaan mijn lijf meebewegen omtoveren tot benen met een lekker bruin kleurtje. 😉

Jullie ook zo genoten van de maand april? En nog leuke spannende dingen in het verschiet voor de maand mei? 

 

Liefs Nicole

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

 

One thought on “Dag April | Hallo Mei”

  1. Ik sta zelf juist meer stil bij Bevrijdingsdag. Dit omdat we, juist gezien er zoveel landen nog in oorlog zijn, best mogen stilstaan bij onze eigen bevrijding en dat dus leven in “vrede” helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Maar verder gaan die dagen denk ik behoorlijk langs me heen. M’n man werkt gewoon en heeft de auto bij zich dus we gaan ook nergens heen. Heb wel erg zin in de maand mei.. en ben benieuwd naar al je plannen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.